Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler pr1.3 ten sonra mesaj ikonlarinda problem var. Sizdede varmi? Ifade atilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

Beyler pr1.3 ten sonra mesaj ikonlarinda problem var. Sizdede varmi? Ifade atilmiyor

Navifirm denmi yükledin? aynı sorun bende de var, hatta mesaj iletilmesi bilgiside yazmıyo sadece saat yazıyo. ben farklı bir ülkenin kodunu nss ile değiştririp yükledim navfirmden.
  • Yahu Meego çalışanlarının işten çıkarıldığını bile bile hala Nokia'nın Meego telefon çıkaracağına dair söylentilere inananlar var. WP8 tanıtımı o, zaten afişlerde gözüken telefon da Windows tuşuna sahip.
  • @flexi
    yok telefondan guncelledim.iletimde skinti yok bende ama ifadeler yok.klasor gibi bi icon var smile yerinetek sorun bu gibi genel itibariyle hissedilir hizli cihaz.
    @07onur
    yok inanma degil sadece soylenenler o yonde. Belkide bu bir strateji nokianin yaptigi bi kosede ekibi hazir tutup b planina bekletiyor olabilir

• Android ve iOS cihazlarda Facebook'ta nerede ve kiminle olduğunu gösterebilme fonksiyonu mevcut. PR1.3 ile bu özellik geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™
    @07onur
    yok inanma degil sadece soylenenler o yonde. Belkide bu bir strateji nokianin yaptigi bi kosede ekibi hazir tutup b planina bekletiyor olabilir

Nokia'nın bir b planı yok, tanıtılacak cihaz WP8. Nokia'nın köşede tuttuğu bir ekip de yok. Bir ihtimal Jolla'yı finanse ediyor olabilir, o da bir ihtimal.

Söylenen değil uydurulan diyelim biz ona:

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===

Telefonun WP olduğu açıkça görülüyor, bloglar bunu bile bile ortalığı karıştırıyorlar, ellerine ne geçiyorsa artık.

• PR 1.3 geldi sonundaa

• oh bee sonunda güncelleme gözüktü çook şükür yarabbim hmn yüklüorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GsBuyukavci92

oh bee sonunda güncelleme gözüktü çook şükür yarabbim hmn yüklüorum

Hayırlı olsun Aranel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

quote:

Hayırlı olsun Aranel

eyw hocamm valla acyip bi mutluluk geldi bu kadar zamandan sonra gelmesi ramazan bereketi heralde :)))

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun Aranel

eyw hocamm valla acyip bi mutluluk geldi bu kadar zamandan sonra gelmesi ramazan bereketi heralde :)))

güzel şeylere yoralım hep güzel olsun bende baktım gelmiş yükleyelim görelim bakalım

arasıra öteki tarafada uğramayı unutma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun Aranel

güzel şeylere yoralım hep güzel olsun bende baktım gelmiş yükleyelim görelim bakalım

navifirmede gelmismi arkadaslar ? Evden baya uzaklardayimda :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun Aranel

ya zaten oteki tarafla sürekli iç içe olduğumuz için hediye geldi galiba :))

• evtt güncelleme yüklendi bitti genel olarak bahsedilen performans artısı hissediliyo biras
    kaydırmada fln olan kasılmalar biras daha giderilmiş
    ama hala istediğim gibi olmamış ne yasııkki inş bu stabiliteleştirmelerin devamı gelir...
  • yav bu quick tweat ı deneyen var mı ne kadar etkisi oluyo gerçekten işe yarıyo mu
    bi de bunu yükleyince teli hacklemiş mi oluyoruz yani garanti olayları fln riske girer mi
  • bana güncelleme yok hala
  • Bana hala güncelleme gelmedi arkadaşlar, nedendir?
    6-7 tane programın güncellemesi gözüktü fakat onlarda kurulmuyor. ( facebook, twitter, mağaza, haritalar, sürüş, müzik mağaza)

• quote:

Orijinalden alıntı: abseyhan

Bana hala güncelleme gelmedi arkadaşlar, nedendir?
    6-7 tane programın güncellemesi gözüktü fakat onlarda kurulmuyor. ( facebook, twitter, mağaza, haritalar, sürüş, müzik mağaza)

Geldi sayilir sk sk kontrol et

• Güncellemelerin gelmiş olması lazım. Eski cihazıma geldi. Sizde bir göz atın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: redpover

Güncellemelerin gelmiş olması lazım. Eski cihazıma geldi. Sizde bir göz atın arkadaşlar

Hala yok bende güncelleme. Bi ben kaldım herhalde
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.