Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <=== (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
2
Favori
149.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu tavsiye ederim. Dediğin gibi, Facebook, Twitter, MySpace gibi sitelere girebilir, müzik de dinleyebilirsin. Ses kalitesi ben şahsen çok beğendim.
  • geçen ben de elime aldım kurcaladım. arkadaş almış beyaz. incelik çok iyi.

mesaj yazmaya alışmak lazım ama. :) 0'ın konumu itibariyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

geçen ben de elime aldım kurcaladım. arkadaş almış beyaz. incelik çok iyi.

mesaj yazmaya alışmak lazım ama. :) 0'ın konumu itibariyle.

0 tuşunun yeri değişik olmuş ama ben aynı gün alıştım, hiç zorluk çekmiyorum gerçekten, hatta arada bir N82 ile değişe değişe kullanıyorum, N82 daha zor geliyor.
  • vodafone kampanyasından almayı düşünüyorum ama en son I9000 galaxy S kullandım .. şimdi bu telefonun dokunmatiği ve hızı yeterli olur mu?

benim için önemli olan özellikler radyo, wi-fi, sms kolaylığı.. kampanyalı olduğu için bu modeli düşünüyorum ama birde beğenmezsen 24 ay bağlanmış olcam
  • Ben de Galaxy S kullanmıştım bundan önce, dokunmatik performansı bekleme derim ama kullandığım en iyi rezistif ekran bu telefonda diyebilirim (5800, N97 mini, Vivaz, Satio kullanmış biri olarak)

Geçenlerde telefonuma aldığım mavi renkli kılıf. Nokia üretimi orijinal kılıf, Nokia Shop'ta 40 TL, Bimeks'te 12 TL.

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <===

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 31 Mayıs 2011; 14:06:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

quote:

Orijinalden alıntı: 100kmh2sn

Herkese merhaba,

X3-02 'yi peder beye hediye olarak alıcam..Biraz araştırma yaptım ve çeşit çeşit fiyat buldum.. 300 küsürlerden 500 'e kadar çıkıyor..

Net üzerinde bir satıcıda 340 TL 'ye bu telefonu buldum.. KVK olduğunu, faturasıyla beraber PTT kapıda ödeme yoluyla gönderi yapabileceğini söylüyor.. Açıkcası söylediklerinde güven adına sıkıntı oluşturacak bir şey yok ancak birde sizlere danışayım dedim.. Ne dersiniz alınır mı , yoksa 100 TL kadar fazlasını verip yakın bir bayiden görerek mi almak lazım ?

Saygılar

340 TL'ye dediğiniz cihaz sıfırsa bence yanaşmayın, cihazın piyasa değeri genelde 420-450 TL arası.

Merhaba, size bahsettiğim satıcıdan almadım..

Ancak; size bu mesajı yazdığım gün, hemen yakınımda oturan bir kişi bu telefonu 11 TL x 24 taksitle yani 264 'e Vodafone kampanyasından almış ve ilan açmış, telefon kutusunda sıfır, nakite çevirmek istiyormuş bende kendisinden 300 TL 'ye aldım.. Şimdilik telefondan çok memnunuz.

Teşekkürler

• facebook a bu videodaki gorunumle nasıl girebilirim yardım edebilecek olan bi arkadas var mı
  • Sırayla: Menü / Uygulamalar / Ekstra / Koleksiyon / Topluluklar
  • Arkadaşlar merhaba
    Ben Vodafone kampanyasından yararlanarak aldım. Ekstra ücret talep etmiyorlar, ben babamın kurumsal süper hattı ile aldım. 24 ay boyunca her ay 11 tl'den toplamda 264 tl edecek. 24 aylık vadeside cabası. ama 19 TL'lik kampanya ile alacaklar pek de bir şey kazanmayacaklar. Nerdeyse normal fiyatına almış olacaklar. Bunu da hesaba katarsınız.

Bu telefonu kullanmış arkadaşlara benim de bir sorum olacak, allah aşkına otomatik tuş kilidini kaldıramıyor muyuz bu telefonun? Ayarlarda otomatik tuş kilidini kaldırma ile ilgili hiç birşey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

cihazın tek kötü yanı bence 2.4inch lik ekranı

Ama "type" kısmını da düşünürsek normal BENCE. Hani touch kısmı biraz daha büyük olsa, type kısmıyla birlikte sanırım telefon "takoz" diye adlandırılırdı.
  • Ekran boyutu fazlasıyla yeterli. Telefon boyut olarak gerçekten çok iyi, ağırlığını hiç hissetmiyorsunuz.
  • Ana ekranda bulunan Favori kartvizitler alanını ve alt tarafında bulunan Ovi , wap gibi kısa yol ikonlarını ekrandan nasıl kaldırabiliriz...
  • @Bixi
    Ana ekranda iken ekrana parmağınla bir süre bastır, seçenekler açılacaktır. Aslında tek seçenek var o da görümü kişiselleştir. Orada saat, takvim, favori kart vizitler ve alttaki kısa yol barını kaldırabilir veya yerine başka birşey koyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Sırayla: Menü / Uygulamalar / Ekstra / Koleksiyon / Topluluklar

