Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N85 | Ana Başlık - 2.6' 16M OLED - 5mpx <=== (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.278
Cevap
1
Favori
244.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söylenecek bişeyi de kalmadı galiba artık..
  • maşallah hala ilk günki gibi telefonum. ama batarya 2 güne düştü. yeni bataryalar ne kadar ki acaba?
  • facebook chat programı varmı bildiğiniz arkadaşlar ?
  • neden sıfırını kaldırıyoar anlamadım çok acele ediyolar yeni telefon yapmak için bir sürü dandik dokunmatik adı altında telefon yapıyorlar böyle güzel telefonlar göz ardı ediliyor.Kamerası güneşli bir havada daha yüksek megapikseldeki bir dijital fotoğraf makinesinden çok daha iyi çekiyor arkadaşın 10mpx inden daha canlı renklerle çekti n85 aynı yerin fotosunu çektik
  • Senin bütçen ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    neden sıfırını kaldırıyoar anlamadım çok acele ediyolar yeni telefon yapmak için bir sürü dandik dokunmatik adı altında telefon yapıyorlar böyle güzel telefonlar göz ardı ediliyor.Kamerası güneşli bir havada daha yüksek megapikseldeki bir dijital fotoğraf makinesinden çok daha iyi çekiyor arkadaşın 10mpx inden daha canlı renklerle çekti n85 aynı yerin fotosunu çektik

nokıa işte

birkaç yerde buldum da onlar da 650-700 tl istiyorlar

ikinci ele de güvenemiyorum

650-700 sıfırsa niye almıyorsun normal fiyatı öyle 2. el fiyatları ne kadar biliyor musun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden sıfırını kaldırıyoar anlamadım çok acele ediyolar yeni telefon yapmak için bir sürü dandik dokunmatik adı altında telefon yapıyorlar böyle güzel telefonlar göz ardı ediliyor.Kamerası güneşli bir havada daha yüksek megapikseldeki bir dijital fotoğraf makinesinden çok daha iyi çekiyor arkadaşın 10mpx inden daha canlı renklerle çekti n85 aynı yerin fotosunu çektik

nokıa işte

birkaç yerde buldum da onlar da 650-700 tl istiyorlar

ikinci ele de güvenemiyorum

650-700 sıfırsa niye almıyorsun normal fiyatı öyle 2. el fiyatları ne kadar biliyor musun?

hocam 300-400 arası gidiyor

şasen ben çöpe atarım o fiyata satmam 900 lira saydık ve parasını da hakediyo

• quote:

hocam 1000 liraya kadar çıkabilirim ama fiyat bana pahalı geldi

madem 1000 liran var git n8 al diyebilirsin ama benim için gereksiz bir model.Ki n8 bile 1000 lira iken n85 in 700 lira olması garip değil mi?

Bence şansını fazla zorlama. Bulmuşken hem de sıfırken almıyorsun. Sonra onları da alan birileri çıkar keşke alsaydım diye yakınırsın. Bu cihazı bu kadar çok istiyorsan bence zaman kaybetme. Aslında N8 alman çok daha mantıklı. Uzun vadeli destek gelecektir. Artık S60v3 için yazılım çıkmıyor. N8 alma şansın varken vazgeç N85'ten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`
    neden bu kadar ilgisiz bu bölüm

• Bu telefonu Samsunda nerde bulabilirim 0 alıcam bütçem yeterli yardım eden varmı???
  • o programın bilgisayar versiyonunu kullanmıştım db değerini yükseltiyor cızırtılı br şekilde artıyor yani berbat bişeydi benim kullandığım bence hiçbir şekilde sesi yükselme ve kalitesi artmaz bu telefonun.Telefonun sesi de güzel olsa piyasadaki benzerlerine göre bana göre en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE ÖZCAN

quote:

quote:

o programın bilgisayar versiyonunu kullanmıştım db değerini yükseltiyor cızırtılı br şekilde artıyor yani berbat bişeydi benim kullandığım bence hiçbir şekilde sesi yükselme ve kalitesi artmaz bu telefonun.Telefonun sesi de güzel olsa piyasadaki benzerlerine göre bana göre en iyisi.

hocam ben bilgisayarda denedim +6 ya getirirseniz bir sorun olmuyor.Cızırtı falan da çıkmıyor.Hiç olmazsa +3 ,+4 bile yapsanız bayağı artar ses.Zaten program 1mb bile değil isterseniz indirip bir deneyin.

noldu hocam ? Denediniz mi?Ben de bu cihazdan alacağım vereceğiniz cevap benim için gerçekten çok önemli.Yardımcı olursanız sevinirim.

verdiğin link bir türlü açılmııyor bekliyo baya sonra sayfa görüntülenemiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o programın bilgisayar versiyonunu kullanmıştım db değerini yükseltiyor cızırtılı br şekilde artıyor yani berbat bişeydi benim kullandığım bence hiçbir şekilde sesi yükselme ve kalitesi artmaz bu telefonun.Telefonun sesi de güzel olsa piyasadaki benzerlerine göre bana göre en iyisi.

