galeri açılışta tüm dizinleri tarar şöyle 1. sen bütün dizinleri değil de galeri için images müzikler için sounds ıdı için vıdı klasörünü tara diye kısıtlarsan baya hızlanır. %50'den fazla
ama bunu yaparsan zil sesi yerinde sadece belirtilen klasördeki müzikler görününür diğerleri görünmez.
mesela kartın ana dizinine foto at galeride gözükmez. images klasörü içindeyse gözükür. hem hızlandırma avantajı hem gizlilik avantajı.
Nasıl yapılıyor reis bu olay
araştırdım detaylı da sadece FP1'de geçerliymiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
araştırdım detaylı da sadece FP1'de geçerliymiş.
yinede teşekkür ederim
çok şekermiş :D özlellikleri güzel
Sen sakızdan mı çıktın?
kolay gelsin benim n-gage ile ilgili bir sorunum var telefonu hackledimim sanıyorum helloOX1.0 telefonda mevcutm ve n-gage programının yükleyip trial oyunları oynuyodum oyunları fulll yapmayı denemek icin biraz arastırma yaptım ve n-gage programının sildim tekrar yükleyicektim güncel sürümüm siteden 1.40 1557 yüklüyorum n-gage ınsall kuruluyor buraya kadar hersey güzel ama tam kurucak ken n-gage yi update error diyor 1.20 i bile yüklemeyi denedim aynı htayı aldım :/ yardım edebilirmisiniz
Bi yardım edin yahu artık n-gage'den yararlanayamıcakmıyım
merhaba arkadaşlar ovi maps 3.01 i kullanıyorum yürüme modunda kadın yol tarif etmiyor sizde de böyle mi acaba?....Telefona format attım yeni yükledim sanki eskiden yönlendiriyordu gibim geliyor ama tam emin değilim sizde yürüme modunda ses geliyor mu? (kadın sesi)
ya nolur bi yardım n-gage son sürüm indiriyorum yükleniyor preparin n-gage installion sonra installing-n-gage geliyor kurucak update error diyor telefn. n85 güncel sürüm 31.002
quote:
Orijinalden alıntı: K4TL14M
merhaba arkadaşlar ovi maps 3.01 i kullanıyorum yürüme modunda kadın yol tarif etmiyor sizde de böyle mi acaba?....Telefona format attım yeni yükledim sanki eskiden yönlendiriyordu gibim geliyor ama tam emin değilim sizde yürüme modunda ses geliyor mu? (kadın sesi)
zaten sadece kadın var sesli tarifte.telefonu ilk aldığında 30 günlük veriyorlar.eğer crack lı yüklemediysen kullanamazsın.
tabiki crackli yükledim araba sürme modunda yol tarif ediyor da yürürken sesi çıkmıyor sizde de öyle mi bi gariplik var mı diye soruyorum versiyonum 3.01 3.03 ü buldum yabancı bir siteden hiç beğenmedim garmin gbi yapmışlar ama berbattı
Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) MP3 + MP4 + AVI | 640x360 + 320x240
Klip + Şarkı: Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)
arkadaşlar genel olarak bakınca bu modelden çok memnun galiba herkes. bu modeli almayı düşünüyorum. tavsiyesi olanlar var mı? inceledim gayet hoşuma gitti. öncelik gps ve wifi. farklı yerlere seyahet ediyorum ve epey gerekli oluyor. bildiğim kadarıyla ücretsiz navigasyon desteği var. bir de cep telefonu sigortası için fikirleriniz neler? hangi sigorta şirketi daha iyi.
bu telefonu alacaksan sıfır almaya çalış ama kalmamıştır ikinci eldede tanıdık telefoncudan al reset sorunu olanlar olmuştu çünkü . bende çok şükür öyle problem yok ama şans işte sana denk gelebilir .
evet N serisinin en iyilerinden birisidir. tek eksiği xenon flaş o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: ersiiin09 arkadaşlar genel olarak bakınca bu modelden çok memnun galiba herkes. bu modeli almayı düşünüyorum. tavsiyesi olanlar var mı? inceledim gayet hoşuma gitti. öncelik gps ve wifi. farklı yerlere seyahet ediyorum ve epey gerekli oluyor. bildiğim kadarıyla ücretsiz navigasyon desteği var. bir de cep telefonu sigortası için fikirleriniz neler? hangi sigorta şirketi daha iyi.
N85'te ücretsiz navigasyon desteği bulunmuyor.
birkaç yere sordurdum tedavülden kalktığını söylediler. artık gelmez dediler.
N85 2 GB HAFI KARTI VAR 1.5 GB BOS İCİNE 200M LIK Bİ FİLM ATICAKTIM BLUETOOTH İLE İSTENEN HİZMETİ SAGMLAMAK İCİN YETERLİ SİSTEM KAYNAGI YOK DİE HATA VERDİ SONRA TELEFONU BAGLADIM PC YE ATTIM HAFIZAYA CALISTIRMAYA CALIYOM HATA FLN VERİYO SES GELİYO GORUNTU GELMİŞYO NEDENDİR ACABA TELEFONUN KENDİ BOS HAFIZASI 37.5???
Skyfire artık ülkemizi desteklemiyormuş ona benzer bi tarayıcı var mı acaba ?