Şimdi Ara

YENİ NOKİA 770 PDA İNTERNET TABLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA arkadaşLAR NOKİA NIN ÜRETMİŞ OLDUĞU İNTERNET TABLET.AYRINTILI BİLGİLER AŞAĞIDA GENİŞ BİR BİÇİMDE YER ALMAKTADIR. KISACA BAHSETMEK GEREKİRSE ;

LİNUX YAZILIMI GÜÇLÜ İNTERNET BAĞLANTISI GENİŞ VE TAM ekran İNTERNET ERİŞİMİ AYRICA FİLM İZLEME MÜZİK DİNLEME İNTERNET RADYO VE BİLGİSAYARDA YAPABİLİCEĞİNİZ PEK ÇOK ŞEY YADA HERŞEYİ NOKİA 770 İLE YAPMANIZ MÜMKÜN AYRICA GENİŞ,NET,PARLAK EKRANIN VE NOKİA KALİTESİNİ SİZDE HİSSEDECEKSİNİZ

AYRINTILI BİLGİ İNGİLİZCEDİR. UMARIM İNGİLİZCENİZ VARDIR. YOKSA DA İLGİLENEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM.

Bluetooth, Color Screen, Email/Web, MP3 Player, Video Player
    Use wi-fi anywhere

You can check your email , access the internet and load tons of useful software onto it.

You can turn this to GPS Navigator system by using NAVICORE or MAEMO MAPPER New Technologies.

You can install a free Gizmo software and make free calls to land lines within the US and Canada and worldwide (SIP-Phone or PBX Phoe systems)

Chat using yahoo, aol, msn, gizmo, skype and much more
    Weight: 230 g, 185 g *
    Dimensions: 141 x 79 x 19 mm, 135 x 78 x 14 mm *
    * Without protective cover
    Color
    Black and matte silver
    Display
    High-resolution (800x480) touch screen with up to 65,536 colors
    OperATIng temperature
    -10°C to +55 °C
    Memory
    Memory: Flash 128MB
    Memory card: 64MB RS-MMC (Reduced Size - MultiMediaCard)
    Option for extended virtual memory (RS-MMC up to 1 GB)
    Operating system
    Internet Tablet OS 2006 edition
    Internet Tablet OS 2006 edition
    Key applications
    Web Browser (Opera 8) with Flash player
    Internet calling
    Instant Messaging
    Email Client
    Internet Radio
    RSS Feed Reader
    Media, utilities and games
    Audio/Video player
    Image viewer
    PDF viewer
    Application manager
    File Manager
    Clock
    Search
    Calculator
    Notes and Sketch
    Games (Chess, Mahjong, Marbles)
    Supported file formats
    Audio: AAC, AMR, MP2, MP3, RA (Real Audio), WAV, WMA
    Image: BMP, GIF, ICO, JPEG, PNG, TIFF, SVG-tiny
    Video: 3GP, AVI, H.263, MPEG-1, MPEG-4, RV (Real Video)
    Internet radio playlists: M3U, PLS
    Connectivity
    WLAN: 802.11b/g
    Bluetooth specification: 1.2
    For Internet connection and file transfer via phone
    Profiles supported: Dial-up Networking, File Transfer, Generic Access, SIM Access and Serial Port profiles
    USB 2.0 device mode for PC connectivity (with speeds up to 12Mbps)
    RS-MMC (Dual Voltage)
    3.5 mm stereo audio out
    Power connector (2mm)
    Language support
    User Interface: British English, French, German, Italian, Spanish, American English, Brazilian Portuguese, Canadian French, Latin American Spanish
    User's Guide: British English, French, Dutch, German, Spanish, Italian, Finnish, Swedish, Danish, Norwegian, American English, Canadian French, Mexican Spanish
    What is Included in the Brand New, Sealed Retail Box

NOKIA 770 INTERNET TABLET
    2 STYLUS PENS
    POUCH
    BATTERY
    TRAVEL CHARGER
    64MB MMC
    DATA CABLE
    DESK STAND
    USER GUIDE
    QUICK START GUIDE

YENİ NOKİA 770 PDA İNTERNET TABLET

• Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama bir şeyi anlamadım : 2 farklı kullanıcı adı alıp, aynı başlığı neden farklı kullanıcı adları ile 2 kere açtınız ?
    Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama bir şeyi anlamadım : 2 farklı kullanıcı adı alıp, aynı başlığı neden farklı kullanıcı adları ile 2 kere açtınız ?
    Saygılarımla.
    bu eskidi. n800 çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

bu eskidi. n800 çıktı.

