Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
2
Favori
149.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginon -- 3 Şubat 2011; 20:27:26 >
  • Telefonun hayırlı olsun, güzel telefonmuş ama X3-02'yi yerden yere vurmana gerek yoktu. özelliklerine göre gayet uygun fiyatlı cihaz o kadar para dediğin ne anlamadım. Çok çok daha şık falan da değil bence görüntüsü C5-03'ün.
  • X3-02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginon -- 3 Şubat 2011; 20:28:22 >
  • 1-direkten döndüm

2-X3-02'den yalnızca 40 ya da 50 TL daha pahalı.

3-İnce ve görüntüsü güzel diye de telefona bu kadar para verilmez.

bilginon kardeşim tercihin c5-02 olabilir,x3-02yide kötüleyebilirsin ama son 2 mesajında mantık hatası çok gencaya nın dediği gibi bir kötüleme var.burasıda x3-02yi kötüleme konusu değil.
  • X3-02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginon -- 3 Şubat 2011; 20:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilginon

quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

1-direkten döndüm

2-X3-02'den yalnızca 40 ya da 50 TL daha pahalı.

3-İnce ve görüntüsü güzel diye de telefona bu kadar para verilmez.

bilginon kardeşim tercihin c5-02 olabilir,x3-02yide kötüleyebilirsin ama son 2 mesajında mantık hatası çok gencaya nın dediği gibi bir kötüleme var.burasıda x3-02yi kötüleme konusu değil.

Ben kötülüyorsam eğer önceki sayfalara bir göz atmanızı öneririm. Bunların arasında telefona sahip olanlarda var.
    Lütfen benim yazıma yorum yapmadan önce sayfaları bir inceleyin.

ÖRNEKLER :

Kullanıcı Adı : the_exorcist

Yorum : Fotolar çok büyük ve içler acısıymış gerçekten de

-------------

Kullanıcı Adı : DarthNihilus

Yorum : Eksileri:
    - Ekranı 256k (5230 dan sonra ekran biraz kötü geldi)
    - Müzik performansını beğenmedim, bas güçlendirme yok (5230 daha iyiydi)
    - ekranda kaydırma problemi var ilerde yazılımla çözülür mü bilmem.
    - her zaman ki gibi kutu içeriği yok sadece dandik nokia kulaklık çıkıyor microsd yok, utanmasalar şarj aleti de koymayacaklar.
    - Kameradan fazla bişey beklemeyin 5mp ama flaş yok, otofokus yok, video cekiminin 5230la alakası yok.
    - Ön kamera yok.

-------------

Kullanıcı Adı : ist-cev

Yorum : Daha aldığım ilk günden bir kapanıp açılma yapmıştı üstünde durmadım. Alalı iki hafta olmadı yarın servise gidiyor telefonum. Sürekli kapanıp açılıyor. Hayal kırıklığına uğradım. Kamerası çok mükemmel değil maalesef oto-fokus olmadığından ama idare eder.
    Benim gibi günde yüz mesaj yazan biri için tek elle mesaj yazmak imkansız çünkü sıfır yani boşluk tuşu en sağda ve dolayııyla tek elle yazılamıyor. Dokunmatiği iyi ama ben de samsung star var bir de , onu da ilk aldığımda dokumatik iyiydi, sonra bozukdu servise verdim bütün ön paneli ve dokunmatiği değiştirdişler.
    Açıkçası görünüşü, şıklığı ve hafifliği cezbetse de , bu yaşadığım kapanıp açılma problemi beni hayal kırıklığına uğprattı hem de bu kadar kısa sürede...
    Bir de şarjı .çok az gidiyor. Yılbaşı günü hiç konuşmadım ve internete girmedim sadece mesaj attım sağa sola sabah sarj ettim gece kendi kendine kapanmış daha doğrusu şarjı bitmiş..
    Aldığım yer küçük bir telefoncuydu, üzerinde mobiltel.com bantı var. Herhalde internetten almışlar. Neyse bütün nokia'ların garantisi kvk da mı acaba? Ben bugün aradım kvk'yı mng ile karşı ödemeli gönderebilirsiniz dedi ama umarım problem çıkmaz?
    Durum bu arkadaşlar

-------------

Kullanıcı Adı : postmodern

Yorum : yaw gidipte böle dandik dandik telefonlara paralarınızı kaptırmayın dokunmatikse samsung ama tuşlu derseniz evet nokia
    dokunmatikte nokia cok geride samsung dokunmattiği iyi yapıyor yazık verilen o paralara sattım x3-02 yi bana göre tipi dışında bi işe yaramaz.aldanmayın bi müddet sora pişman olursunuz.