cok tesekkur ederim
    bir sey daha sorucam
    video izleyemiyor muyuz youtube dan ya da facebook dan ?
  • Telefon ile çektiğimiz resimleri e-mail ile göndermek istediğimizde Kendi Ovi hesabımı tanımladım cihaz a.. Buradan girip galerinde resimleri eklediğimde resimleri optimize ediliyor diyor , daha sonra ekleyip mail i gönderiyor.

Ama karşı tarafa çektiğimiz fotoğraflar çok küçük ebatlarda gidiyor.. Bu ne biçimiştir anlamadım , çektiğim foto 20 -30 Kb lık resimler bunun neyini optimize ediyor ki ?

Bu işin bi ayarı felan var mı ? ? ?
  • Fotoğraf çekimi ile ilgili olarak yardımcı olabilecek var mı ?
    5 Mp ayarı ile foto çekiyorum. sonra BT ile laptop a gönderiyorum. Fotoğraf tam ekran olarak çıkacağına ufacık bir şekilde çıkıyor.. 3.2 de seçip çeksem yine PC de fotolar ufacık...

Bunun bi çaresi yok mu ??? Daha önce E 63 üm vardı.. Uyduruk 2 Mp kamerası ile bile bir ekranı dolduraca boyutta resimler çekebiliyordum...
    X3 te foto çekim boyutu neden böyle... ??

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Telefon ile çektiğimiz resimleri e-mail ile göndermek istediğimizde Kendi Ovi hesabımı tanımladım cihaz a.. Buradan girip galerinde resimleri eklediğimde resimleri optimize ediliyor diyor , daha sonra ekleyip mail i gönderiyor.

Ama karşı tarafa çektiğimiz fotoğraflar çok küçük ebatlarda gidiyor.. Bu ne biçimiştir anlamadım , çektiğim foto 20 -30 Kb lık resimler bunun neyini optimize ediyor ki ?

Bu işin bi ayarı felan var mı ? ? ?

• Bende Vodafone kampanyasından almayı düşünüyorum.

quote:

Numarasını Vodafone'a taşıyana BÜYÜK FIRSAT!!! Mayıs sonuna kadar numaranızı Cep Avantaj Her Yöne tarifesine taşıyarak 24 ay abone olun, ayda sadece 5 TL ödeyerek Nokia X3-02'ye sahip olma fırsatı yakalayın!

Ben numaramı da taşırım yukardaki yazı Vodafone sitesinden bahsettiği paket 11 tl mi? Yani 24x11 264 Lira ediyor.

Bu mudur hesap?
  • Herkeze selamlar. bu telefonu ben 5 ay önce felan ilk cıktı aldım . herşey cok güzel cok kullanıslı hızlı bi telefon ama tek sorunum sadece bendemi bilmiyorum wlan a baglanırken baglantı kullanılamıyor hatas veriyor baglantıyı kesip tekrar actıgımda sorun yok youtube video izleniyo ama benm wlan sorunum oldugu ıcın bazen hata veriyor
    2 gün önce yazılımı 05.68 e yükselttim sorunum yine aynı bide yeni cıkan yani en son cıkanlarda 6. sürüm yazılımı varmıs telofoncu yukleyemedi.yok dedi AYNI SORUN BAŞKA ARKADASLARDA VARMI LÜTFEN CEVAP BEKLIYORUM..
  • cihaz çok şık. ama ben yön tuşu olmayan telefonu tercih etmiyorum. her ne kadar dokunmatik olsa da yeri geliyor muhakkak lazım oluyor.
  • Fotoğraf konusunda bilgisi olan var mı ?

Ben cihaz ile Foto çekiyorum , bu fotoları Pcye attığımda tam ekran olarak çıkmıyor çektiğim fotolar. Pc ekranında ortalanmış bir şekilde ufak ebatlarda çıkıyor resimler.

Aynı şekilde e-mail ile resim dosyayı gönderdiğimde ve karşı taraf Pc den bu resimleri açtığında da aynısı oluyor. Zaten e-mail ile gönderirken resim ekle dediğimde dosya yapılandırılıyor gibi bi şey diyor ondan sonra ekliyor..

Yaa bu cihaz ile foto çekip adam akıllı bir boyutta resim aktaramayacakmıyız Pc lere...
    5Mp kamera var diyorlar , foto çekiyoruz , pc de ufacık çıkıyor resim boyutu... bunun bi ayarı felan mı var yoksa bu makinadan foto çekenler vesikalık gibi ufacık resim boyutları ile idare eetmek mi zorunda ????
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.