Alıntıları Göster
    tabletlerin hiç biri türkiyeye gelmio zaten 7720 ws ws..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama bir şeyi anlamadım : 2 farklı kullanıcı adı alıp, aynı başlığı neden farklı kullanıcı adları ile 2 kere açtınız ?
    Saygılarımla.
    quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Saygılarımla.

diğer üye adımla yükleme yapamadım gözüktü o yüzden bu adımla tekrar yükledim ama sonradan gördüm ki yüklenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

tmm işte biz getiriyoruz ayrıca gelmediği doğru değil satılıyor zaten. gitti gidiyordan bulabilrsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanbaha

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

tmm işte biz getiriyoruz ayrıca gelmediği doğru değil satılıyor zaten. gitti gidiyordan bulabilrsin...

Alıntıları Göster
    gelmiyor türkiyeye. Gittigidiyora gelmesi geliyor anlamına gelmiyor. Burada geliyoredan kasıt distribütördür. GG dekiler kendi getirip satanladır.

Ayrıca painkillerin dediği gibi bu oldu artık eski moda. N800 çıktı bundan daha fazla özellikli.

Hem bu duyuruyu niye yaptın anlamadım 2 senelik makina. Sanki yeni lanse edilmiş gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

gelmiyor türkiyeye. Gittigidiyora gelmesi geliyor anlamına gelmiyor. Burada geliyoredan kasıt distribütördür. GG dekiler kendi getirip satanladır.

Ayrıca painkillerin dediği gibi bu oldu artık eski moda. N800 çıktı bundan daha fazla özellikli.

Hem bu duyuruyu niye yaptın anlamadım 2 senelik makina. Sanki yeni lanse edilmiş gibi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

hocam anlamıyorum gereksiz yere tartışma açmak niyetinde misin yoksa kasıtlı mı yapıyorsun. sanırım burda okuyanlar ne demek istediğimi anlamıştır. bu ürün sıfır anlamında. ikincisi yeni modeli çıkmış olabilir ama insanlar mercedesin 2007 modeli çıktı diye 2006 yı almamazlık etmiyor. parası çok olan hasta olanlar istisna oluyor her alanda olduğu gibi. bu konuyu da fazla uzatmamıza gerek yok sanırım. bazı şeyleri yanlış anlaşılacak şekilde yazmış olabilirim bu da acemiğimdendir. burdaki insanlar bu acemiliğime rağmen ne demek istediğimi anlayacak kapasitedir eminim ki. saygılarımla kardeş.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

hocam anlamıyorum gereksiz yere tartışma açmak niyetinde misin yoksa kasıtlı mı yapıyorsun. sanırım burda okuyanlar ne demek istediğimi anlamıştır. bu ürün sıfır anlamında. ikincisi yeni modeli çıkmış olabilir ama insanlar mercedesin 2007 modeli çıktı diye 2006 yı almamazlık etmiyor. parası çok olan hasta olanlar istisna oluyor her alanda olduğu gibi. bu konuyu da fazla uzatmamıza gerek yok sanırım. bazı şeyleri yanlış anlaşılacak şekilde yazmış olabilirim bu da acemiğimdendir. burdaki insanlar bu acemiliğime rağmen ne demek istediğimi anlayacak kapasitedir eminim ki. saygılarımla kardeş.

Alıntıları Göster
    ŞİMDİ ANLAMADIM. sEN BU RÜNÜN DUYURUSNU MU YAPTIN YOKSA BU ÜRÜN SENDE VAR VE SATMAK MI İSTİYORSUN? tAM ANLAMADIM AÇIKÇASI

• quote:

ŞİMDİ ANLAMADIM. sEN BU RÜNÜN DUYURUSNU MU YAPTIN YOKSA BU ÜRÜN SENDE VAR VE SATMAK MI İSTİYORSUN? tAM ANLAMADIM AÇIKÇASI

Alıntıları Göster
    hocam ürün birkaç gün içinde elimde olacak satmak için bu ilanı verdim.
  • quote:

hocam ürün birkaç gün içinde elimde olacak satmak için bu ilanı verdim.

Alıntıları Göster
    o zaman yanlış yere verdin. Bu tarz ilanlar ikinci el başlığına açılır. Her forumda da bu tarz bir başlık olur bunu bilmen lazım. Bir kaç dakikanı arayıp oraya açsaydın konunu.
  • quote:

o zaman yanlış yere verdin. Bu tarz ilanlar ikinci el başlığına açılır. Her forumda da bu tarz bir başlık olur bunu bilmen lazım. Bir kaç dakikanı arayıp oraya açsaydın konunu.