-------------

Yorum : BU CİHAZI ALMAMA NEDENLERİ

1-En önemli neden şudur: rehberde veya başka yerlerde isimler arasında yada menü altbaşlıklarında yukarı aşağı kaydırıken dokunduğunuz anda dokunduğunuz
    menü altbaşlığına hemen giriyor.yani yukarı aşağı kaydırma başarılı değil.az dokunuyorsun yukarı aşağı kaydıramıyorsun,fazla bastırıyosun konuya giriş yapıyor yani
    kısaca başarılı değil şahsen ben sinir oldum.
    2-cihaz resestive ekrana sahip dokunmatiği cok verimli değil bu tür cihazlarda( kapasitif) olanları tercih etmek lazım (resestive) olanlar başarılı değil.
    3-cihaz ne kadar şık ve ergonomik kullanışlı görünsede tek elle seri kullanımı mümkün değil. en baş nedeni yukarı aşağı kaydırma tam bir facia alırda kullanırsanız
    görüceksiniz.
    4-Diğer dokunmatiklerle karşılaştırıldığında nokia menüyü 9 ana ikonda toplamış dokunmatik konsepti için uygun bir tarz değil samsung, LG, HTC veya diğer
    markalara baktığınızda menü detaylandırılmış kullanımı daha zevkli ve kolay.
    5-Nokia burda her zaman yaptığı gibi c3 touche and type i şekil değiştirip piyasaya x3-02 olarak sürmüş aynı özellikler her şey aynı sadece şekil farklı
    nokia nın ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi her zaman yaptığı şey.
    6-multimedya ise adına yakışacak özelikte değil. a)5 megapiksel kamera için kötü fotoğraf çekimi 5 megapiksel kamera dedinmi bayağı iyi çekim yapması lazım
    ama maalesef.kullandığı lens resmen dandik üfürükten bişey benim eski 3.2 bile bundan kaliteli fotoğraf çekerdi.
    b)kamerada flaş yok otomatik odaklama yok 5 megapiksele yakışmaz bu tamamen uyduruk kandırmaca.
    c)video kayıt deseniz lens kalitesi iyi olmadığı için söz etmeğe gerek bile duymuyorum.
    7-qwerty klavye yok dokunmatiğin en önemli handikapıdır.dokunmatikte qwerty klavye olmazsa olmaz neden alıyoruz o kadar para veriyozda ozaman tuşlu alalım
    8-kutuda hafıza kartı çıkmıyo usb kablosu bile cıkmıyor.bi kulaklık bi şarj
    9-iyi özelikleri yok mu? tabiki var a)wireless bağlantı gayet iyi b)ses başarılı sayılır.C) telefon tasarım şık albenisi var fakat bunlar için 430 liar verip almaya değecek
    bir cihaz değil.

SONUÇ : yukarı aşağı kaydırma telefonun tüm özelliğini yitirmesine sebeb oluyor kamera cok iyi değil verimli bir dokunmatik değil. eğer ben sadece wireless ve gör

üntüsü şıklığı için alıcam derseniz siz bilirsiniz.ben şahsen o kadar para verdimde telefondan az cok kullanımda performans beklerim.

bu sebeblerden telefonumu satılığa cıkardım. deneyimlerimi sizlere aktarmak istedim. sorularınız olursa cevaplarım

------------

Yorum : 430 tl sadece görüntü güzel diye vermek mantıklı değil. 2.4'' ekranla nette ne yapabilirsin konu wireless ise 3'' inç den aşağı olmamalı.kamera işe dandik benim eski sgh-d900 3.2 lik kamerasıyla cok daha güzel fotoğraf ve video kaydediyor.

şimdi x3-02yi kötülüyor musun yoksa kötülemiyor musun? yada önce kötüleyip sonra inkar edip şimdi kabul mü ediyorsun?

en çok takip ettiğim konular n900 ve x3-02dir

zaman harcayıp ayıkladığın yorumların &90ı teknik ve faydalı yorumlar,bunu için sağol...

seni neden eleştirdiğimi şimdi anlamışsımdır umarım...

• Ne diyeyim ki. X3-02 Süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginon -- 3 Şubat 2011; 20:30:15 >
  • arkadaslar elektronik şans işi, bir süredir kullandığım x3 02 den şu ana kadar, bu yukarılarda belirtilen sorunlardan bir tanesi bile başıma gelmedi..430 tl verdim, orta düzeyde, cok beklentisi olmayan bir kullanıcıyım..ama kullandığım en şık telefonlardan biri..internete giriş sorunsuz, ekran srunsuz, rehberden numara bulma sorunsuz, ee foto kalitesi zevkler renkler olayı, uygulamalar sorunsuz..ve bu telefon nokia shoplarda en cok giden ürün su anda..almak isteyenlere hayırlı olsun şimdiden..
  • -İşletim sistemi standart (Bir süre sonra telefona hiçbirşey yükleyemeyince sıkıntı veriyor)
    -Kamera dandik (çin malı telefonlar kalitesinde foto çekiyor)
    -GPS yok
    -Ekran küçük (İnternette zevk alamıyorsunuz)
    -Kutu içeriği vasat (Hafıza kartı yok, telefon ile bilgisayar arası bağlantı kablosu yok)

