Şimdi Ara

Yeni Nokia Lumia 930 | Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

1800 TL'den gelsin alcam diyen varla neyin kafasını yaşıyorsa artık.

Bu telefon çıkana kadar Lumia 1520 1800'lere düşer.Gidin 920 alın kamera harici bir fark yok zaten.

İyi de 1520 6 inç bu 5 inç. Seçim yapıcak kişi sadece fiyatına bakarak almıyo ki, 1520 ile aynı fiyat (misal) diye gidip hiç kullanmak istemediği boyutta telefonu niye alsınlar. 920 donanım olarak geride kaldı, şu an için ne kadar yeterli olsa da uzun süre kullanmak isteyen birinin ihtiyacını karşılayamayabilir.
    Ne olurdu şu telefona 3000 mAh batarya koysaydın da bizi de ikilemde bırakmasaydın

920-925 geride kaldı ama WP'de 1 gb-2 gb ram arasında fark yok.920'nin çözünürlüğüde düşük olduğu için cpu gpu sırıtmıyor.Batarya performanslarıda aynı tek hissedilecek fark kamera birde fiyat farkı var.
    3000 mah değil 9.8 mm kalınlığa 2750 falan koysa yeterliydi.Ama 2420 nedir resmen dalga geçiyorlar.

• Cihazın haziran ayında Türkiye'ye gelmesi bekleniyor(muş)
  • Nokia 5 ınch ekran acgını kapattı ama
    şarz çok kötü olucak gibi gözüküyo bide 20 mp kamera yerine 7 mp olsaydı daha ucuz olsaydı telefon keşke
  • Aga resmen ağzım açık kaldı şu telefona. "Öldüm bittim" misali. Arka kapağı çelik olsaymış "On NumarAaAA" olurmuş. İnşallah alacağım bu telefonu. Beyler Dua edin de 1500 liradan aşağı olsun.
  • walmon27 W kullanıcısına yanıt
    2200 civarindan girecektir. Benzer donanimli telefonlar da bu fiyattan satiliyor,dolayisiyla bu cihazin bu fiyattan cikmasi imkansiz.
    Hatim indirseniz de bir sey degismez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 ile ön siparişe çıkar Türkiyeye geldikten 2 ay sonra 1800 bandında satılır diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.