Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <=== (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.278
Cevap
1
Favori
244.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu aldım ve güncelemeye baktım yok diyor şimdi nsu ile kod çakıp bakıcam elinde kod olan varmı acaba
  • bu bölümde ayrı konusu var Türkçe kod ile ilgili.
  • 2.el temiz N85 satmak isteyenler Pm den ulaşsın konuşalım
  • Tema Paketi-15: iPad, iBusted, Windows 7, Guahua, OmniaHD, MWBV, RadioActive

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <===

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-15-ipad-ibusted-windows-7-guahua-omniahd-mwbv-radioactive-t1707.html

7 adet tema içerir. iPad, iBusted ve My White Blue Version kesinlikle tavsiye edilir.

Tema Paketi-16: My Little House, Kathy, Love of Crystal, Meet

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-16-my-little-house-kathy-love-of-crystal-meet-t1706.html

Hepsi tavsiye edilir.

• MERKAHA İKİNCİ EL N85 ALDIM TELEFON İYİ HAS AMA SESİ COK KÖTU İİ CIKAN BİR SÜRÜM VARMI BU İSLERDENDE COK ANLAMAM AMA RESET SORUNUNDA PEK YASAMADIM VİDEO İZLEREKN VE OYUN OYNARKEN OLUYO BUNU GİDERMEK İCİN HANGİ SÜRÜMÜ YÜKLEMEM LAZIM?!
  • bence sen güncelleme yapmadan çin malı bi trident al ondan dinle müzikleri

N85 sokakta müzik açıp dolaşabileceğin bi telefon değil.
  • sawgent dalga geçme benimle bir dahada sorularımı cevaplama tamammı.
  • bunlar gerçekler, alışsan iyi olur
  • çin malları mı benim için geröek cıkmıyosa cıkmıyo de o zmn komik olduğunda sanma
  • İyiki bişi sorduk
  • adam haklı ama çin malı değil diye sesi az çıkmak zorunda değil. Nokia n95 n73 süper ses çıkaran telefonlar.......Telefonumdan son derece memnunum ama hain telefon satıcısı sesi çok iyi dediği için üzülüyorum sadece hayatımda hiç yüksek sesli telefonum olmadı içimde kaldı ondan üzülüyorum diğer özellikleri tüm telefonlara 5 basar geçen n95 kullandım arkadaşınkini kızağı tahta gibi bizimkinin yay gibi....Kızak sallanması da kalmadı bende artık...Telefonun ekranı kırıldıktan sonra herealde kızağı çok sıkı yaptılr ki kaç ay geçti gram sallanma yok
  • Arkadaşlar merhaba.Bu telefonu almayı düşünüyorum fkat kafamı karıştıran birkaç yorum okudum.Konuyu incelemeye çalıştım fakat hepsini okuyamadım, daha önce sorulduysa kusura bakmayın.Okudugum yorumlardan birinde gövde çatlamasından, kulaklıklta ses gidip gelmesi ve kayar kapak üzerindeki key tuşlarının çalışmaması gibi ytorumlar okudum.Bu sorunlarla karşılaşan var mı?Bu sorunlar telefonun üretiminden mi kaynaklanıyor yoksa yorumu yazan arkadaşın şanssızlıgı mı merak ettim.Bu konuda yazacağınız mesajlara göre telefonu alacagım arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
  • yok bende öyle bi sorun kulaklıktan ses gelmemesi kulaklığın bozulmasından kaynaklanır benim kulaklıktan hiç gelmiyo mesela cebimde taşıya tşıya komple gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

Arkadaşlar merhaba.Bu telefonu almayı düşünüyorum fkat kafamı karıştıran birkaç yorum okudum.Konuyu incelemeye çalıştım fakat hepsini okuyamadım, daha önce sorulduysa kusura bakmayın.Okudugum yorumlardan birinde gövde çatlamasından, kulaklıklta ses gidip gelmesi ve kayar kapak üzerindeki key tuşlarının çalışmaması gibi ytorumlar okudum.Bu sorunlarla karşılaşan var mı?Bu sorunlar telefonun üretiminden mi kaynaklanıyor yoksa yorumu yazan arkadaşın şanssızlıgı mı merak ettim.Bu konuda yazacağınız mesajlara göre telefonu alacagım arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

olma ihtimali vardır doğal olarak ama bu sorunların hiçbirisi yok telefonda.
  • Tema Paketi-17: Color Dots, Twitter, Penguins, Route66, Wooden Black, Swan, Turn Table

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-17-color-dots-twitter-penguins-route66-wooden-turn-table-t1765.html

Hepsi tavsiye edilir.

S60v3 S60v5 Metal - FP1, FP2, 5th

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/s60v3-v5-metal-fp1-fp2-5th-t1764.html

• ya bn n85ime adobe flash playerin en güncel sürümünü nasıl ykleyicem facede video izliyim dedim güncel sürümü diil yazısı cıtı karsıma güncel olsa videoları izleyebilirim haralde
  • skyfire dışında izleyemezsin skyfire internet tarayıcısı programıdır
  • saol indiriyorum simdi
  • ya bunu indiremedim full olarak nasıl indirebilirim link falan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.