Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MESELA 3 ŞU FOTODA KONTRAS VE PARLAKLIKLA OYNANIM FİLTERE EKLENDİ COKTA GÜZEL OLDU

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 18 Temmuz 2012; 23:05:40 >

• MESELA AŞAĞIDAKİ FOTOLARDA KONTRAS DEĞİŞİKLİĞİ VAR VE FOTO BARİZ DEĞİŞİYO

ORJİNALİ

KONTRAS DEĞİŞİMLİ

ORJİNAL

KONTRAS

Bence dengeyi iyi ayarlamak gerkiyo fazla kacırırsak kararmış fotolar cıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 18 Temmuz 2012; 22:51:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

dur elimde bi kaç foto var kaliteli cektiğim onları yüklicem şimdi

mozilia var ama kendi tarayıcısı gibi akışkan değil. flaşh olayına gelince sybiam daki gibi kötü değil ama idare eder diyebilirim.

evet hocam destekliyo. müziktede videodada destekliyo

dokunmatik hassaslıgı, akışkan yapısı, geçişler falan filan n8 le hiç karşılaştırma bile, cünkü bunu kullandıktan sonra n8 deli eder adamı

kötü tarafına gelince uygulama azlığı ve desteğin kesilmesi (belki ilerleyen günlerde jolla şirketi sevindiric haberler verebilir)

ama yinede ana uygulamar ve oyunlar mevcut gibi zaten ana uygulamalar mvcut sayılır, bide şu instigram gelse cok güzel olucakta

hocam çok sağolun telefon süper zaten uygulama ve oyuna gelirsek fazla işim yok bütün symbian 3 hd oyunları var elimde sadece speedx ile nfs shift kurulu onlarada ayda bir giriyorum telefonu genelikle işlerimi halletmek için kullanıyorum zaten web performansı n8 den iyiymiş ee dolby mp3 ile video birleşince benim için çok iyi oldu Swype arayüzü zaten süper

faceooktada online olmak için kendi programı varmış yanılmıyorsam
    geriye birşey kalmadı

birde nokia suiteyi kullanarak mobil veriyler pc yi internete bağlayabiliyormuyuz çok soru sordum biliyorum ama bu son olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

MESELA 2 ŞU FOTODA KONTRAS VE PARLAKLIKLA OYNANIM FİLTERE EKLENDİ COKTA GÜZEL OLDU

fotolar süper gerçekten hocam sağolun gerçekten alıcam :) 900-800 tl diyorlar 2 eline fazla mı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 18 Temmuz 2012; 22:50:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gordugum en sekil telefon optimus 3d almasaydim keske herseyi ile androitten 1 basamak ustun cihaz yemisler islemciyi rami mp3 interneti iyi sarzida guzel gidiyosa hic dert etmeyin oyunada pek gerenk yok angrybirds butun telefoblarda calisiyo nasilsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler pr 1.3 ile genel percormans artisi varmi soylendigi gibi. Bariz olanlar mesela. Tarayici ne alemde en cok onu merak ediyorum sebeke/wifi cekik gucu falan

• hala almamamdaki en büyük etken dışa verdiği ses
    terminal v.s. demeyin çok kalitesiz yapıyor sesi ve geri eski haline dönüyor
  • bugünde güncelleme yok dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

bugünde güncelleme yok dimi?

yok bize bayramdan sonra gelecek herhalde

• @s.h.a

var hocam normal face deki gib chat yapıyosun, kısamesaj bölümünü kullanarak hareket ediyo,

ayrıca rehberdeki kişileri sosyal medya üyelikleriyle birleştirme var.

mesela rehberdeki bir kişinin face,twitter,gmail.. vs üyelikleri varsa birlşetirip baglantı kurabiliyosun kullanışlı ve rahat

kabloyla baglnıyom denemdimde, tlefon wireless kutusu görevini görüp, laptop veya tabletler baglanıp nete girebiliyosun

@aslan66

var hocam fakat az, yine ufak tefek kasılmlar mevcu. benim gözlemlediğim kadarıyla;
    -kamera( daha hızlı cekim, gece performansı,hızlı odaklanma ve hızlı tepki vermesi)
    -web (cok az artış var
    -rehber (kasılmalar gitmiş gibi)
    -arama ve rehber menüsünde hızlanma var
    -face ve twitter uygulamalrında artış

-negatif olarak hatta en nefret ettiğim kasılma sorunu yine gitmemiş, bi uygulamayla yada web tarayıcısı vs.. kullanırken mesaj geldiğinde yine uzun bi şekilde kastiriyo
    Genel olarak bakarsak PR1.2 ye göre performans artışı var ama yeterli değil, dahada iyi olabilirdi.

