Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi yaw duzelmemismi onlar daha iyi lan diyordum bende zorla sattiracaklar cicek gibi telefonu soyle bakiyorum alacak bir cihazda yok adam akilli valla :s duzelen taraflar yokmu hocam onlardan bahsette neselenelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

@flexi
    hadi yaw duzelmemismi onlar daha iyi lan diyordum bende zorla sattiracaklar cicek gibi telefonu soyle bakiyorum alacak bir cihazda yok adam akilli valla :s duzelen taraflar yokmu hocam onlardan bahsette neselenelim :)

yukarda listedeki bahsedilen şeylerin cogu var düzeldiğini gördüm ama bu benim saydıklarım düzelmemiş

mesela bak şimdi tarayıcıyı acıyorum, tak diye yukardan aşagı kapatıp, uygulama ekranından besleme ekranına geçiş yapıyorum kastırıyo mesela.

4 defa denedim aynı şeyi mesela 1 defasında parmak kaydırmamı algılamadı.

mesela şimdi yine deniyorum, mesajlara giriyorum, sonra bi sahısın mesjına giriyorum yukardaki yazışmaları aşagıya dogru hızlı bi şekilde kaydırıyorum, kastırıyo.

durum bu şekilde hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 13 Temmuz 2012; 3:30:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

quote:

@flexi

yukarda listedeki bahsedilen şeylerin cogu var düzeldiğini gördüm ama bu benim saydıklarım düzelmemiş

mesela bak şimdi tarayıcıyı acıyorum, tak diye yukardan aşagı kapatıp, uygulama ekranından besleme ekranına geçiş yapıyorum kastırıyo mesela.

mesela şimdi yine deniyorum, mesajlara giriyorum, sonra bi sahısın mesjına giriyorum yukardaki yazışmaları aşagıya dogru hızlı bi şekilde kaydırıyorum, kastırıyo.

durum bu şekilde hocam.

bahsettiğiniz sorunlar bende hiçbir şekilde olmuyor (pr1.2),

kasılma problemleri için, güncellemeden sonra fabrika ayarlarına döndürmenin faydalı olabileceğini duymuştum.

• selam arkadaşlar eğer yanlış değilse bir yardım ütfen, geçen hafta dayım tabir-i caizse seyyar satıcıdan çakma nokia n9 almış. sorun ise telefon kapanıp kapanıp açılıyor aldığımız insanda kayıp. eğer yardımcı olabilirseniz yeniden yazılım atıp en azından telefonu kulanmak istiyoruz şimdiden tşkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: infectedwoice

quote:

quote:

@flexi

durum bu şekilde hocam.

kasılma problemleri için, güncellemeden sonra fabrika ayarlarına döndürmenin faydalı olabileceğini duymuştum.

hocam fabrika ayari dondurmeme gerek yokki, zaten yeni versiyonu flashla yukledim. Sifirdan.

her ihtimale karsi az once dondurdum, ayni bisey degismedi, yabenim gozum ve parmaklari cok hassas yada siz tlefonu yavas kullaniyosunuz, saglik olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: tezgahtar27

selam arkadaşlar eğer yanlış değilse bir yardım ütfen, geçen hafta dayım tabir-i caizse seyyar satıcıdan çakma nokia n9 almış. sorun ise telefon kapanıp kapanıp açılıyor aldığımız insanda kayıp. eğer yardımcı olabilirseniz yeniden yazılım atıp en azından telefonu kulanmak istiyoruz şimdiden tşkrler

boyle bisey mumkun degil hocam.

sizin cihazinizn icindeki teknik malzemelr ve os alt yapisi cok farkli.

