Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
2
Favori
149.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldık bugün webdenbul.com dan siyah renk var sadece kargoyla beraber 387 TL

cihaz çok hafif

bende bide 5800 var onun yanında kız arkadaşı gibi duruyor
  • Hala almamış, almayı düşünenler için;

15 gün içerisinde (nisan 15 e kadar) Vodafone tarafından kampanyaya girecek.
    herhangi bir pakete dahil olan kullanıcılar sadece kampanya dahilinde ürünün taksidini faturalarında görecek..
    uygun bir fiyatta olacağı söyleniyor. Benim gibi almayı düşünenlere beklemeye değer diyorum.
  • vodafone ile alan varmı??
  • evet duyuruyu yaptım, 6 gün önce eşime aldım.

19 TL kampanya ile beyaz.
  • Cihazı haftasonu kardeşime aldım,

400 tl turkcell bayisinden beyaz

Öncelikle ses çıkışı gayet güzel
    Kullanışlı ve çopk zarif
    Dokunmatik gayet başarılı
    Şarj süresi 4 gün (ilk şarj)
    Web'de gezinme cihaza göre gayet güzel
    Hafif ince olması bambaşka bir artı
    Kutu içeriği zayıf evet kulaklık ve şarj cihazı var sadece
    2 gündür bende ben bile aşık oldum diyebilirim.
  • vodafone kampanyasından eşim için aldık bi kaç saat önce. 264 tl ye gelicek telefon totalde.

hafıza kartı takınca ilk açılışda telefonun kendine gelmesi biraz uzun sürüyor. bi kaç saattir kurcalıyoruz hala 2 kademe şarjı var. şarjın az gittiği yorumuna katılmıyorum.

kötü yanları
    5mp kamerası olduğu yalan kamera çok kötü.
    kaydırma çok kötü, yeni güncellemelerde yan tarafdaki tuşları kaydırma içinde fonksiyonel olarak ayarlarlarsa süper olur.
    kutu içeriğinde en azından bi kılıf olsaymış iyiymiş. uygun kılıf bulamadık. :(
  • cihazı 400 TL'ye NokiaShoptan aldım. İlk kez dokunmaktik telefon kullanmama rağmen hiç zorlanmadım, 1 günde alıştım diyebilirim. Özellikler benim için çok ideal , hatta fazla bile. Başta C7 almaya karar vermiştim, fakat oraya gittiğimde bu dikkatimi çekti, biras kurcaladıktan sonra da tam aradığım, hayalerimdeki telefonun bu olduğuna karar verdim. Piyasadaki en şık telefonlardan biridir kesinlikle.

Almayı düşünenlere tavsiye edebilirim. Pişman olmazsınız !
  • vodafone kampanyasından diğer tarifelerden alanlar 19* 24 456 tlye mi alıcaklar yoksa 19* 12 228 tlye mi ? 456 tl ise bu kampanyanın avantajı nedir...
  • arkadaşlar nokianın programı üzerinden yazılım güncelleştirmesi yaptım 1.de bi sorun oldu müzik çalar falan açılmıyodu tekrar yaptım bende guncellestırmeyı basarılı oldu bu sefer.Herkes kaydırma sorunu diyodu bıraz hızlı gıdıyodu ondan bahsedıyodunuz sanırım ama ben oyle olmasını daha cok sevıyodum guncellestırmeden sonra duzelmıs o bıde tus kilti açmayı değiştirmişler.Sağa doğru çekerek dokunuyosun öyle açılıyo şekil olmuş öncekinden iyidir
  • Valla arkadaşlar ben bu telefonu önermiyorum tamam tasarımı güzel ama dokunmatiği dokunmatik değil bastırmatik resmen.Kullanımı hiç rahat değil.Menülerde gezmek resmen işgence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Valla arkadaşlar ben bu telefonu önermiyorum tamam tasarımı güzel ama dokunmatiği dokunmatik değil bastırmatik resmen.Kullanımı hiç rahat değil.Menülerde gezmek resmen işgence.

zaten basmatik rezistif ve kapasitif ekran var iki tür.Bununki rezistif yani dediğin gibi basmatik baskıyla çalışıyo
  • Bana da yarın akşam geliyor hediye olarak arkadaşlar, çok heyecanlıyım.

