Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <=== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
2
Favori
149.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonu aldığımızda telefonda hafıza kartı olması gerekiyor mu? ya da kutu içerisinde veriliyor mu? benimkinde hafıza kartı çıkmadı.

bir de herhangi bir wireless ağına bağlanmak için ayrıca telefona bi ayar yapılması gerekiyor mu? bağlanamıyorum da ben wireless tan
  • merhabalar telefon yazılımlarınız kaç ? benimki V05.65 acaba son sürümmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet68

Herkeze selamlar. bu telefonu ben 5 ay önce felan ilk cıktı aldım . herşey cok güzel cok kullanıslı hızlı bi telefon ama tek sorunum sadece bendemi bilmiyorum wlan a baglanırken baglantı kullanılamıyor hatas veriyor baglantıyı kesip tekrar actıgımda sorun yok youtube video izleniyo ama benm wlan sorunum oldugu ıcın bazen hata veriyor
    2 gün önce yazılımı 05.68 e yükselttim sorunum yine aynı bide yeni cıkan yani en son cıkanlarda 6. sürüm yazılımı varmıs telofoncu yukleyemedi.yok dedi AYNI SORUN BAŞKA ARKADASLARDA VARMI LÜTFEN CEVAP BEKLIYORUM..

kardeş aynı sorun bendede var ama bende bağlantıyı kesip tekrardan bağlandığımda sorun yaşamadığından pekte dert etmiyorum artık yani bi şekildede olsa bağlanıyo, bu cihazı forumda da yerden yere vurdular, neyini beğenmediyseler artık bilemiyorum, evet wlan modülü biraz zayıf tarayıcı çok seri değil kamerası beklenen 5 mp kalitesinde değil ama yinede benim şimdiye kadar kullandığım en eğlenceli, en kibar, en hafif, ve en pratik telefon, "0" tuşunun yerinde olmamasına bile laf edenler oldu benim öyle hoşuma gittiki en çok kullandığımız boşluk karakterini veren 0 tuşunun sağ baş parmağımın hemen altında olması o kadar iyi bişeyki :d her neyse, sözün özü ben bu telefona aşığım resmen.

furkanzkaya, kardeşim son sürüm 06.00. nokia shoplara gidebilirsin ordan ücretsiz güncelleme yapıolar yada benim gibi usb kablon varsa nokia sitesindende güncelleyebilirsin. bir dipnot 06.00 sürümünde tuş kilidi slide yani soldan sağa kaydırarak açılıo ayrıca ana ekranda sol slide yapınca koleksiyon, sağa doğru slide yapıncada oyunlara girio artık, çok hoş olmuş :)

sorusu olan varsa cevaplayabilirim, şubattan beri kullanıcısıyım..

son bir şey, vodafone da çalıştım ben ve kesinlikle vodafone kampanyası ile satılan bu telefonu eğer sadece cihaz sahibi olayım düşüncesi ile alacaksanız almayın ordan, zarar edeceksiniz yoksa söylemesi benden.

• ONEDOO ; kardeş sana katılıyorum çok hoş kibar bi telefon yalnız bu wlan sorunu ile birlikte yaşamak zorundamıyız bir çözüm yolu yokmu garantiye gönderdim Su ile Temas etmiş Deyip 110 tl Para istediler su ya felan değmedi ,bu telefona 400 tl verip bide 110 liraya wlan yaptırırsak 510 liraya gelir bu kadar parada verilmez buna diye düşünüyorumm..
  • V 06.00 da eski versiyonlara göre değişenler tam olarak nelerdir ???

Nokia shop a kadar gitmeye değecek şeyler mi var acaba....
  • kardeş muhtemelen yalan söylemiş su kaçma falan hikaye o tuzağa sakın düşme, wlan konusunda genel bi sıkıntı var bi arkadaşım daha kullanıyo bu telefonu ve aynı sorun ondada var, bak sende bahsediyosun wlan ile ilgili sıkıntılarından bu kadar adamın telefonuna su kaçmış olamaz dimi, ben sürekli yabancı forumlarda dolaşıyorum bu telefonla ilgili araştırmadığım şey kalmadı, versiyon güncellemesi tavsiye ediyolar ama malesef güncelleme wlan sorununu çözmüyo malesef, bizzat ben şahidim, bu sıkıntı üzerine nokiaya mail attım ama sanırım bi üst verisyon güncellemesini beklemekten başka bi çare yok gibi görünüyo.

versiyon 06.00 a gelince

nokia resmi sitesinde bu güncelleme ile ilgili yapılan açıklama şu;

"Aşağıdaki yeni özellikler ve güncelleme seçenekleri Nokia X3-02 cihazınız için kullanılabilir.