Telefonu aldım artık. Telefonun incecik oluşu mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizikci -- 4 Şubat 2011; 6:31:45 >
  • arkadaslar ürünü bugun izmirden 415 Tl ye aldım / 6 taksit worde yaptılar 15 TL de toshiba 2 Gb kart aldım. ürünü kardeşime aldım, çok beğendi başka şeyde karar kılamadı. Ama o fiyata göre iyi bir telefon , ancak yukarda arkadasın dedği gibi çok hassas o kaydırma işi de yavaş yavaş alışılacak bir olay, sonucda İphone daki o dokunmatikliği beklemeyin. Bakalım deneme aşamasındayım, 3 defa 12 saatlik tam dolum yapıcam. Daha nete girmedim cihazla ama bu fiyata iyi bence. Ben 5800 alıcaktım ama beğenmedi, sonucda bu ürün yeni, ve hakkaten çok satıyor bu aralar....
  • Arkadaslar ürünü akşam üstü 18.30 gibi aldım şu an kurcalıyorum 2 defa donma yaptı, nedir bu olay, gezinirken bir yerde takılıyor, kapanmıyor ama ancak telefonu kapatıp açtıkdan sonra düzeliyor, moralim bozuldu nedir bunun çaresi? bir güncellemesi varmıdır bu olayın? Lütfen yardımcı olun.... saygılar...
  • Güncellemeye girdim ve nete bağlandım ve en son yazılımı yükledim.

V 05.65
    26-11-10
    RM-639

siz de bunu mu kullanıyorsunuz=?
    iaşşallah donmaz bi daha yaw!....
  • Arkadaslar güncellemeden sonra bir problem olmadı fakat dün gece telefonu kapıyım dedim dondu gene, çareyi mecbur bataryayı açıp kapayarak buldum. Daha yeni alınkıs bir telefon nasıl böle olur yaw!!! bende made in Hungry diyo sizin de böle mi?

Lütfen biri akıl versin kvk ya götüreyim mi? Saygılar...
  • Nasıl donuyor dostum ne yaparken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Nasıl donuyor dostum ne yaparken?

Gencay pm attım.

genelde menude gezerken bi anda dondu, bir de telefonu gece kapatıyodum ekran beyaz şekilde kaldı,tüm tuşlara bastm banamısn demedi, en son güncellemeyi kullanıyorum. nasıl yapcaz bilmiyom kafayı yicem.
  • Riske girmeden aldığın yere.
    Bu arada pmde dediğin gibi benim telefonda dokunmatiğin hassaslık ayarı yok updatele mi ilgili acaba sadece kalibrasyonla titreşim var.
    Telefonu da yenil aldık ne ara update çıktı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 7 Şubat 2011; 14:40:40 >
  • ARKADASLAR FATURA TARİHİ 35 GÜN FALAN SATILIK NOKIA X3-02 BEYAZ VAR İRTİBAT İÇİN TEL:0.506.614.55.43
    TELEFONUN HİÇBİR SORUNU YOK
  • MADDİ SEBEPLERDEN DOLAYI NOKIA X3-02 CEP TELEFONUM SATILIKTIR.BEYAZ RENK KUTUSUNDA HERŞEYİ TAM.35 40 GÜNLÜK.JELATİNLERİ DURUYOR.FİYAT 350 İRTİBAT İÇİN:0.506.614.55.43
    RESİMLERİ ÇOK BÜYÜK OLDUĞUNDAN YUKLENMEDİ İSTEYENLERİN MAİLLERİNE RESİMLERİ ATILIR...
  • fiyatını asla haketmeyen bir telefon...

özellik ve kutu içeriği bakımdan fakir ve en aşşağı 450 tl ye satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

fiyatını asla haketmeyen bir telefon...

özellik ve kutu içeriği bakımdan fakir ve en aşşağı 450 tl ye satılıyor

kutu içeriği olarak ne bekliyosunuz ki bi usb kablosu yok diye mi bütün olay anlamıyorum.Ben 425 tl ye + bluetooth kulaklık hediye hızlıal dan aldım.Fiyatını sonuna kadar hakeden bi telefon bence sizin ne beklentiyle aldığınıza da bağlı kamera için alırsan doğrudur ama diğer özellikleri için gayet güzel telefon ilk kez nokia kullanıyorum gayet memnunum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.