• quote:

selam arkadaşlar eğer yanlış değilse bir yardım ütfen, geçen hafta dayım tabir-i caizse seyyar satıcıdan çakma nokia n9 almış. sorun ise telefon kapanıp kapanıp açılıyor aldığımız insanda kayıp. eğer yardımcı olabilirseniz yeniden yazılım atıp en azından telefonu kulanmak istiyoruz şimdiden tşkrler

Çakma telefonlarla bu konunun alakası yoktur.
    Yazılım malesef atamazsınız javayla devam edeceksiniz malesef. Çakma N9 la normalin tek aynı noktası görünümüdür. Başka hiç bir şekilde ortak yönü yada ortaklaştırılabilecek yönü yoktur
  • oleyyyyyyyyy telefon garantiden geliyor pazartesi günü inş pr 1.3 yüklemişlerdir
  • N9 64 gb beyaz bimekste 1199 tl. Mukemmel fiyat. Alacak arkadaslar kacirmasin. Bayinin dedigine gore 18`ine kadar bu fiyatta kalacakmis (ben pek ihtimal vermesem de). Bunun uzerine 17`sine kadar beklemeye karar verdim N9/808 arasi karar verebilmek icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GsBuyukavci92

oleyyyyyyyyy telefon garantiden geliyor pazartesi günü inş pr 1.3 yüklemişlerdir

slm benim kasdetmek istediğim telefonum bozuk ben normal kendi çin malı yazılımını yüklemek istiyorum bir bilginiz varsa yardımcı olmaızı istedim
  • quote:

quote:

oleyyyyyyyyy telefon garantiden geliyor pazartesi günü inş pr 1.3 yüklemişlerdir

slm benim kasdetmek istediğim telefonum bozuk ben normal kendi çin malı yazılımını yüklemek istiyorum bir bilginiz varsa yardımcı olmaızı istedim

ne yazıkki o işlerden pek anlamam

• quote:

quote:

quote:

quote:

@flexi

durum bu şekilde hocam.

hocam fabrika ayari dondurmeme gerek yokki, zaten yeni versiyonu flashla yukledim. Sifirdan.

her ihtimale karsi az once dondurdum, ayni bisey degismedi, yabenim gozum ve parmaklari cok hassas yada siz tlefonu yavas kullaniyosunuz, saglik olsun

Aynı şekilde... Sorunun aynı anda tüm mesajları yüklemeye çalışmasından kaynaklandığını sanıyorum.. Yeri geliyor binlerce mesaj birikiyor tek bir konuşmada. Hepsi aynı anda toparlamaya girişince de biraz takılıyor haliyle.. Bahsettiğiniz sorunların tamamı benim cihazımda da var pr 1.1 de hiç kullanmadığım için eski halini bilmiyorum :( 1.3 te de çözülmemiş olması çok üzücü..

• quote:

Orijinalden alıntı: botabesir

quote:

quote:

quote:

quote:

@flexi

durum bu şekilde hocam.

Aynı şekilde... Sorunun aynı anda tüm mesajları yüklemeye çalışmasından kaynaklandığını sanıyorum.. Yeri geliyor binlerce mesaj birikiyor tek bir konuşmada. Hepsi aynı anda toparlamaya girişince de biraz takılıyor haliyle.. Bahsettiğiniz sorunların tamamı benim cihazımda da var pr 1.1 de hiç kullanmadığım için eski halini bilmiyorum :( 1.3 te de çözülmemiş olması çok üzücü..

aynısına katılıyorum botabesir...

• Arkadaşlar n9umda facebooka tarayıcı üzerinden giriş yapıyorum.yer bildirimi yaparken arkadaş etiketlemek istediğimde sadece 5-6 kişinin ismi çıkıyor ekstradan arkadaş seçimi yapamıyorum.telefonun kendi facebook programı ile denemek istediğimde ise yer bildirim seçeneğini bulamadım.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borno_vali

