Şimdi Ara

Yeni Nokia telefonları benchmark testlerinde göründü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek atımlık kurşunun kaldı, ya Forrest Gump gibi durdurulamayacaksın yada çakılıp kalacaksın. Run Nokia Run...

• Bildiğin Android işte merak edilecek pek bir yani yok. Eski Nokia Symbian'la birlikte öldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Olmaz mı hiç işte burda,hemde sadece 100 tl
    Yeni Nokia telefonları benchmark testlerinde göründü

Geçen bu kanalda bu reklamı hipnotize olmuş bir şekilde saatlerce izledim

• diemcizone kullanıcısına yanıt
    Bir de concor tablet vardı hey gidi be, ne konuşurdu eleman akıl filan bırakmazdı insanda,meğerse adamların stratejisi oymuş kadınların erkeklere yaptıkları gibi sürekli konuşup seni afallatıyorlar,doğru düzgün düşünemiyorsun bile.

Bende komik diye seyrediyorum valla,adam 2 saatte bi foto çekiyo bak nasıl hızlı çekti filan,daha fazla yazamıyacam

Bunlara mı güleyim,bunlara kanana mı bilemedim,hayır nokia'nın adını kullanıyorlar şirketler niye bişey yapmıyor dicemde bunları araştırsalar herşeyleri sahte çıkacaktır,muhattap bulamayacaklardır tıpkı daha önce tablet alanlara yaptıkları gibihttps://www.youtube.com/watch?v=L-Pzewa1Rl8

• bence modellere isim verirken de eski isimleri kullansın. mesela 6600 3310 6230 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Açıkçası Nokia sağlamlığı ve kalitesiyle bilinen bir firmadır. Bu yüzden en aşağı Gorilla Glass 4 ve metal çerçeve bekliyorum. Kameranın lensleri en iyi marka olarak bilnen "Carl Zeiss" lenslerinden olmalı. Aynı şekilde bataryaları ürüne göre en az iki gün giden, mAH değeri yüksek olmalıdır. İşlemcisi standart olarak tüm telefonlarda gördüğümüz sekiz çekirdekli Cortex A53 işlemci çekirdeğinden değil de şöyle dördü Cortex A72, diğer dördü A53 falan olmalıdır. Bence orta halli bir telefon yerine kaliteli ve uygun fiyatta olmalıdır ki tekrar düştüğü çukurdan çıkabilsin.

Sağlamlık derken kastınız telefonun elektronik kısmıysa haklısınız. Ancak dış kasa için de tam tersi geçerli. En küçük bir düşmede sağı solu aşınan, her düşüşte en az 3e bölünen, çizikten kum gibi olan plastik ekran camları, bir süre sonra basmayan tuşlar, çabuk bozulan egzantrik kulaklık soketi. Benim Nokia telefon denilince aklıma bunlar geliyor. İnşallah eski hatalarını tekrarlamazlar da orta segmentte çinliler yerine nokiayi görürüz. Yoksa üst segmentte bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa fayda etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• redoracle R kullanıcısına yanıt
    Ahaaha :)

• 3-4 yıllık LG G2 telefonum bile tek çekirdekte 850 falan alıyordur.
    Performans buysa, gelmesine gerek yok.

• Snapdragon 430 kullanacak diyorlar. Öyle olacaksa hiç gelmesin. Ortalık zaten orta seviye telefon dolu. Onlardan farkı olmayacaksa sırada bi telefondan farkı olmaz.

• Android tarafında tasarımsal olarak pek bir şey yapılamıyor koca bir ekran ince kasalar bütün telefonlar birbirinin aynısı. Arkaya bakınca kiminin kamerası sağda kiminin ortada vs vs... Nokia dan eski tasarımları beklemeniz hata olur. 7600 veya 7280 gibi şeyler imkansıza yakın.. zaten kendi fabrikaları da yok yani eski avrupa kalitesini de beklemeyin.. general mobile gm5 gibi bir şeyler çıkartırlar stok android yüzlü..

özellik olarak berbat, orta ve giriş seviyesini samsung çok iyi domine ediyor zaten.. Şu sıralar samsungun amirallerindeki sorunlar (note 7 batarya s7 edge ekran sorunu) sebebiyle yıldızı baya düştü.. Buraya konumlanacak süper bir cihazla akılları baştan alması gerekirdi..

Ama şu da var ki nokiayı nokia yapan bir çok serviste kapatıldı ya da satıldı.. yani efsane marka olarak dönebilir ama güç olarak 10 üzerinden 1 deler. O yüzden kısa ve orta dönem için beklentinizi yüksek tutmayın derim.

• Satsın 600-800 TL arasına alalım.

• acikcasi arayuzu vs ozellestirseler ve tummasrafı tasarıma yıgsalar ozman yniden dirilisi izleriz

• ben dün tesadüfen youtube da bi video seyrettim. çinli telefonları top on olarakdı galiba müthiş tasarımları falan vardı. eğerki o telefonlar dünyaya açılırlarsa samsung lg htc iphone falan piyasadan silecekler gibi.. zamanındada samsung telefonda nokia yayı tv.de ise sony piyasadan silmişdi. dün seyretdiğim o videodan sonra şunu dedim eğerki çinliler dünyaya açılırlarsa önümüzdeki on yıl içinde tüm teklonoji olarak dünyadayı ele geçirirler. onun için nokia bence piyasaya çıkacaksa çok değişik bişey yapması lazım yoksa batışı çabuk olur..

• bu nasıl bir model ismi D1C???????

• badboy3304 kullanıcısına yanıt
    Üreticiler henüz çıkmamış olan test modellerinde bu tür isimler kullanır. Tanıtıldığı zaman normal bir isim verilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus gibi performans sergilerlerse o zaman yeniden doğmuş gibi olurlar..

• Bir ürünü hizmet kalitesi sattırır. Nokia bu konuda zamanında başarılıydı sadece trendi iyi yakalayamadı, mesela güncellemeleri düzgün olsun, selfie kamerası çok iyi olsun, fiyat performans ürünü olsun, 32gb den başlasın Nokia'nın adı yeter. ilk 4 e yakın zamanda tekrar girer.

• sonunda klaiteli gdrçek bir hi-tech devi pazara geri dönüyor(motorola hariç. motoya teknolojide ve kalitede kimse rakip olamaz) çok sevindirici bir haber. sonunda dandij çöp soni'ye ders niteliginde kaliteli ve sorunsuz cihazlar olacak piyasada. biri dandik uzak doğu japon malı. diğeri kaliteli avrupa ürünü. gönül rahatlığıyla alınıp uzun yıllar kullanılır. 6 ayda bir dandik amiral çıkaran( kapasitif tuşları-dual tone flaş-ois-işçilik-malzeme kalitesi-donanimi)çalan aç gözlü dandik firma soni nin batışını dahada hızlandırır bu geri dönüş. apple ve samsunga birşey olmaz. htc kaliteli ama sanırım o da batar. ona üzülürüm bak. kazık fiyattı ama sağlam ve kalitedir htc

• Android se beklemeye gerek yok beklemeyin bende başka bir şey çıkaracaklar sanıyordum.

• Nokia tamamen unutulmak istiyor anlaşılan. Android'lerin tümüne yakını aynı ve sıkıcı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.