Cidden çok istediğim telefondu, tarzına hayranım.
  • Telefona bugün kavuştum çok şükür, Nokia süper bir cihaz üretmiş. Kullanımı tek kelime ile müthiş. Ekran boyutu ise çok iyi, iyi ki daha büyük olmamış.

Ekran parlaklığını nasıl kısıyoruz? Ayarlarda öyle bir seçenek hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 1 Mayıs 2011; 23:31:32 >
  • Orijinalden alıntı: rcpv55

Nokia c3 touch and type var.Sizce hangisi?

X3-02 testte 69 puan almış

C3-01 ise testten 68 puan almış..

Bana sorarsanız dizayn ve estetik olarak X3 çok çok daha şık ve güzel...

Avrupadaki satış fiyalarıda c3-01 X3'ten 5-10 Euro daha pahalı...

Bugün bende webdenbul dan sipariş verdim beyazını kargo dahil 363 TL ödedim ki bence süper bir fiyat.

Öyle çok fazla bir beklentim yok neticede orta sınıf bir telefon işte.... zarif şık olsun seste sıkıntı olmasın yeter..kameraydı fotoğraf çekmeydi falan çok önemli değil benim için..

Ayrıca belirtmeden edemiyicem beklentimi yüksek tutacak olsaydım Samsung S8500 wave alırdım(yeni nesil wave II değil) 84 puan almış ve 2 test birinciliği var...harika..

Nokia C7 77 puan almış N8 ise 78puan almış..
  • Arkadaslar merhaba ..
    Anneler günün de valide hanıma aldık bu telefondan . Daha dün actık telefonu sarjı yapıldı fılan herseyı tamam dun gece actık . Bu sabah telefonun sarjı bıtmıs kapanmıs.(en azından ben oyle sanıyorum sarjıda bıtmemelı daha yenı sarjdan cıkmıs telefon) :S
    Telefonu sarja takıyoruz degısen hıc bırsey olmuyor. acma tusuna basılı tutuyorum . ısık yanıyor bı tıtrıyor sonra tekrar kapanıyor.
    bu nedir arkadaslar ? baktım bir kac kişide daha var sanırım buna benzer sorunlar ..
    Bilgisi olan varsa bir akıl verin ..
  • şarj olarak ilk zamanlarda 5-6 gün gidiyordu
    şu anda 2-3 güne düşmüş durumda,
    bu kadar yeni bir cihazda şarj olayı kötü.
    sanırım bir sorun var ama ne..
  • Herkese merhaba,

X3-02 'yi peder beye hediye olarak alıcam..Biraz araştırma yaptım ve çeşit çeşit fiyat buldum.. 300 küsürlerden 500 'e kadar çıkıyor..

Net üzerinde bir satıcıda 340 TL 'ye bu telefonu buldum.. KVK olduğunu, faturasıyla beraber PTT kapıda ödeme yoluyla gönderi yapabileceğini söylüyor.. Açıkcası söylediklerinde güven adına sıkıntı oluşturacak bir şey yok ancak birde sizlere danışayım dedim.. Ne dersiniz alınır mı , yoksa 100 TL kadar fazlasını verip yakın bir bayiden görerek mi almak lazım ?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100kmh2sn

Herkese merhaba,

X3-02 'yi peder beye hediye olarak alıcam..Biraz araştırma yaptım ve çeşit çeşit fiyat buldum.. 300 küsürlerden 500 'e kadar çıkıyor..

Net üzerinde bir satıcıda 340 TL 'ye bu telefonu buldum.. KVK olduğunu, faturasıyla beraber PTT kapıda ödeme yoluyla gönderi yapabileceğini söylüyor.. Açıkcası söylediklerinde güven adına sıkıntı oluşturacak bir şey yok ancak birde sizlere danışayım dedim.. Ne dersiniz alınır mı , yoksa 100 TL kadar fazlasını verip yakın bir bayiden görerek mi almak lazım ?

Saygılar

340 TL'ye dediğiniz cihaz sıfırsa bence yanaşmayın, cihazın piyasa değeri genelde 420-450 TL arası.
  • bu telefonu vodafone un kampanyasından almayı düşünüyorum. Bu telefonu alma amacım yeni nesil olması müzik dinlemek görsellik ve arada bir facebook vb. sitelere girmek. Bu amaçlara uygunmudur? Birde ek bir ücret alıyorlarmı vodafonun kampanyasında yoksa sadece 24 ay boyunca aylık 20 liramı ödüyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.