Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <=== (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.278
Cevap
1
Favori
244.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu telefonun 2.eli ne düzeylerde. Telefonum çok temiz ama garantisi yeni bitti.
  • ya benim de yukardaki arkadas gibi foto tuşu kırıldı bi an acaba ben mi yazdım bu mesajı diye düşündüm birebir sorun aynı ama benim bu cabası arka kapağın yayı da bozuk
  • @ByAdmin

Ben ortalama 1 ay önce sattım.11. ayda bitiyordu garantisi.

Çok temizdi 450 TL'na sattım.

Hemşehriyiz bende Amasyalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

@ByAdmin

Ben ortalama 1 ay önce sattım.11. ayda bitiyordu garantisi.

Çok temizdi 450 TL'na sattım.

Hemşehriyiz bende Amasyalıyım

450-500 e satıp şöyle 1.000 TL ye N8 almak güzel olur valla
  • N8 iyi fiyattan çıktı.

450'ye verebilirsen hiç bekleme üstad.
  • S60v3 S60v5: Opera Mobile v10.1 Final Türkçe - Opera Mini v5.1 Türkçe OS9.x

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <===

Opera Mobile v10.1'in Final versiyonu yayınlandı!

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

S60v3 S60v5: Opera Mobile v10.1 Final Türkçe - Opera Mini v5.1 Türkçe OS9.x

Opera Mobile v10.1'in Final versiyonu yayınlandı!

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

Teşekkürler indiriyorum.

N85 Başlığı neden bu kadar ilgisiz ki ?

• uzun süredir kullandığım n85 im iphone4 e meylettiğimi anlamış olacak şarj yerinden kırıldı.2 elde nekadara gidiyor bu telefon şimdi?,yaptırsam değer mi ?
  • Ya bu telefonun wirelessi neden bu kadar dandik arkadaş yanımda e71 ile tak diye baglanıyor benimki hala baglanamadı hatası veriyor
  • e71 wireless süper zaten
  • Garmin Navcity Türkiye 2010.06 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita

Haritayı indirmek için buraya tıklayınız.

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• bugün fotoğraf çekme tuşu kırıklığı ve arka kapak mandalı kırıklığı nedeniyle kvk servisine bıraktım telefonu..Yetkili kadın telefon numaramı aldı ama bana verdiği formda telefon hanesi boş gözüküyor.Eskiden servise verdiğimde orda numaram yazıyodu acaba bir sorun olur mu haber vermeleri yönünden? Mesajla bildiriyolardı önceden inş bi sorun çıkmaz..Keşke yedek parça filan bulamasalar da para iadesi alsam yeni çıkan nokialardan alırım :)
  • Yaklaşık 1,5 yıl önce Hepsiburada.com sitesinden satın aldığım Nokia n85 model telefonuma ilerleyen aylarda durduk yere telefonunuz klonlanmıştır mesajı geldi. Telefonu kendi numaramla eşleştirdim ve kullanmaya devam ettim. Sonra eşime vermek istedim; fakat sim kartı kabul etmiyordu. O kadar para verip aldığım telefon elimde kaldı. Nokia servisine verip onarımı gerçekleşir belki dedim.

Cihazı bugün servisten aldım. Cihaz onarılamamıştı. Servisin verdiği teslimat formunda "Cihazın imei numarası klonlanmış. Cihazda yetkisiz müdahale tespit edildi. Onarılamaz. İstenirse ücretli ana kart takası olur." yazıyordu. Servisteki görevliye cihaza hiçbir müdahale yapmadım, hiçbir servise telefoncuya vermedim, nasıl müdahaleli çıkar dedim. Telefonu aldığınız yer veya teslimatçı firmayı gördünüz mü, elden mi aldınız dedi. Hayır dedim. O yüzden müdahaleli çıkabilir dedi. Biz ölçüp test edip veriyoruz dedi. Gerçekten de haklıydı. Telefonu Hepsiburada.com'dan almıştım ve telefon hem klonlandı hem de yetkisiz müdahaleli çıktı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kötü bir durum. Tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim, son çarem bu artık.x

• Garmin Navcity Türkiye 2010.09 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Harita tekrar güncellendi. Haritayı indirmek için buraya tıklayınız.

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• Hala almaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 19 Aralık 2010; 0:55:45 >
  • yön tuşunun üst tuşuna basınca artık kıt kıt ses gelmiyor yalama oldu gibi hiç bastığımı anlamıyorum off ya nerden çıktı bu şimdi
  • artık bunu bırakıp dokunmatik bişeye geçsek mi gençler ne dersiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    yön tuşunun üst tuşuna basınca artık kıt kıt ses gelmiyor yalama oldu gibi hiç bastığımı anlamıyorum off ya nerden çıktı bu şimdi

hocam senin telefonun da başına gelmeyen kalmadı

yahu telefonun malzeme kalitesi hariç herşeyi çok güzel çok seviyorum ama işte hergün bişe :D foto çekme tuşu kırılmıştı ya onun yüzünden kvk tüm kasayı değiştirdi biraz yenilendi telefon yani ama şimdi de yön tuşu yumuşamış

• neden bu kadar ilgisiz bu bölüm
  • herkes sattı kaçtı halbuki çok güzel bir telefon
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.