Şimdi Ara

Yeni Nokia telefonları benchmark testlerinde göründü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Snapdragon 430 giriş seviyesi bir işlemci olduğu için bench sonuçlarına takılmamak gerek. 720P ekran, güçlü pil ve uygun fiyatla gelirse tercih sebebi olacaktır.
  • Umarım Nokia'nın sahipleri buradaki yorumları okuyup gaza gelmez acdbfjckvk

• o değilde nokia ların malzeme kalitesi çok iyidi aga
  • Guncelleme destegi iyi olursa tutar. Zira nokia markasinin algisi bir baska insanlar uzerinde.

Musteri hizmetleri, guncelleme destegi, kalite ve iyi fiyat. Ama batarkenki yaptigi hataya dusmemesi gerek. Yani kamerada megapiksel yukseltip yeni bir modelmis gibi piyasaya surmeden bahsediyorum.

Kameranin uzerinde duup, geri kalani cop yaparsa hic ugrasmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir çöp mü geliyor?

• yeni bir telefonun nokia tarafından üretilmesi piyasada itibar almak için olabilir.

• Snapdragon 430 3gb ram için 700-800e tav olanlar Vestelin v3 5570 spandragon 652 2gb ramli modelinden haberdar değil sanırım.

Vesteli sevmem ama böyle bir telefon var ve 750tl civarı. Bilin istedim.

• Bundan yaklasik 4-5 sene once android yeni yeni gelismeye basladigi zamanlar nokia'nin saglamligi ile android'in gucu birlesss ne guzel olur direk gider alirim diye dusunuyordum ama o zamanlar windows ile symbian'da israr ettiler simdi nokia'nin geldigi nokta ortada, bu saatten sonra android telefon cikarsan ne olur cikarmasan ne olur o tren kacti bir kere.

• hadi bakalim efsane yeniden efsane ol )

• Multimedyası güzel bir telefon çıkartırlarsa çok satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Bir de concor tablet vardı hey gidi be, ne konuşurdu eleman akıl filan bırakmazdı insanda,meğerse adamların stratejisi oymuş kadınların erkeklere yaptıkları gibi sürekli konuşup seni afallatıyorlar,doğru düzgün düşünemiyorsun bile.

Bende komik diye seyrediyorum valla,adam 2 saatte bi foto çekiyo bak nasıl hızlı çekti filan,daha fazla yazamıyacam

Bunlara mı güleyim,bunlara kanana mı bilemedim,hayır nokia'nın adını kullanıyorlar şirketler niye bişey yapmıyor dicemde bunları araştırsalar herşeyleri sahte çıkacaktır,muhattap bulamayacaklardır tıpkı daha önce tablet alanlara yaptıkları gibihttps://www.youtube.com/watch?v=L-Pzewa1Rl8

Hatırlıyorum o tableti hocam. :D 100 tl lik tabletin yanında 250 tl lik deri kılıf hediye ediyorlardı.

• Android ve Ios pazarı çoktan aldılar. Bundan sonra yapabilecek hicbir şey yok. Çünkü bir başka işletim sisteminin 3.parti yazılım üreticilerinden destek alma şansı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Açıkçası Nokia sağlamlığı ve kalitesiyle bilinen bir firmadır. Bu yüzden en aşağı Gorilla Glass 4 ve metal çerçeve bekliyorum. Kameranın lensleri en iyi marka olarak bilnen "Carl Zeiss" lenslerinden olmalı. Aynı şekilde bataryaları ürüne göre en az iki gün giden, mAH değeri yüksek olmalıdır. İşlemcisi standart olarak tüm telefonlarda gördüğümüz sekiz çekirdekli Cortex A53 işlemci çekirdeğinden değil de şöyle dördü Cortex A72, diğer dördü A53 falan olmalıdır. Bence orta halli bir telefon yerine kaliteli ve uygun fiyatta olmalıdır ki tekrar düştüğü çukurdan çıkabilsin.

Sağlamlık derken kastınız telefonun elektronik kısmıysa haklısınız. Ancak dış kasa için de tam tersi geçerli. En küçük bir düşmede sağı solu aşınan, her düşüşte en az 3e bölünen, çizikten kum gibi olan plastik ekran camları, bir süre sonra basmayan tuşlar, çabuk bozulan egzantrik kulaklık soketi. Benim Nokia telefon denilince aklıma bunlar geliyor. İnşallah eski hatalarını tekrarlamazlar da orta segmentte çinliler yerine nokiayi görürüz. Yoksa üst segmentte bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa fayda etmez.

Hangi modellerini kullandınız. Nokia 515 de gorilla glass var inceleyin derim.6230 kullanıyorum her türlü aksamı çalışıyor kulaklık soketinde de sorun yok her türlü özelliği çalışıyor sadece 6 tl kasa parası veriyorum sıfır gibi oluyor.Telefonların çizik veya toza karşı güvenceli olarak satıldığını sanmıyorum. Orijinal parça her zaman için daha iyidir.

• andires42 A kullanıcısına yanıt
    1100, 2300, 7610, 6600,6630, 6233,5130 xm, 5230xm, 5800xm, c3 ve adı aklıma gelmeyen bikaç modeli daha var, kullandığım veya yakın tanıdıklarımın kullandığı. hepsinde saydığım özelliklerin en az biri mutlaka görülmüştür. ha telefon kırılsa da tuşu da basmasa bi şekilde çalışmaya devam edebiliyor. o da ayrı bir takdir konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artcraft35 -- 6 Ekim 2016; 15:06:39 >
  • nokia şu an android telefon çıkarması en doğrusu. buna eskiden olduğu gibi iyi bir reklam yaparsa büyük çıkış yakalar ismiyle ilk 5e girer rahat. androidle devam ederken yavaş yavaş kendi sistemini tanıtır. insanlar artık yeni arayışlara girdi. ios android artık tıkandı. tahminimce nokia da böyle düşünüyordur. nokiadan bilmiyorum ama umutluyum

• E zaten bunu yaptılar

sailfish OS

Meego'yu daha da ileri taşıdılar ve Jolla diye bir cihaz çıkardılar.
  • artcraft35 A kullanıcısına yanıt
    Akıllı telefonların bazılarında tuş problemi(ses açma kapama orta tuş) gördüm.Arkadaşımda LG L5 var ses tuşları çalışmıyor(öyle kullanıyor),S3 veya Gm Discovery 1 açma kapama tuşu bozuk olduğunu gördüm(yaptırdı).Başkasından aldığım 6230i var ses açma tuşu yok tuş düğmesi anakart üzerinden kopmuş tekrar lehimlenmesi lazım(orijinali kadar sağlam yapacak birisi lazım) vs bence bu sorunlar tüm telefonlarda meydana gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.