Arkadaşlar n9umda facebooka tarayıcı üzerinden giriş yapıyorum.yer bildirimi yaparken arkadaş etiketlemek istediğimde sadece 5-6 kişinin ismi çıkıyor ekstradan arkadaş seçimi yapamıyorum.telefonun kendi facebook programı ile denemek istediğimde ise yer bildirim seçeneğini bulamadım.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Ben ne zaman haritalar veya sürüş programında uydudan yerimi buldursam internet olsun olmasın, facebook hesabımda bulunduğu yerler kısmında o yerlere, kaç sefer girmişsem o kadar sayılık işaret koyuyor. Bu özelliği ben açmadım ama kendi kendine yapıyor meret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 14 Temmuz 2012; 14:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Arkadaşlar n9umda facebooka tarayıcı üzerinden giriş yapıyorum.yer bildirimi yaparken arkadaş etiketlemek istediğimde sadece 5-6 kişinin ismi çıkıyor ekstradan arkadaş seçimi yapamıyorum.telefonun kendi facebook programı ile denemek istediğimde ise yer bildirim seçeneğini bulamadım.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Ben ne zaman haritalar veya sürüş programında uydudan yerimi buldursam internet olsun olmasın, facebook hesabımda bulunduğu yerler kısmında o yerlere, kaç sefer girmişsem o kadar sayılık işaret koyuyor. Bu özelliği ben açmadım ama kendi kendine yapıyor meret.

walla ben haritayla beraber sürüş programını bile adam akıllı kullanamıyorum.kaldı ki facede otomatik atacak.ayrıca benim yer belirlemeyle ilgili sıkıntım yok.yer buluyorum sadece arkadaş etiketleme sıkıntım var.arkadaş listemi göremiyorum etiketleme ekranında

• Merhabalar oncelikle zaman bulup mesajlara bakamadım, kusura bakmayın. Pr 1.3 bana daha yavas geldı. Fabrıka qyarına dondurmedım. Bıldırım ekranını falan yenılerken takılıyor. Getırdıgı yenılıklerden benım dıkkatımı ceken tek sey daha cok programda landscape destegı oldu. Sarjı hala 24 saatı gecmıyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

walla ben haritayla beraber sürüş programını bile adam akıllı kullanamıyorum.kaldı ki facede otomatik atacak.ayrıca benim yer belirlemeyle ilgili sıkıntım yok.yer buluyorum sadece arkadaş etiketleme sıkıntım var.arkadaş listemi göremiyorum etiketleme ekranında

Evet malesef yapacak bir şey yok sadece çok sık etkileşimde olduğunuz isimleri etiketleyebiliyorsunuz tarayıcıdaki mobil sürüm üzerinden.. Uygulamada ise yer paylaşımı yok... Onun yerine tarayıcıdaki mobil sürümden bilgisayar görünümüne geçiş yapıp etiketleme yapabilirsiniz. Ben orayı kullanıyorum gayet rahat çalışıyor.

• millet bu programı deneyen var mı ne kadar etkili ve sizce risk nedir ???
    http://www.n9fanclub.com/2012/05/faster-n9-mod-002-nokia-n9-meego.html

edit: bide su var buna da bi bakarsanız cok memnun olurum
    http://www.n9fanclub.com/2012/01/n9-quicktweak-app-37-nokia-n9-meego.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhbavci -- 14 Temmuz 2012; 23:52:06 >

• quote:

millet bu programı deneyen var mı ne kadar etkili ve sizce risk nedir ???
    http://www.n9fanclub.com/2012/05/faster-n9-mod-002-nokia-n9-meego.html

edit: bide su var buna da bi bakarsanız cok memnun olurum
    http://www.n9fanclub.com/2012/01/n9-quicktweak-app-37-nokia-n9-meego.html

quicktweak neredeyse tüm önemli modifikasyonları toplayan bir parti yazılımı. Bunlara faster modda dahil. Bazı istisna durumlarda sorun oluşturması dışında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız program içinden yedek almayı ve 1.3 güncellemesi yaptıysanız tüm özelliklerin 1.3 e uygun olduğunu duyana kadar bekleyin.

ekleme: ana konusu burasıdır ve 1.3 e tam adaptasyonu yapıldığı söyleniyor. 1.2 kullanıcısıysanız eski versiyonunu indirmelisiniz.http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 16 Temmuz 2012; 10:12:05 >

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.