MERKAHA İKİNCİ EL N85 ALDIM TELEFON İYİ HAS AMA SESİ COK KÖTU İİ CIKAN BİR SÜRÜM VARMI BU İSLERDENDE COK ANLAMAM AMA RESET SORUNUNDA PEK YASAMADIM VİDEO İZLEREKN VE OYUN OYNARKEN OLUYO BUNU GİDERMEK İCİN HANGİ SÜRÜMÜ YÜKLEMEM LAZIM?!
bence sen güncelleme yapmadan çin malı bi trident al ondan dinle müzikleri
N85 sokakta müzik açıp dolaşabileceğin bi telefon değil.
sawgent dalga geçme benimle bir dahada sorularımı cevaplama tamammı.
bunlar gerçekler, alışsan iyi olur
çin malları mı benim için geröek cıkmıyosa cıkmıyo de o zmn komik olduğunda sanma
İyiki bişi sorduk
adam haklı ama çin malı değil diye sesi az çıkmak zorunda değil. Nokia n95 n73 süper ses çıkaran telefonlar.......Telefonumdan son derece memnunum ama hain telefon satıcısı sesi çok iyi dediği için üzülüyorum sadece hayatımda hiç yüksek sesli telefonum olmadı içimde kaldı ondan üzülüyorum diğer özellikleri tüm telefonlara 5 basar geçen n95 kullandım arkadaşınkini kızağı tahta gibi bizimkinin yay gibi....Kızak sallanması da kalmadı bende artık...Telefonun ekranı kırıldıktan sonra herealde kızağı çok sıkı yaptılr ki kaç ay geçti gram sallanma yok
Arkadaşlar merhaba.Bu telefonu almayı düşünüyorum fkat kafamı karıştıran birkaç yorum okudum.Konuyu incelemeye çalıştım fakat hepsini okuyamadım, daha önce sorulduysa kusura bakmayın.Okudugum yorumlardan birinde gövde çatlamasından, kulaklıklta ses gidip gelmesi ve kayar kapak üzerindeki key tuşlarının çalışmaması gibi ytorumlar okudum.Bu sorunlarla karşılaşan var mı?Bu sorunlar telefonun üretiminden mi kaynaklanıyor yoksa yorumu yazan arkadaşın şanssızlıgı mı merak ettim.Bu konuda yazacağınız mesajlara göre telefonu alacagım arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
yok bende öyle bi sorun kulaklıktan ses gelmemesi kulaklığın bozulmasından kaynaklanır benim kulaklıktan hiç gelmiyo mesela cebimde taşıya tşıya komple gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Anvial
Arkadaşlar merhaba.Bu telefonu almayı düşünüyorum fkat kafamı karıştıran birkaç yorum okudum.Konuyu incelemeye çalıştım fakat hepsini okuyamadım, daha önce sorulduysa kusura bakmayın.Okudugum yorumlardan birinde gövde çatlamasından, kulaklıklta ses gidip gelmesi ve kayar kapak üzerindeki key tuşlarının çalışmaması gibi ytorumlar okudum.Bu sorunlarla karşılaşan var mı?Bu sorunlar telefonun üretiminden mi kaynaklanıyor yoksa yorumu yazan arkadaşın şanssızlıgı mı merak ettim.Bu konuda yazacağınız mesajlara göre telefonu alacagım arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
olma ihtimali vardır doğal olarak ama bu sorunların hiçbirisi yok telefonda.
Tema Paketi-17: Color Dots, Twitter, Penguins, Route66, Wooden Black, Swan, Turn Table