Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RANAULT SYMBOL

Arkadaşlar Nokia x6 ilşe avea hat kullanan varmı tel 3g yi destekliyormu ben türkcell hat ile 3 g 'den (görüntülü görüşme, 3g internet) sonuna kadar faydalanıyorum fakat avea hat takınca avea online işlemlere girince telin 3g yi desteklemediği yazıyor. Ben ankara' da ikamet ediyorum türkcell ile hemen hemen heryerde 3g çekimi yazarken avea ile hiç bir yerde o yazıyı göremiyorum hattım 3 g ye açık.

3g'yi değilde 3.5g'yi destekliyor avea hatta benim telefonda öyle yazıyor
  • Skyfire ı dns ayarı değiştirseniz de kullanamıyorsunuz..

SPB Mobile Shell uygulaması bir çok sitede ilaçlı olarak var, sertifika gerekmekte fakat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac
    Skyfire ı dns ayarı değiştirseniz de kullanamıyorsunuz..

SPB Mobile Shell uygulaması bir çok sitede ilaçlı olarak var, sertifika gerekmekte fakat..

linkte çalıştıran arkadaş var. Iyi denemek ve uygulamak lazım söylenenleri. Bu akşam fırsat bulamadım gene.. Sertifika dediğin opda'dan aldığımız değil mi? Onla imzalayıp garmin gibi onu da kurabilirsek 50 liradan kurtarmış olur bizi:)
  • Şu anda son sürüm V 30.0.003'mü ? Herkesin son güncellemesi böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sovereign1983

Şu anda son sürüm V 30.0.003'mü ? Herkesin son güncellemesi böyle mi?

16gb'lik versiyonu kullanıyorum ve v30'u görmüyor.Hala beklemekteyim. :S
  • quote:

evet doğrudur 16 gb x6 kullanıyorum versiyon 30.0.003.. *#0000#'den güncelledim... O kasıntı kalktı SPB yi de yükleyince telefona aşık oldum resmen ilk aldığımdaki heyecanı yaşıyorum bu aralar tuşunu açıp menüyü gezip kitliyorum falan

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac
    Skyfire ı dns ayarı değiştirseniz de kullanamıyorsunuz..

linkte çalıştıran arkadaş var. Iyi denemek ve uygulamak lazım söylenenleri. Bu akşam fırsat bulamadım gene.. Sertifika dediğin opda'dan aldığımız değil mi? Onla imzalayıp garmin gibi onu da kurabilirsek 50 liradan kurtarmış olur bizi:)

Evet opda dan aldığın dostum
  • quote:

quote:

evet doğrudur 16 gb x6 kullanıyorum versiyon 30.0.003.. *#0000#'den güncelledim... O kasıntı kalktı SPB yi de yükleyince telefona aşık oldum resmen ilk aldığımdaki heyecanı yaşıyorum bu aralar tuşunu açıp menüyü gezip kitliyorum falan

evet son güncelleme ile harika oldu telefon... spb telefona artı olarak ne getiriyor bu arada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

quote:

16gb'lik versiyonu kullanıyorum ve v30'u görmüyor.Hala beklemekteyim. :S

Bir yanlışın var arkadaş v30 şu an son sürüm denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

evet son güncelleme ile harika oldu telefon... spb telefona artı olarak ne getiriyor bu arada ?

tarz, basit kullanım, kolaylık, ve iphone menü görünümü

• quote:

quote:

quote:

quote:

tarz, basit kullanım, kolaylık, ve iphone menü görünümü

eyvallah saolasın... hemen indirmek lazım o zaman:)

• Selam arkadaslar benimde bir sorum olacadi nereye yazacagimi bilemedigim icin buraya yaziyorm ksara bakmayin ben x6 nokia telefonu aldim 2 el simdi bana bir sorun cikartiyor neden olabilir bilmiyorum mp3 yukledigim zaman dolu gozukuyor ama telefonun icinde birsey yok onu ne yapabilirim telefona reset atsam acaba olur mu bilmiyorum bu konuda bana yardimci olur musunuz rica etsem

cvpinizi sarmasik87@hotmail.com gonderirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarmasik

Selam arkadaslar benimde bir sorum olacadi nereye yazacagimi bilemedigim icin buraya yaziyorm ksara bakmayin ben x6 nokia telefonu aldim 2 el simdi bana bir sorun cikartiyor neden olabilir bilmiyorum mp3 yukledigim zaman dolu gozukuyor ama telefonun icinde birsey yok onu ne yapabilirim telefona reset atsam acaba olur mu bilmiyorum bu konuda bana yardimci olur musunuz rica etsem

cvpinizi sarmasik87@hotmail.com gonderirseniz sevinirim

kardeş bi format at geçer..
    *#7370# yap tamam'a bas format atsın düzelir.. bilgilerini yedeklemeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 7 Ocak 2011; 1:12:16 >
  • Ya arkadaşlar yeni versionu görmüyor?! Ne yapabilirim? yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Ya arkadaşlar yeni versionu görmüyor?! Ne yapabilirim? yardımcı olabilecek varmı?

*#0000#den denedin mi. Istanbulda isen bi nokiaya git versiyon güncelleme yapsınlar bence en iyisi bu..
  • c6-01 ile x6 arasında gidip geliyordum kamera çekimi bazından x6nın önde olması beni x6ya yöneltti. ancak bugün cevahir nokia shopta fiyatı 900tl civarlarında teknosada ise 699 tl idi. nedir bu kadar fark çözemedim. her ikisi de 16gb. teknosadan telefon almayı öneriyor musunuz bir de? içimde hep bi soğukluk oluyor bu mağazada.

ayrıca mediamarkt de telefonun üretiminin durduğunu söylediler doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clausura -- 7 Ocak 2011; 1:33:34 >
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar yeni versionu görmüyor?! Ne yapabilirim? yardımcı olabilecek varmı?

*#0000#den denedin mi. Istanbulda isen bi nokiaya git versiyon güncelleme yapsınlar bence en iyisi bu..

herşeyi denedim fakat hiç bir şekilde sürümü yükseltemedim. :S Ankaradayım.

• quote:

quote:

quote:

herşeyi denedim fakat hiç bir şekilde sürümü yükseltemedim. :S Ankaradayım.

Telefonun orjinalmi yoksa çakmamı yani bire bir banzeyen çin malı değilse olması lazım eğer olmuyorsa servise götür.

• Benimki macar malı ? İlk zamanlarda aldım, sahte olamaz heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clausura

c6-01 ile x6 arasında gidip geliyordum kamera çekimi bazından x6nın önde olması beni x6ya yöneltti. ancak bugün cevahir nokia shopta fiyatı 900tl civarlarında teknosada ise 699 tl idi. nedir bu kadar fark çözemedim. her ikisi de 16gb. teknosadan telefon almayı öneriyor musunuz bir de? içimde hep bi soğukluk oluyor bu mağazada.

ayrıca mediamarkt de telefonun üretiminin durduğunu söylediler doğru mudur?

Bildiğim kadarıyla X6 16GB için üretim durmadı. Bende Ankara'dayım fiyat max. 700 - 750 tl arasında şu anda. 750 ve üstü fiyat verenler genelde yanında hediye de veriyorlar (araç kiti, araç şarjı vs.) ama bunu telefondan çıkartıyorlar fazlasıyla bunlara kanma.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.