Şimdi Ara

Yeni Nokia 6303 Classic (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
170.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NSS ile kodu değiştirebilirsin sonra yazılımı benim blogdan linkten firmware dosyasını indirip phoenix ile yazılımı yüklersen ayrıca kodu değiştirmen gerekmez yukarıdaki kodlardan telefonun modeline uygun olan kodu seçersin manuel olarak phoenix kod farklı da olsa yazılımı yüklüyor sanırım turkcell 6300 da denemiştim kodlar farklıydı ama üzerine sorunsuz yükledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

NSS ile kodu değiştirebilirsin sonra yazılımı benim blogdan linkten firmware dosyasını indirip phoenix ile yazılımı yüklersen ayrıca kodu değiştirmen gerekmez yukarıdaki kodlardan telefonun modeline uygun olan kodu seçersin manuel olarak phoenix kod farklı da olsa yazılımı yüklüyor sanırım turkcell 6300 da denemiştim kodlar farklıydı ama üzerine sorunsuz yükledi.

nss ile bende daha önce 6300,n82 ve n96 ya türkçe kodu girmiştim ama şimdi sanki nokia nss'ye tedbir almış gibi kod bi türlü değişmiyo.neyse blog'un sayesinde phoenixle türkçe firmware yükledim tekrar teşekkürler.
  • Halen 380 tl civarında satılıyor. 6300 bunun yanında daha cazip bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Halen 380 tl civarında satılıyor. 6300 bunun yanında daha cazip bence.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2658&idPhone1=1800

Vatan Bilgisayar'da 362 TL bugünün sonuna kadar.
  • Telefona iki kez elime bakıp bakma fırsatım oldu ben tuşlarını beğenmedim.keşke 6300'ın kasasına koysalarmış.
  • arkadaşlar bu telefonun ses özellikllerini hoparlörde ve kulaklıkta xpress music serisinden bi telefonla kıyaslayabilen bi arkadaş ses kalitesi hakkında yorum yapabilirmi acaba
  • Arkadaşlar vatanda 349 lira, play kartla 320 lira civarına gelir herhalde.. ne dersiniz alınır mı bu fiyata, eşim için düşünüyorum, internet, gps, kullanmaz.. pil ömrü uzun olsun, nokia olsun, fotografı videosu ii olsun, konuşma sesi ii olsun, ekran güneşte görünsün yeter.. tşkler..
  • Yorumu olan yok mu arkadaşlar?
  • kartı değiştirdim ,yeni karta maps eklemek istiyorum. bunu internette nerden indirebiliriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar vatanda 349 lira, play kartla 320 lira civarına gelir herhalde.. ne dersiniz alınır mı bu fiyata, eşim için düşünüyorum, internet, gps, kullanmaz.. pil ömrü uzun olsun, nokia olsun, fotografı videosu ii olsun, konuşma sesi ii olsun, ekran güneşte görünsün yeter.. tşkler..

Play card nedir? nasıl 320 ye alabiliyorsun açıklayabilirmisin acaba?
  • Bu telefonu isteyen bir yakınım var, ona almayı düşünüyoruz. Yorumlar da olumlu. Umarım yanılmayız.
  • Cevap gelmedi henüz, hem telefonun konusu yukarı çıksın hem de bir soru soruyorum.

"Daha fazla batarya ömrü" söyleniyordu reklamda. Gerçekten böyle mi bu olay? Telefona sahip arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
  • ÖNEMLİ

Office uygulamalarını ve/veya PDF dökümanları açabiliyor mu? Kitap hastasıyım da.. :)
  • bu telefonu ben de almayı düşünüyorum. Sorulara belki cevap bulunabilir diye güncelleyeyim konuyu...
  • Arkadaşlar bende var bu telefon ve söylendiği gibi batarya ömrü uzun.. ses seviyesi xpressmusic'e göre düşük, zaten ilk sayfalarda ses hakkında yorumlar var.. kulaklıktan çıkan ses çok güzel o ayrı:)

Office uygulamalarını açmayabilir emin olmadan almayın:)

zarha6155 kardeş yanlış hatırlamıyorsam haritalar nokianın kendi sitesinden bir program (nokia maps loader olması lazım) aracılığı ile indiriliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaladin -- 22 Eylül 2009; 1:22:10 >
  • Ben 6300 dan çok memnunum, 6300'ın tek eksiği az giden pil ömrü, 6303'te bunu ciddi oranda aşmışlar bu iyileştirme benim için yeterli...
  • bugün aldım bende 6303 incelemelerim sonucunda fiyat / performans bakımından gayet tatminkar bir telefon şarj süresi olarak dedikleri kadar var galiba aldığımdan beri o kadar konuştum 1 çizgi bile inmedi,fotoğraf kalitesi tatminkar değil kesinlikle , ben 340 tl ye aldım memnunum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

bugün aldım bende 6303 incelemelerim sonucunda fiyat / performans bakımından gayet tatminkar bir telefon şarj süresi olarak dedikleri kadar var galiba aldığımdan beri o kadar konuştum 1 çizgi bile inmedi,fotoğraf kalitesi tatminkar değil kesinlikle , ben 340 tl ye aldım memnunum :)

Hayırlı olsun kardeşim, fotoğraf kalitesinde seni rahatsız eden şey ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

Bugün itibari ile bende Nokia 6303 sahibiyim. İlk başta Nokia N 82 veya N79 alacaktım.
    Telefonu gördükten sonra iyi almışım diyorum.
    Şuan kulaklık çıkışında logitech x 540 la beraber power fm dinliyorum.

İlk izlenimlerim.
    Ekranına hasta oldum diyebilirim.
    Tuşları yerli yerinde yanlız dikkatli kullanmak gerekir. Çok fazla mesaj çekenler tercih etmemlili.
    Kutu içeriği standart zaten anlatmam gerek yok. Yanlız usb kablosu şaşırtıcı afalladım diyebilirim.
    Çok kısa değil nerdeyse kablo yok diyebilirim.
    Şarjı hakkında şuan bir şey söylemek yanlış olur.

Daha önce 65oo slide kullanmıştım. Askerden geldikten sonra 6303 almak iyi oldu.
    Devamlı takım elbise giyen biri olarak masaya koyar koymaz ofistekilerin bütün dikkatlerini üzerine topladı.
    Çok yakışıklı, karizmatik bir telefon yapmış. Akıbetine gelince 6300 gibi olacağı kesin.
    O zamana kadar bana arkadaşlık etsin yeter.
    Kamerası için almayın şimdiden söyliyim. 6300 serisinden farkı yok.
    Yanlız metal kısımları eski serilere göre daha kaliteli hatta 8800 serisi gibi kaliteli yapılmış.
    Alacaklara öneririm. Yanlız çok fazla program ve medya delisi iseniz almayın.
    Radyosu, mp3 playerı güzel. Daha yüksek kapasiteli bir hafıza kartı aldığınız zaman tadından yenmez.
    Sevdim bu telefonu. Her gören yeni mi çıktı ? Modeline bunun diyor ?

Çok mesaj çekiyorum da tuşlarda ne gibi bi sorun yaratır bu durum anlamadım. Sağlam gözükmüyor mu yani, biraz daha açabilir misin arkadaşım.

• @gsemre ben de bu telefonu kullanıyorum ve gayet de çok mesaj yazıyorum ama bi şikayetim yok gayet rahat kullanıyorum ben..@ömerözkan arkadaşımız neden öyle dedi bilmiyorum..belki kendi yazış tarzına ya da ne biliym parmaklarına falan uygun değildir heralde..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.