Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <=== (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.278
Cevap
1
Favori
244.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem82

quote:

Galeriyi hızlandırma zımbırtısını yapmışmıydın?

kastım bu yazıya idi öle bi zımbırtımı var?

galeri açılışta tüm dizinleri tarar şöyle 1. sen bütün dizinleri değil de galeri için images müzikler için sounds ıdı için vıdı klasörünü tara diye kısıtlarsan baya hızlanır. %50'den fazla

ama bunu yaparsan zil sesi yerinde sadece belirtilen klasördeki müzikler görününür diğerleri görünmez.

mesela kartın ana dizinine foto at galeride gözükmez. images klasörü içindeyse gözükür. hem hızlandırma avantajı hem gizlilik avantajı.

Nasıl yapılıyor reis bu olay

• araştırdım detaylı da sadece FP1'de geçerliymiş.
  • quote:

araştırdım detaylı da sadece FP1'de geçerliymiş.

yinede teşekkür ederim
  • çok şekermiş :D özlellikleri güzel
  • Sen sakızdan mı çıktın?
  • kolay gelsin benim n-gage ile ilgili bir sorunum var telefonu hackledimim sanıyorum helloOX1.0 telefonda mevcutm ve n-gage programının yükleyip trial oyunları oynuyodum oyunları fulll yapmayı denemek icin biraz arastırma yaptım ve n-gage programının sildim tekrar yükleyicektim güncel sürümüm siteden 1.40 1557 yüklüyorum n-gage ınsall kuruluyor buraya kadar hersey güzel ama tam kurucak ken n-gage yi update error diyor 1.20 i bile yüklemeyi denedim aynı htayı aldım :/ yardım edebilirmisiniz
  • Bi yardım edin yahu artık n-gage'den yararlanayamıcakmıyım
  • merhaba arkadaşlar ovi maps 3.01 i kullanıyorum yürüme modunda kadın yol tarif etmiyor sizde de böyle mi acaba?....Telefona format attım yeni yükledim sanki eskiden yönlendiriyordu gibim geliyor ama tam emin değilim sizde yürüme modunda ses geliyor mu? (kadın sesi)
  • ya nolur bi yardım n-gage son sürüm indiriyorum yükleniyor preparin n-gage installion sonra installing-n-gage geliyor kurucak update error diyor telefn. n85 güncel sürüm 31.002

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

merhaba arkadaşlar ovi maps 3.01 i kullanıyorum yürüme modunda kadın yol tarif etmiyor sizde de böyle mi acaba?....Telefona format attım yeni yükledim sanki eskiden yönlendiriyordu gibim geliyor ama tam emin değilim sizde yürüme modunda ses geliyor mu? (kadın sesi)

zaten sadece kadın var sesli tarifte.telefonu ilk aldığında 30 günlük veriyorlar.eğer crack lı yüklemediysen kullanamazsın.
  • tabiki crackli yükledim araba sürme modunda yol tarif ediyor da yürürken sesi çıkmıyor sizde de öyle mi bi gariplik var mı diye soruyorum versiyonum 3.01 3.03 ü buldum yabancı bir siteden hiç beğenmedim garmin gbi yapmışlar ama berbattı
  • Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)
    MP3 + MP4 + AVI | 640x360 + 320x240

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <===

Klip + Şarkı: Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/global-duyurular/shakira-waka-waka-this-time-for-africa-mp3-mp4-avi-640x360-320x240-t1803.html

İstek üzerinde yeniden ve ölü linkler yenilendi.

• Tema Paketi-23: Nokia N8, Leopard, Deep Blue, Music, Platform ve Silver Crack

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-23-nokia-n8-leopard-deep-blue-music-platform-ve-silver-crack-t1855.html

6 adet tema içerir. Özellikle Nokia N8, Leopard ve Platform tavsiye edilir.

Tema Paketi-24: Vancouver, Ubuntu, Supernova, Twitter, West Route ve Universe

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-24-vancouver-ubuntu-supernova-twitter-west-route-ve-universe-t1856.html

6 adet tema içerir. Hepsine kefil olurum.

Diğer Tema Paketleri:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/

S60v3/v5 Facebook Grubu:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=199665144487

• arkadaşlar genel olarak bakınca bu modelden çok memnun galiba herkes. bu modeli almayı düşünüyorum. tavsiyesi olanlar var mı? inceledim gayet hoşuma gitti. öncelik gps ve wifi. farklı yerlere seyahet ediyorum ve epey gerekli oluyor. bildiğim kadarıyla ücretsiz navigasyon desteği var. bir de cep telefonu sigortası için fikirleriniz neler? hangi sigorta şirketi daha iyi.
  • bu telefonu alacaksan sıfır almaya çalış ama kalmamıştır ikinci eldede tanıdık telefoncudan al reset sorunu olanlar olmuştu çünkü . bende çok şükür öyle problem yok ama şans işte sana denk gelebilir .
  • evet N serisinin en iyilerinden birisidir. tek eksiği xenon flaş o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersiiin09
    arkadaşlar genel olarak bakınca bu modelden çok memnun galiba herkes. bu modeli almayı düşünüyorum. tavsiyesi olanlar var mı? inceledim gayet hoşuma gitti. öncelik gps ve wifi. farklı yerlere seyahet ediyorum ve epey gerekli oluyor. bildiğim kadarıyla ücretsiz navigasyon desteği var. bir de cep telefonu sigortası için fikirleriniz neler? hangi sigorta şirketi daha iyi.

N85'te ücretsiz navigasyon desteği bulunmuyor.
  • birkaç yere sordurdum tedavülden kalktığını söylediler. artık gelmez dediler.
  • N85 2 GB HAFI KARTI VAR 1.5 GB BOS İCİNE 200M LIK Bİ FİLM ATICAKTIM BLUETOOTH İLE İSTENEN HİZMETİ SAGMLAMAK İCİN YETERLİ SİSTEM KAYNAGI YOK DİE HATA VERDİ SONRA TELEFONU BAGLADIM PC YE ATTIM HAFIZAYA CALISTIRMAYA CALIYOM HATA FLN VERİYO SES GELİYO GORUNTU GELMİŞYO NEDENDİR ACABA TELEFONUN KENDİ BOS HAFIZASI 37.5???
  • Skyfire artık ülkemizi desteklemiyormuş ona benzer bi tarayıcı var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.