Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <=== (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.278
Cevap
1
Favori
244.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ne yalan söyliyim bu telefonun sıfırını alıp kullanmak ayrı zevktir diye düşünüyorum.Piano black kasası gerçekten sıfırken çok hoştur
  • S60v3 S60v5: Opera Mobile v11 Final Türkçe - Opera Mini v6 Türkçe OS9.x

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <===

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

• Arkadaşlar benim N85 te ciddi bir sıkıntım var.

OPDA dan sertifikam var. Ama imzaladıklarım dahil hiçbirşeyi alete yükleyemiyorum. "Yüklenemiyor!" diye hata veriyor. **** V20 ile yüklü gelmişti ve sahip olduğu product code a hiçbir güncelleme çıkmıyordu. Onu Nemesis ile değiştirdim ve versiyonunu güncelleyebildim. Şu anda son versiyonda.
    V31 002 Hatta Ovistore u bile indiriyorum internetten ancak yüklemiyor. Her serferinde şu "Yüklenemiyor!" hatasını alıyorum.

Yazılım yükleme:Tümü
    Çev.İçi sert. Kontrolü: Kapalı şeklinde ayarlarım ama olmuyor olmuyor. ,

Benimki gibi bir sorun mutlaka olacak , bir yöntemi vardır diye bekledim ara ara aklıma geldikçe forumlara baktım ama bir çare bulamadım. Yazılımsal bir sorun mu diye servise götüreyim mi diye düşünüyorum. Ancak çoğu arkadaşımız sorunlar yaşıyor serviste , sağlam telefonu bozuk alanlar falan oluyor diye tereddüt ettim. Forumu da araştırıyorum hep ancak net bir cevap göremedim. Yardımcı olan olursa çok memnun olurum. Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hackersezer

Arkadaşlar benim N85 te ciddi bir sıkıntım var.

OPDA dan sertifikam var. Ama imzaladıklarım dahil hiçbirşeyi alete yükleyemiyorum. "Yüklenemiyor!" diye hata veriyor. **** V20 ile yüklü gelmişti ve sahip olduğu product code a hiçbir güncelleme çıkmıyordu. Onu Nemesis ile değiştirdim ve versiyonunu güncelleyebildim. Şu anda son versiyonda.
    V31 002 Hatta Ovistore u bile indiriyorum internetten ancak yüklemiyor. Her serferinde şu "Yüklenemiyor!" hatasını alıyorum.

Yazılım yükleme:Tümü
    Çev.İçi sert. Kontrolü: Kapalı şeklinde ayarlarım ama olmuyor olmuyor. ,

Benimki gibi bir sorun mutlaka olacak , bir yöntemi vardır diye bekledim ara ara aklıma geldikçe forumlara baktım ama bir çare bulamadım. Yazılımsal bir sorun mu diye servise götüreyim mi diye düşünüyorum. Ancak çoğu arkadaşımız sorunlar yaşıyor serviste , sağlam telefonu bozuk alanlar falan oluyor diye tereddüt ettim. Forumu da araştırıyorum hep ancak net bir cevap göremedim. Yardımcı olan olursa çok memnun olurum. Çok teşekkür ederim.

bence bir hard format at sonra helloox2 programıyla hackle imzalamana gerek kalmaz.Bilmiyorum çözüm olur mu ama bi dene istersen.

• @ hackersezer : Hocam tam emin değilim ancak telefon tarihini 1yada 2sene geriye al öyle dene.Belki bir ihtimal olabilir.

Belki de sertifika almadan önce imei numaranı yanlış vermiş de olabilirsin
  • Cevaplarınız icın tskler ımeil numaramı dogru verdigime eminim tarihi geri alarak denedim degisen bısey yok :( bıde hard format attıp denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szrxx -- 5 Nisan 2011; 7:41:49 >
  • arkadaşlar telefona flasplayer ne zaman geldi youtube videolar programsız artık açılıyo bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

arkadaşlar telefona flasplayer ne zaman geldi youtube videolar programsız artık açılıyo bende

hocam youtube mobilden açıyordur.Ordaki videolar 3gp.

eskiden açamıyodum galiba flashplayer simgesi çıkıyodu
  • Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.

Haritayı indirmek için:http://bit.ly/liZdfv

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• Sağolasın Reis paylaşım için

Bu arada İngiltere ve avrupa haritalarını nasıl bulabiliriz bir yardım etsen ya bee
  • Bu telefon niye tutulmadı anlamıyorum.Şuana kadar kullandığım en iyi telefon.Şuan piyasaya çıkan telefonların çoğuyla aynı özellikleri barındırıyor hatta bazılarından daha da üstün.Tek fark dokunmatik olmayışı.Geçen telefoncu 2. elini 250 ye satıyorum dedi çok şaşırdım.Ne biliyim geçen arkadaş telefon aldı 800 küsüre baktım özellikler arasında hiç bir üstünlük yok n85 e karşı.Hatta bende fazladan fm verici filan da var.Sadece dokunmatik diye bu kadar fiyat farkı olur mu be.
  • quote:

Bu telefon niye tutulmadı anlamıyorum.Şuana kadar kullandığım en iyi telefon.Şuan piyasaya çıkan telefonların çoğuyla aynı özellikleri barındırıyor hatta bazılarından daha da üstün.Tek fark dokunmatik olmayışı.Geçen telefoncu 2. elini 250 ye satıyorum dedi çok şaşırdım.Ne biliyim geçen arkadaş telefon aldı 800 küsüre baktım özellikler arasında hiç bir üstünlük yok n85 e karşı.Hatta bende fazladan fm verici filan da var.Sadece dokunmatik diye bu kadar fiyat farkı olur mu be.

