Şimdi Ara

yeni nokia L1020 mi galaxy s4 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • android bilindiği gibi ücrestsiz ucu açık linux işletim sisteminin mobil versiyonu kararsız kaldım androidmi(s4) windows phone L1020 bana göre en başlıca sorunları android zamanla şişiyo çok aşırı derecede virüs var windows phone 512 ramli telefonda rahatlıkla çalışırken androidde böyle bişi zor wp de ise market yetersiz ve uygulama sayısıda az ama 41 mp lik kamera var.

• Lumia 1020 diyorum ben.
  • demi :)
  • 1020 türkiye fiyatı ne olur acaba birde illa bir yerden kısacaklar arkaya koymuşsun 41 mp kamera ön kamera 1,2 mp samsung s4 minide bile 1,9 mp var
  • her türlü Lumia alır
  • ön kamera bence o kadar önemli değil bence sadece görüntülü konuşmak için arkasında 41 mp var açığı kapamazmı sence

fiyatına gelirsek tahmini bunlar gerçek fiyat deil

Nokia Lumia Temmuzda tantılacak ve Ağustos ayında satışa sunulacak. Lumia 1020'nin Microsoft Store da Amerika satış fiyatı 602 $ (1.160 Lira) , Avrupa satış fiyatının ise 600 € olması bekleniyor

türkiye de özel tüketim vergisi çok olduu için 2 bin tl falan olur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greeneroy -- 23 Temmuz 2013; 5:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

1020 türkiye fiyatı ne olur acaba birde illa bir yerden kısacaklar arkaya koymuşsun 41 mp kamera ön kamera 1,2 mp samsung s4 minide bile 1,9 mp var

Megapiksel fotografta kaliteyi belirlemez zaten on kamerayla sadece goruntulu gorusme yapilir fotograf cekilecek hali yok o kamerayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Lumia 925 mi yada Optimus G mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lumia 1020
  • Galaxy s4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.