Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <=== (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.278
Cevap
1
Favori
244.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dukenukem82
    Skyfire artık ülkemizi desteklemiyormuş ona benzer bi tarayıcı var mı acaba ?

sanırım onun gibi video oynatabilen tarayıcı şimdilik yok..
  • Neden destek vermeyi kestiler çok anlamsız
  • desteklerini çekseler bile hala kullanılabiliyor.problem yok.
  • operatörden girerseniz sorun olmuyor sanırım ama wi-fi'dan olmuyor.
  • pfff ya bugün arka kapaktaki mandalın bir tarafının kırıldığını farkettim şuan bir sorun yok diğer tarafta kırılırsa kapak tutmaz ama acaba versem mi garantiye yaparlar mı? çok bekletirler mi?
  • ya benim telefon durduk yerde wi-fi aramaya başlıyor bekleme durumundayken aniden ekrana wi-fi listesi geliyor menüden wlan varlığını göster asla olarak seçili ama buna rağmen durduk yerde wlan çıkıyor, birde yazılım güncellemesi yapmak istedim güncel dedi aynı sürümü tekrar nasıl yükleyebilirim belki o şekilde düzelir teşekkürler.
  • S60v3 S60v5: Opera Mobile v10.1 Beta 1 Türkçe - Opera Mini v5.1 Türkçe OS9.x

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <===

Ekran görüntüleri aldatmasın. Yazılım hem S60v5 hem de S60v3 içindir. Sadece S60v3 için değildir.

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

Beta 1'deki Yenilikler:
    - Geolocation. Web siteleri artık cihanızı yerini isterseniz tespitederek daha kullanışlı ve hızlı web sayfalarını size gösterebilir.
    - Carakan JavaScript motoru (JIT aktif değildir)
    - Vega grafik kütüphanesi
    - Güncellenmiş Opera Çekirdeği ve bilimum hata düzeltimi
    - Daha akıcı kaydırma
    - Sanal klavye

-------

S60v3 IND190 Tema Serisi: Panorama, Bend, Gold, Ice, Just Black ve Organic

İndirmek için tıkla!

6 adet tema içerir. Özellikle Panorama (N8 Teması), Ice ve Bend tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 23 Temmuz 2010; 17:12:51 >

• sizce en iyi web tarayıcı hangisidir ne tavsiye edersiniz?
  • abiler öldü mü bu konu artık millet attı mı n85 ini çöpe noldu??
  • Kimse çöpe atmadı birşeyi konu eskisi kadar ilgi görmüyor tabiki eskidi cihaz.

Skyfire iyidir flash destekli istersen.Yoksa opera kullanabilirsin.
  • doğru diyosun eskidi dimi..
    yenisini alma vakti geldi desene.. neyse saolasın cevap için. skyfire kullnıma kapanmış galiba opera kaldı geriye o zman demek ki..
  • en son hangi versiyon çıktı arkadaşlar?
  • 31.002 sanırım son sürüm
  • slmlar bi sorum olucak. annemde bu telefondan var fakat kamera kapagını her açtığında kontur gidiyor sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiko

slmlar bi sorum olucak. annemde bu telefondan var fakat kamera kapagını her açtığında kontur gidiyor sebebi ne olabilir?

kamerayı açın seçeneklere girin ordan ayarlara girin ordan da kayıt yeri diye bi ayar var onu kapalı konumuna getir.
  • Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyordum ama hiçbir yerde satılmıyor. Varsa satılan güvenilir sağlam yer veyahut bunun tipine yakın güzel bir nokia var mı tavsiye edebileceğiniz?
  • bu artık üretilmiyor bildiğim kadarıyla.. en iyi ihtimalle gitti gidiyordan bulursun ama tavsiye etmem onu da.. bunun bi üst modeli var n86 8mp ona bi bak istersen..
  • Dikkat: FP1 olup v20.x ve öncesi sürümde olanlar buraya, HelloOX ile hacklenemeyen yeni sürümler de buraya baksın.

www. reis-ieagles. com /anlatimlar-makaleler/ adreste bu yazılı fakat N85 v31.002 hangisi ile alakalı ? içerikte N85 ismi hiç geçmemiş sanırım. sürüm dosyalarıda yok.

cevaplarsanız kısmetse hacklemek istiyorum cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad jack -- 19 Ağustos 2010; 7:29:34 >
  • ben helloOX ile hekledim versiyonum da v31.002 çatır çatır bütün programları kuruyorum şimdi sorunsuz..
  • opda sitesinden sertifika isteyeli 4 gün oldu fakat cevap yok. site artık hizmet vermiyor mu acep ?
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.