@insan evladı

evet ses cok az ve tiz sana katılıyorum, arttırınca bile ses bozuluyo ve tizi dahada artı. bunun sebebi içinde hopörlerin küçük olması.

fakat kendi orjinal zil seslerinden bi kaçtanesi yüksek cıkabiliyo tek tek bak derim. mesela ben zil sesi olarak WİNNİNG isimli meledoyi kullanıyorum.

müziğide kulaklık yada evdeki ses siteminle kullandıgım için bi sorun oluşturmuyo

BU ARADA HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 21 Temmuz 2012; 3:42:03 >

• Ben pr1.1den direk pr1.3e geçtim o Nedenle anlatacağım bütün iyileştirmeler sizde zaten mevcutt olabilir. Öncelikle menü çok daha askıcı halde. Tarayıcı hızında da artış var. Ama sadece dh mobile denedim. Bazı yeni özellikler var ama onlar 1.2ile gelmiş herhalde. Swype klavye daha iyi olmuş. Tr Swype ta klavye tuşları normal boyutta getirilmiş ç Ve ş Gibi harfler çıkartılarak. Ben tereddütte idim geçip geçmemekte ama şimdi iyi ki geçmişim diyorum. Bu arada bu Swype klavye çok hoş. Tüm metni onunla kısa sürede yazdım.

• @flexi
    genel itibariyle biraz daha iyi diyebiliriz yani tesekurler

• off ya 1 ay oldu güncelleme cıkalı anlamıyorum ki bu kadar zor mu telin en çok satan pazarlarıdan birine güncelleme getirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsBuyukavci92

off ya 1 ay oldu güncelleme cıkalı anlamıyorum ki bu kadar zor mu telin en çok satan pazarlarıdan birine güncelleme getirmek

aynen ya cok uzattılar, cokmu zor güncellemyi vermeleri, hadi zor diyelim, diğer türkiye kodlu cihaza verilmiş nss de gözüküyo, altı üstü aynı yazılımı diğer kodlu cihaza verilcek neyine uzatıyolar cok saçma ya

bu arada az önce operaya 20mb yeni bi güncellem geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 21 Temmuz 2012; 4:19:16 >
  • 20 mb değil 9 mb. Güncelleme sadece işe yaramayan ve yanlışlıkla koyulduğu söylenen yerli klavye ayarını ortadan kaldırıyor ve bir de user agent seçeneklerini mobile ve desktopa indirgiyor. Güncellemeden çok indirgeme diyebiliriz. :)

Beni bu gece şaşırtan şey FM Radio uygulaması oldu. (FM Radio N9 isimli olan değil, diğeri) N9 için ilk adam gibi kullanılabilen FM Radyo uygulamasını yazan adam geliştire geliştire programı bambaşka bir hale getirdi. Ücretli olup mağazaya konduktan sonra en son RDS desteğinin ve Meego stiliyle uyumlu harika bir temanın eklendiği güncelleme gelmişti. Şimdi de dinlenilen istasyonda kayıt yapabiliyorsunuz. Zaten on numaraydı atmosferi terkediyor artık.
  • @07onur
    adi ne programin birde kac para

• FM Radio. 3,5 lira
  • N9 ve Firefox OS

• Beyler N9'A Android 4.0.4 Port Edilmiş Galiba (Sanırsam Tam Olarak Edilmemiş Ama) Anasayfa Haberin'den Sonra Kontrol Ettim Yükleme Dosyaları Atılmış Galiba

Konu
    http://forum.nitdroid.com/index.php?PHPSESSID=dke9a3rcjo1j6kujslrjgoq4u1&topic=493

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaNr -- 22 Temmuz 2012; 2:09:46 >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.