Cihazınız kilidini açmak için kaydırma
    Koleksiyon ve Oyunları açmak için kaydırma
    Performans ve kullanım iyileştirmeleri"

bunun haricinde pek bi değişiklik yok, fakat telefonun performansında az biraz gelişme olduğunu söyleyebilirim sürekli kullanan biri olarak bunu farkettim en azından.

• Telefonu v6.00 sürüme güncelleyen arkadaşlar bu işlemi nasıl yaptı? Ben hem telefondan hem PC'den kontrol ediyorum ama son sürüm v5.65.
  • buyur kardeş resmi siteden kontrol edebilirsin istersen.

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <===

yardıma ihtiayç duyarsan, faceden ekleyebilrisin

http://www.facebook.com/onedoo

son olarak bu resim belki güncelleme hakkında görsellik için somut bi belge olabilir. kalitesi için kusura bakmayın webcamden bu kadar oluyor :)

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedoo -- 1 Temmuz 2011; 21:21:20 >

• Yok hocam dediğine zaten inanıyorum da yükleme olayı çok garip. Güncellemeleri denetliyorum ama bir türlü v6.00'yı görmüyor. Acaba eksik yaptığım bir şeyler mi var?
  • Arkadaşlar benim telefonun tuşlarında sorun yaşıyorum bugünlerde 2 aydır kullanıyorum bir sorun yoktu ama tuşları takılmaya basmamaya başladı..bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir yazılımla mı yoksa donanımla mı ilgili anlayamadım

format attım gene düzelmedi son sürümü yükledim gene düzelmedi

telefon birkaç saat kapalı kalınca kendi kendine düzeliyor
  • beyler bende vodafone kampanyasıyla almayı düşünüyorum bu cihazı 2.telefon olarak.genç tarife kullanıyordum zaten faturalı vodafonede bu tarifeye 10 tl ayda ek ödüyerek alabiliyorum yani 24*10=240 tl ye geliyor cihaz.bu fiyata bu özelliklerde böyle ufak kullanışlı bir telefon yok sanırım.ayda 10 10 ödememde artı olarak bi cabası.sizcede bu fiyata çok iyi değilmi?
  • Ya bu telefon nie kendinden guncelleme yapmıyo illaki bilgisayarmı olması lazım
  • cihazı bugün aldım içinden pc bağlantı kablosu çıkmadı genel olarak bu modelde çıkmıyormu yoksa bendemi bir eksik var?
  • yaw bu oviye fln girip çıktığımda wifiden bağlandığım halde bağlanırken wifiyi seçtiğim halde 0.2kuruş gidiyor her seferinde kapatamadım bir türlü bunu.nasıl kaptacam?acil yardım ederseniz sevinirim
  • Ben nokia shoptan almıştım, usb kablosu çıkmıyo, ayrıca hafıza kartıda yoktu.
  • peki bu oviye girince kontör gitme işini nasıl halletcem?
  • bu ne yaw 2 gündür konuya yorum yapan yok kullanıcılar hiç uğramıyo buralara galiba
  • ya bu ovi niye kontör yiyor?operadan girilip bişey indirlemiyor dedi teldeki operadan girmeyi denedim.kendi ovi uygulamasından girdiğimdede bağlantıyı wifi seçtiğim halde download yapcağı zaman kontör gidiyor
  • bende bugun aldım vodafone kampanyası ile 10tl x 24 ay taahhut ile.acıkcası telefon hosuma gitti .cok cok iyi olmasa bu fiyata bu telefon cok iyi..

turkcell de sordum 455 tl gibi bir fiyat verdiler..
  • cgty89

kardeş ekle beni konuşalım.

http://www.facebook.com/onedoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedoo -- 10 Temmuz 2011; 15:23:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.