Kötü bir telefon değil tabi 2 yıl kadar kullandım sorunsuz. Beğenmediğim tarafları ekran güneşte okunmayacak hal alıyor ve malzeme kalitesi iyi değil ayrıca telefon biraz yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Bu telefon niye tutulmadı anlamıyorum.Şuana kadar kullandığım en iyi telefon.Şuan piyasaya çıkan telefonların çoğuyla aynı özellikleri barındırıyor hatta bazılarından daha da üstün.Tek fark dokunmatik olmayışı.Geçen telefoncu 2. elini 250 ye satıyorum dedi çok şaşırdım.Ne biliyim geçen arkadaş telefon aldı 800 küsüre baktım özellikler arasında hiç bir üstünlük yok n85 e karşı.Hatta bende fazladan fm verici filan da var.Sadece dokunmatik diye bu kadar fiyat farkı olur mu be.

Kötü bir telefon değil tabi 2 yıl kadar kullandım sorunsuz. Beğenmediğim tarafları ekran güneşte okunmayacak hal alıyor ve malzeme kalitesi iyi değil ayrıca telefon biraz yavaş.

ben yavaşlığını pek farkedemedim pek hafıza da dolu baya.Etrafımdaki arkadaşların telefonlarına göre daha seri görünüyor.Malzeme kalitesi dandik evet güneşte de okunmuyor ama telefonun değerini bu kadar da etkilememli bence.Zaten benim satmaya niyetim yok o 250 ye satan adam bana 500 verse de satmam.Benim aldığım telefon hep bende kalmıştır hiç bir zaman sıfır aldığım telefonu satmam.Dünyanın parasını verip 3 kuruşa satacağıma dursun kenarda lazım oluınca kullanırım.Gerçi şuan gayet memnunum tüm ihtiyaçlarımı görüyor ve baya bir süre daha kullanıcam.Tek sinir olduğum nokta telefoncular çok az para veriyormuş diye gelip telefonlarını benimkiyle kıyaslıyolar.Bi tane cahilin biri gelmiş samsungun dokunmatik ekranlı telefonları var ya ucuz modellerden 3mp kameralı 200-300 lira arası mıydı neydi en ucuz modelden işte ona telefoncu daha fazla para veriyormuş diye n85 den daha iyi diyor.Kimseye anlatamıyorum ki hepsi cahil.Ayrıca samsungun 5mp si bile nokianın 3 mp sinden kötü çekiyor bunu bilen de yok.

• beyler turkcell mobil tv uygulamasını indiremiyorum desteklemiyor diyor.Daha önceden kullanmıştım desteklediğine eminim.Şimdi nasıl yapıcaz?
  • Garmin Mobile XT için Başarsoft 2012.04 Türkiye haritası

https://rapidshare.com/files/2162668075/gmapsupp_indirdivx1967.rar
    http://www.mediafire.com/?b7ddhuc5cqbshdj

RAR şifresi: indirdivx1967

Not: maxicep sitesinden alıntıdır.

• vay be bizim forum taa nerelerde kalmış. demekki kalmadı artık n85 kullanan. benim makinayla hala devam ediyorum. klonlanmıştı o yüzden benim hatla çalışıyor sadece yani bana mahkum artık terfi etme zamanımız geldi diyorum bazen. onca dokunmatik telefon çıktı iphoneler, galaksiler felan hala tuşlarda kaldık. bende nokiadan artık bi cacık olmaz derken lumia 820-920 felan çıkacağını duyunca sevindim açıkçası. bunca senelik nokia kullanıcısıyım eğer güzel laetseki özellikleri güzel anlatıyorlar nokia ile devam edeceğim gibi. telefonu satma gibi bir şansım yok klonlu çünkü artık bir köşede müzelik dursun ne yapalım. yoksa iyi fiyat eder yani 2. eli 250 tl idi 2 hafta önceydi sormuştuk..neyse bakalım birkaç ay daha idare etsin bizi n85 gerçekten güzel makineydi. neredeyse 3,5 seneden fazla kullandım şunu hala şarjı banamısın demez. ama internet kullanımı felan dokunmatikler çıkınca sönük kaldı..herkese iyi forumlar..

• Şarjı kaç gün gidiyor acaba cihazın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Şarjı kaç gün gidiyor acaba cihazın

yoğun kullanımda 2 gün. ama ben normal kullanırım 3 gün gider. az kullanırsam 4. günü gördüğümde olur.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.