Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazın kamera performansı hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Galaxy S2 / S3 ve iPhone 4S karşısında nereye konumlandırırsınız? Çektiğiniz fotoğraflardan birkaçını da paylaşırsanız çok iyi olur =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Orijinalden alıntı: GsBuyukavci92

millet bu programı deneyen var mı ne kadar etkili ve sizce risk nedir ???
    http://www.n9fanclub.com/2012/05/faster-n9-mod-002-nokia-n9-meego.html

edit: bide su var buna da bi bakarsanız cok memnun olurum
    http://www.n9fanclub.com/2012/01/n9-quicktweak-app-37-nokia-n9-meego.html

quicktweak neredeyse tüm önemli modifikasyonları toplayan bir parti yazılımı. Bunlara faster modda dahil. Bazı istisna durumlarda sorun oluşturması dışında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız program içinden yedek almayı ve 1.3 güncellemesi yaptıysanız tüm özelliklerin 1.3 e uygun olduğunu duyana kadar bekleyin.

ekleme: ana konusu burasıdır ve 1.3 e tam adaptasyonu yapıldığı söyleniyor. 1.2 kullanıcısıysanız eski versiyonunu indirmelisiniz.http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80600

eyw hocam pr .1.3 ü yükledikten sonra eger kasılma problemi çözülmezse bunu yüklüycem

• evettttt sonunda telefonuma kavustum coook şükür nası özlemişim bilemezsiniz öpe koklaya bitiremedim
    neyse bu kısmı gecelim teli şarj sorunu die yollamıştım adamlar telin içini full değiştirmişler anakart fln hepsi değişmiş hatta imei bile değişmiş bu kadarını beklemiodum resmen teli içten sıfırladılar :)) yazılıma da baktım pr1.2 yüklü ve günceleme gözükmüo
  • yav ben bu bilgisayarı kırcam artık görmüyo n9 u aptal
    alternetif dosya transfer etme porgramı var mı bildiginiz wifiyle fln
  • evettttt ben de araniza katildim bugun itibariyle beyaz n9 ile. Olmazsa olmaz dediginiz program onerilerinizi alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @herdem cihazın hayırlı olsun. :)

• Türkiye yi unuttu bunlar kesin pr 1.3 den ses seda yok

• tesekkurler sugar_klavyeci.
    Askinda buradan sayin(!) stephen elop a da saygilarimi gondermek isterim. N9 cikali bayagi olmasina ragmen ve benim de teknoloji dunyasiyla bayagi icli disli olmama ragmen bu telefondan ve meego bihabermisim. Su anki cogunluk gibi yeni bir telefon alacak olsam nokia yi tercih edecegimi dusunmezdim. Birgun lumia serisini merak ettim ama turkiye ye henuz gelmedigini bilmiyordum. Teknosa da lumia 800 diye yanastigim cihazin n9 oldugunu anlayinca cihazla ilk tanismam gerceklesmis oldu. Adeta akiyordu menuler. Direk cihaz bilgilerine girdim. Meego yazisini gorunce demek boyle birseymis dedim ve dusundum ki bu cihazi cogu kisinin kullanmayi birak gormesine bile firsat taninmadan turunun son ornegi oldugunun soylenmesi buyuk haksizlik. Ama gonlu kaptirdik bi kere. O gun bugundur aklimdaydi, izlemedigim videosu kalmadi herhalde. Bu da elopla aramizdaki boyle bir hikayedir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic

Türkiye yi unuttu bunlar kesin pr 1.3 den ses seda yok

15gun oldu cikali daha gelecek bari bekledigimize degse birde su klawyeyi daha genis yapsalar

• Update bende gorunuyor. Boyutu da 294.6 mb gibi birseydi. (wi-fi ile telefon uzerinden).

• quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

Update bende gorunuyor. Boyutu da 294.6 mb gibi birseydi. (wi-fi ile telefon uzerinden).

Ayarlar = Uygulamalar = Uygulamaları yönet = Güncellemeler kısmında değilmi bu update
  • Orada. Herkese aynı anda gelecek diye birşey yok.
  • Evet orada. Benimki mevcut durumda 1.1 oldugu icin boyutu buyuk. 1.2 den gececekler icin 204 mb gibi birsey olmasi lazim. Az once de nokia suite ile kontrol ettim orada da gorundu update. Umarim sizinkilerde bir an once gelir.