Alıntıları Göster
    hocam bu ikinci el değil sıfır. daha önce bu tür ürünlerin ilanları buraya verilmiş.
  • quote:

hocam bu ikinci el değil sıfır. daha önce bu tür ürünlerin ilanları buraya verilmiş.

Alıntıları Göster
    bu telefon iki yıl önce duyuldu hala yok tr de
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1959

bu telefon iki yıl önce duyuldu hala yok tr de

Alıntıları Göster
    ewet nokia maalesef tablet leri getirmiyo türkiyeye. n800 ü de beklemeyin bence. bulabilirseniz ancak böyle forumlarda ve GG da bulabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekincifatih

ewet nokia maalesef tablet leri getirmiyo türkiyeye. n800 ü de beklemeyin bence. bulabilirseniz ancak böyle forumlarda ve GG da bulabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    Bunun java desteği yok sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Bunun java desteği yok sanirim.

Alıntıları Göster
    java desteği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekincifatih

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ekincifatih

+1 GittiGİdiyorda kesin wardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ekincifatih

+1 GittiGİdiyorda kesin wardır

Alıntıları Göster
    nasıl alinir mi? kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

nasıl alinir mi? kullanan var mı?

Alıntıları Göster
    Ben 1 haftadır kullanıyorum. Gerçekten tatmin edici hoş bir cihaz.

Cezbedecek Yönleri;

1-İnternet SÜPER Hızlı (9300i-9500 gibi karışmalar donmalar olmuyor)
    2-Wi-Fi Sinyal kalitesi çok iyi
    3-Ekran çok büyük ve mükemmel görüntü sağlıyor! Divx video seyretmek harika!
    4-Kullanımı kolay ve Metal (Alüminyum) bir aparatı var cihazı kullanmak için ekranı öne çeviriyorsun, kullanmadığında çizilme kaza, kırılma vb olmaması için terse. Bu gerçekten çok iyi düşünülmüş bir tasarım.
    5-Fiyat inanılmaz uygun! Benim gibi nette ticaret yapanlar ve işi hep net ile ilgili olanlar notebook kahrını iyi bilirler ve bu cihaz işte o kişiler için daha doğru bir tercih olacaktır çünkü yattığınız yerde 200 gr lık bir dev ekranlı bir cihazla nette surf SÜPER bir keyif.

10 üzerinden 8 verebileceğim kaliteli bir ürün

Eksi Yönleri;

1-Kamera Yok
    2-Biraz daha hafif yapılabilse iyi olurdu.
    3-Şarj süresi sürekli wi-fi açık 10 saat ancak dayanır.
    4-GSM özelliği bulunmaması

• quote:

Orijinalden alıntı: atylantos

Ben 1 haftadır kullanıyorum. Gerçekten tatmin edici hoş bir cihaz.

Cezbedecek Yönleri;

1-İnternet SÜPER Hızlı (9300i-9500 gibi karışmalar donmalar olmuyor)
    2-Wi-Fi Sinyal kalitesi çok iyi
    3-Ekran çok büyük ve mükemmel görüntü sağlıyor! Divx video seyretmek harika!
    4-Kullanımı kolay ve Metal (Alüminyum) bir aparatı var cihazı kullanmak için ekranı öne çeviriyorsun, kullanmadığında çizilme kaza, kırılma vb olmaması için terse. Bu gerçekten çok iyi düşünülmüş bir tasarım.
    5-Fiyat inanılmaz uygun! Benim gibi nette ticaret yapanlar ve işi hep net ile ilgili olanlar notebook kahrını iyi bilirler ve bu cihaz işte o kişiler için daha doğru bir tercih olacaktır çünkü yattığınız yerde 200 gr lık bir dev ekranlı bir cihazla nette surf SÜPER bir keyif.

10 üzerinden 8 verebileceğim kaliteli bir ürün

Eksi Yönleri;

1-Kamera Yok
    2-Biraz daha hafif yapılabilse iyi olurdu.
    3-Şarj süresi sürekli wi-fi açık 10 saat ancak dayanır.
    4-GSM özelliği bulunmaması

Alıntıları Göster
    Ben bu cihazdan getirmeyi düşünüyorum.İlgilenen olursa bana ulaşsın.Fiyat 250 dolar olacak.Ağustos sonuna kadar ulaşabilirsiniz bana. Deadlyman@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadly_man -- 3 Ağustos 2007; 15:45:51 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.