Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar benim şöyle bir sorunum var. N9 telefonumu bilgisayara bağladığımda seçenekler geliyor depolama aygıtı olarak kullan dediğimde depolama modunda deniyor ama bilgisayarda USB aygıtı tanınmadı diyor peşinden telefonda da şarj için gerekli güç gelmiyor uyarısı alıyorum kısacası telefonu bilgisayara bağlayamıyorum yardım edebilecek olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSYCHO1903

iyi akşamlar benim şöyle bir sorunum var. N9 telefonumu bilgisayara bağladığımda seçenekler geliyor depolama aygıtı olarak kullan dediğimde depolama modunda deniyor ama bilgisayarda USB aygıtı tanınmadı diyor peşinden telefonda da şarj için gerekli güç gelmiyor uyarısı alıyorum kısacası telefonu bilgisayara bağlayamıyorum yardım edebilecek olan varmı?

hocam aynısı bende oldu hatta hala oluyo eger herhangi bi fişe sarja takdıgında sorun varsa mecburen garantiye gitcek büyük ihtimalle benimki gibi usb giriş yeiri yanmıştır ama sarjı normal oluyor da sadece bilgisayara takdıgında sıkıntı oluyosa onun sebebi büyük ihtimalle bilgisayardan kaynaklıyordur
  • hocam normalde prizden şarj oluyor bir sıkıntısı yok o yönden sadece bilgisayar bağlantısında sorun yaşıyorum ama bu denediğim 4. bilgisayar oldu hepsinde aynı yani bilgisayardan kaynaklanıyor diyemeyiz kesinlikle telefondan bence ama neden olduğunu anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSYCHO1903

hocam normalde prizden şarj oluyor bir sıkıntısı yok o yönden sadece bilgisayar bağlantısında sorun yaşıyorum ama bu denediğim 4. bilgisayar oldu hepsinde aynı yani bilgisayardan kaynaklanıyor diyemeyiz kesinlikle telefondan bence ama neden olduğunu anlayamıyorum

hımm onu bilemiycem o zaman yakınlarda teknis servis varsa onlara sor bi
  • Şu ana kadar telefonu hiçbir bilgisayara bağlarken sorun yaşamadım.

Ayarlar->Aksesuarlar->USB'den varsayılanı depolama yapıp öyle takın bilgisayara. Hatta bir de senkronize et ve bağlanı deneyin, biraz daha yavaş olsa da onda da dosya transferi yapılabiliyor depolama modu gibi.

Olmuyorsa hiç beklemeyin götürün servise.
  • Nokiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nerde güncelleme
  • deli ettiler daha güncelleme yok
  • çıktığı gün aldım güncellemeyi size nasıl gelmedi ya?
  • bizde şans yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

bizde şans yokki

en iyisimi sen bi 808 al apo:)
  • nokia ya mesaj attım güncellemeylee ilgili nie hala gelmedi dedim en kısa zamanda dönecez dediler inş dönerler :)))
  • evet nokia dan döndüler önce ülke kodlarının farklı olmasından ve yasal işlemlerden dolayı bi güncellemenin gelmesi 1 2 ayı bulabilir dedi mesela belle 3 ay sonra geldi deei türkiyeye sonra benim numaramdan güncellemeyi kontrol etti güncelleme gözüküyo dedi nası oluyo dedim ben göremiyom dedim o da nokia software uptaderdan dene bi veya servise götür onlar direk güncellesinler dedi inş dediği gibidir ama ben pek umutlu deilim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 3 ay sonra gönder sen güncellemeyi. Ben sattım cihazımı :( Üzerine böyle güzel cihaz bulamam piyasada ama mecburen gitti..
  • ulan arkadaş şeytan iyor sat N8'i al şu telefonu ulan nokia ALLAHBELANI VERSİN güzelim meegonun içine ettin bıraktın
    bu telefonu aldımmı en azından iki yıl kullanmalıyım yoksa bizim hanım beni uçurur ne dersiniz arkadaşlar alınırmı

• bu telefondaki oyunların save dosyaları nerede?
  • Cihazınız için destek Nokia N9-00

Yenilikler

Nokia N9 için en son yazılım sürümü 40.2012.21-3'tür
    •E-posta, Facebook ve Twitter gibi 1000'den fazla kalite iyileştirmesi
    •Bazı küçük ağ ve bağlantı iyileştirmeleri
    •Kullanım ve performans iyileştirmeleri
    •Güncellemeler hakkında daha fazla bilgi için bkz.http://swipe.nokia.com/.

Bu güncellemenin kullanılabilirliği şebeke servis sağlayıcınıza göre değişebilir. Güncellemeleri kontrol etmek için telefonunuzda Ayarlar -> Uygulamalar -> Uygulamaları yönet seçeneğini belirleyin.

nokia nın kendi sitesinde böle yazıyor ben anlamış deilim n79 da bile ben güncellemyi yükledikten 1 ay sonra siteye düşerdi şimdi işe bak

• nihayet guncellemeyi kurdum. Suite gelmemis telefondan kurdum. Biraz toparlamis tel belli guzel olmus. Ayrica soylentilere gore nokia dunya kongresinde ust duzey meegolu cihaz cikaracakmis eger bu soylenenler gerceklesirse yikar orayi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

nihayet guncellemeyi kurdum. Suite gelmemis telefondan kurdum. Biraz toparlamis tel belli guzel olmus. Ayrica soylentilere gore nokia dunya kongresinde ust duzey meegolu cihaz cikaracakmis eger bu soylenenler gerceklesirse yikar orayi

Nasıl çıkaracakmış, adamlar meego yapımcılarını kovdu sen yeni telefondan bahsediyorsun

• @ahmet abi
    belkide buda bir strateji :) forumda yaziyodu dun okudum

• Merhabalar n9 da nfc tag yazılımları ile görev- profil- uygulama tagları oluşturup xperia lardaki gibi ev , araba yatak odası profilleri devreye sokulabilir mi? bu konuda deneyimleri olan varsa ve bilgi verirsniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.