• telefon çok süper çevremdede kullanan yok şöyle görsem baksam n8 den sonra pişman olurmuyum ki acaba zaten oyun uygulama derdim yok :) n8 den sonra sizce nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

telefon çok süper çevremdede kullanan yok şöyle görsem baksam n8 den sonra pişman olurmuyum ki acaba zaten oyun uygulama derdim yok :) n8 den sonra sizce nasıl olur

Oyun uygulama derdin yoksa kesinlikle al. Sadece kamerasını ararsın. Ama yine de inceleme şansın varsa eline alıp bak bence. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

telefon çok süper çevremdede kullanan yok şöyle görsem baksam n8 den sonra pişman olurmuyum ki acaba zaten oyun uygulama derdim yok :) n8 den sonra sizce nasıl olur

Oyun uygulama derdin yoksa kesinlikle al. Sadece kamerasını ararsın. Ama yine de inceleme şansın varsa eline alıp bak bence. :)

çokmu vasat kamerası :) almayıdüşünüyorum n8 de kulladığım programlar varmı n9 da mesela nimbuzz ,Youtube downloader, panorama, camerapro,imternet radyosu ve fm radyo (yanılıyorsam radyo sonradan yükleniyormuş :)) winrar zip office programı aynısı olmasa bile bunları yapacak kadar olsun yeter yani kısacası n8 i yaptıklarını yapsın yeter kamerada %75 i kadar olsun yeter (kamerayla o kadar işim olsa prof slr makinalardan alırdım ) zaten telefonda yaptılarım müzik dinlemek klip izlemek arada face dh maxi haberleri takip etmek bunları yapıyorum sadece ki n9 bunları rahat rahat yapar gibi geliyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 18 Temmuz 2012; 19:24:29 >

• quote:

quote:

quote:

çokmu vasat kamerası :) almayıdüşünüyorum n8 de kulladığım programlar varmı n9 da mesela nimbuzz ,Youtube downloader, panorama, camerapro,imternet radyosu ve fm radyo (yanılıyorsam radyo sonradan yükleniyormuş :)) winrar zip office programı aynısı olmasa bile bunları yapacak kadar olsun yeter yani kısacası n8 i yaptıklarını yapsın yeter kamerada %75 i kadar olsun yeter (kamerayla o kadar işim olsa prof slr makinalardan alırdım ) zaten telefonda yaptılarım müzik dinlemek klip izlemek arada face dh maxi haberleri takip etmek bunları yapıyorum sadece ki n9 bunları rahat rahat yapar gibi geliyor :D

yok hocam ne vasatı, tamam n8 denemedim ama yine de iyi yani, tabi biraz kontras düşüklüğü var.

cektiğin fotoları kendi foto düzenleme uygulamasından kontras ve parlaklık ayarı yapabiliyosun ayrıca 4 farklı filtre secenekler var cok güzel fotolar cıkıyo ortaya (instigram gibi diyebilirim)

müsiat bi zamanda güzel bi gündüz ve gece test cekimleri yapıp yüklicem foruma ozaman görürsün.

ayrıca pr1.3 te kamera menüsü ve cekimi cok iyi duruma gelmiş, gece cekimi falan hızlanmış diyebilirim.

sen kamerayı dert etme fazlasıyla işini görür.

ayrıca n8 e göre web cok cok daha iyi. html5 kullanıyo yani iphone yada galaks2 gibi akışkan bi yapısı var. kullanınca nedek istediğimi anlıcaksın

• arkadaşlar en son pr1.3 yükledim. bugun kapalı odada karanlık testi yaptım.

önceki versiyonlara göre GECE CEKİMİ + FLAŞ cok daha iyi duruma gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 18 Temmuz 2012; 21:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

quote:

quote:

quote:

yok hocam ne vasatı, tamam n8 denemedim ama yine de iyi yani, tabi biraz kontras düşüklüğü var.

cektiğin fotoları kendi foto düzenleme uygulamasından kontras ve parlaklık ayarı yapabiliyosun ayrıca 4 farklı filtre secenekler var cok güzel fotolar cıkıyo ortaya (instigram gibi diyebilirim)

müsiat bi zamanda güzel bi gündüz ve gece test cekimleri yapıp yüklicem foruma ozaman görürsün.

ayrıca pr1.3 te kamera menüsü ve cekimi cok iyi duruma gelmiş, gece cekimi falan hızlanmış diyebilirim.

sen kamerayı dert etme fazlasıyla işini görür.

ayrıca n8 e göre web cok cok daha iyi. html5 kullanıyo yani iphone yada galaks2 gibi akışkan bi yapısı var. kullanınca nedek istediğimi anlıcaksın

sağol teşşekürler birde şunu incelesem süper olcakta ah ah :) zatem mozillada varmış flaş içerikli siteler için araştırmalara devam kamerada kötü değilmiş zaten bu arada320 kbps sesi destekliyormu dolbiyi videoda da açabiliyormuyuz ?

• dur elimde bi kaç foto var kaliteli cektiğim onları yüklicem şimdi

mozilia var ama kendi tarayıcısı gibi akışkan değil. flaşh olayına gelince sybiam daki gibi kötü değil ama idare eder diyebilirim.

evet hocam destekliyo. müziktede videodada destekliyo

dokunmatik hassaslıgı, akışkan yapısı, geçişler falan filan n8 le hiç karşılaştırma bile, cünkü bunu kullandıktan sonra n8 deli eder adamı

kötü tarafına gelince uygulama azlığı ve desteğin kesilmesi (belki ilerleyen günlerde jolla şirketi sevindiric haberler verebilir)

ama yinede ana uygulamar ve oyunlar mevcut gibi zaten ana uygulamalar mvcut sayılır, bide şu instigram gelse cok güzel olucakta

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.