hocam ben bilgisayarda denedim +6 ya getirirseniz bir sorun olmuyor.Cızırtı falan da çıkmıyor.Hiç olmazsa +3 ,+4 bile yapsanız bayağı artar ses.Zaten program 1mb bile değil isterseniz indirip bir deneyin.

noldu hocam ? Denediniz mi?Ben de bu cihazdan alacağım vereceğiniz cevap benim için gerçekten çok önemli.Yardımcı olursanız sevinirim.

hocam aradaki tireyi kaldıracaksın

pardon dikkat etmemişim.Dediğim indirdim benim kullandığım programın aynısı bu telefona ek bir özellik veya düzeltme katmıyor.Mp3 lerin ayarlarıyla oynadığımız için db değerini arttırdıkça kalite düşüyor.Zaten n85 çok cızırtılı ses çıkarıyodu bunu da yapınca iyice berbat oluyo.Telefon için bir yazılım olsa işe yarama ihtimali vardır derdim ama mp3 ayarlarıyla oynamak işe yaramıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam aradaki tireyi kaldıracaksın

pardon dikkat etmemişim.Dediğim indirdim benim kullandığım programın aynısı bu telefona ek bir özellik veya düzeltme katmıyor**** lerin ayarlarıyla oynadığımız için db değerini arttırdıkça kalite düşüyor.Zaten n85 çok cızırtılı ses çıkarıyodu bunu da yapınca iyice berbat oluyo.Telefon için bir yazılım olsa işe yarama ihtimali vardır derdim ama mp3 ayarlarıyla oynamak işe yaramıyor.

hadi ya...

bu telefonun sesi çok mu kötü?Ana başlığı okudum ama çok şikayetçi var sesinden dolayı.

napalım biz de böyle kabullendik.Benim hayalim bangır bangır müzik çalabileceğim bir telefonumun olmasıydı alırken satan adam da kandırdı sesi n95 den daha iyi diye öyle içimde ukte kaldı ama yine bir seçim yap deseler yine n85 i seçerim.Herşey seste bitmiyor zaten hoparlörden müzik dinlenmez kulaklıkla baya iyi oluyo

• arkadaşlar ben telefonumu sattım, ayrıldım aranızdan, , geçen sayfada bir arkadaş GPS i nasıl diye sormuş , geçte olsa cevab ben yazayım evin içinde 2-3 metre içerideyken bile( 10 katlı binanın giriş katında) çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

arkadaşlar ben telefonumu sattım, ayrıldım aranızdan, , geçen sayfada bir arkadaş GPS i nasıl diye sormuş , geçte olsa cevab ben yazayım evin içinde 2-3 metre içerideyken bile( 10 katlı binanın giriş katında) çekiyor.

valla bana öylesi denk gelmedi çekmesi için camın kenarında 3-5 dk bekletmesi gerekiyor.Arkadaşın n79 u var onla aynı yerden açıyoruz hafızayı sıfırlamak için de kapatıp baştan açıyoruz telleri onunki 1dk geçmeden buluyor benimki yine 3-5 dk sürüyor.Hem de onun sinyali daha iyi.Acil işim olduğunda yardımlıyı açıp kapıyorum 2 kontörüm gidiyo daha bağlantı gitmiyo 1 kez bağlanınca o an işimi görüyorum.gps nin bana bayağı bir faydası oldu adres bulma konusunda.
    Ekleme=Ben telefonu çok aktif kullanan biri değilim mesaj arama vs. gibisinden kamera müzik olarak gider genelde şarjım ama şarj konusunda sıkıntım yok baya bi gidiyor.Öyle fazla kurcalamazsam 5-6 gün gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 27 Şubat 2011; 15:21:56 >

• Bende 3gün önce N85 aldım

Gerçekten beğendim telefonu.

Gps i deneyemedim nedense suite ı yüklemen önce bir bağladım bilgisayara normaldi herşey.Sonra suite yükledikten sonra bağlantıyı görmedi .Bilen varmı acaba ne yapmam gerektiğini ? Son sürüm yüklü
  • Evet 2.el aldım ancak Tr den değil.İngiltere'deyim ben.Temiz sayılabilecek(benim kriterlerime göre) bir telefon.Yinede fiyatı söyliyim.150 Tl ye aldım Tl karşılığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: énigma

Evet 2.el aldım ancak Tr den değil.İngiltere'deyim ben.Temiz sayılabilecek(benim kriterlerime göre) bir telefon.Yinede fiyatı söyliyim.150 Tl ye aldım Tl karşılığı.

oha be 150 TL ye satacağıma çöpe atarım daha iyi neden bu kadar ucuza satıyorlar?..Bundan dandikleri daha pahalı
  • @ K4TL14M : Valla hocam pek rağbet görmediğinden olabilir.8800 Sirocco kullandım ve sattım inan Tr de biraz daha ucuza gidiyor misal olarak.

@ 15 : Sağolasın hocam.Valla rastlamadım sıfırına.Belli olmuyor biri çıkıp satabilir birgün.Sahibinden.com tarzı site var ordan buldum.Belki ebay de satan olabilir.

Sıfırını bulursan almayı mı düşünüyorsun hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.