arkadaşlar az önce 30.0.003 lü sürümü nsu dan yükledim ama telefonda hiç bir değişiklik göremedim. normalde rehber mesajlar vs silinmesi gerekmiyormuydu şu andaki sürüm yeni 30 lu sürüm gözüküyor ama hiç bi değişiklik yok teldeki kayıtların silinmemesi normalmi.
tabi ki normal.. hiç biri silinmez.. görünümde bi değişiklik olmaz..
eskiden bütün herşey siliniyordu.. şimdi yeni sürümle beraber ne değişiklikler oldu..
telefonun yavaşlaması gitti, ki bu süper oldu. Sonra hızlı rehber çubuğunda kişi kartlarına girince bi görünüm değişikliği oldu, bunlar benim farkettiklerim, haritalar, müzik çalarda değişiklikler oldu. Ama en önemlisi kasmiyo artık x6 miz:)
Ewet kasma gözle görülür bir şekilde gitti birde benim tel. bazen işlem yaparken kendiliğinden kapanıp açılıyordu o artık olmuyor.
Telefon mp4 destekliyor fakat mp4 film atıyorum ses var görüntü yok bu neden oluyor acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: RANAULT SYMBOL Telefon mp4 destekliyor fakat mp4 film atıyorum ses var görüntü yok bu neden oluyor acaba?
Boyutu 640x360 değildir de ondan.
x6 için .pdf reader var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: testy
x6 için .pdf reader var mı acaba?
inşallah bu soruya evet cevabını verecek birileri çıkar allah rızası için
iyiki almadan danışan arkadaşlarımız var sonra cihazın adı lekeleniyor, grey mal diyorum kesinlikle uzak dur
quote:
Orijinalden alıntı: android137
quote:
Orijinalden alıntı: RANAULT SYMBOL Telefon mp4 destekliyor fakat mp4 film atıyorum ses var görüntü yok bu neden oluyor acaba?
Teşekkürler peki ya bunu yeniden boyutlandırmanın bir yolu varmı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: RANAULT SYMBOL
quote:
quote:
Eed var dostum. Video convertar die bir program var 5 dakikada istediğin boyuta getiriyor ben onu kullanıyorum çok güzel bir program.
Arkadaşlar x6 alıcam bu 1 hafta içinde teknosadan 750 liraya öğrenciyim çok zorlanıcam sizce buna değermi ? ünv öğr leri bilir durumu pişman olmak istemiyorum. Yorumların çogunu okudum. Fikirler olumlu aslında 5800 alıcaktım ama herkesde olan telefon kullanmak istemiyorum . Yorumunuz için teşekkür edeirm.
quote:
quote:
quote:
quote:
Eed var dostum. Video convertar die bir program var 5 dakikada istediğin boyuta getiriyor ben onu kullanıyorum çok güzel bir program.
Çok teşekkürler bu iyi oldu..
quote:
Orijinalden alıntı: sahtemp4
Arkadaşlar x6 alıcam bu 1 hafta içinde teknosadan 750 liraya öğrenciyim çok zorlanıcam sizce buna değermi ? ünv öğr leri bilir durumu pişman olmak istemiyorum. Yorumların çogunu okudum. Fikirler olumlu aslında 5800 alıcaktım ama herkesde olan telefon kullanmak istemiyorum . Yorumunuz için teşekkür edeirm.
Tercih olarak birinci sınıf bir telefon pişman olmazsın. Fakat teknosadan 750 tl' ye alırsan 50 tl kadar fazla vermiş olursun 700 tl' çok rahat bulunur.
teknosada zaten 700 tl x6
quote:
quote:
Tercih olarak birinci sınıf bir telefon pişman olmazsın. Fakat teknosadan 750 tl' ye alırsan 50 tl kadar fazla vermiş olursun 700 tl' çok rahat bulunur.
bütçe sarsacaksa 58 al bence
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok teşekkürler bu iyi oldu..
Rica ederim.
quote:
Al derim verdiğin parayı kesinlikle hakkediyor pişman olmazsın.
spb mobile shell program için resmi sitesine girdim, satın alacaktım bi pürüz çıkti, ben de vazgeçtim almaktan:) sanırım doğal olarak önce üye olmak gerekiyor, sorun oydu:) Ama gözü kararttim alacağım programı.. Bu programın cra,c,klısını bulabilecek var mi?
Arkadaşlar ben bu gun telefonu almaya gittim. resmen telefoncu yüzünden almadım bana söyledikleri tekrar foruma yönlendirdi size sormak istiyorum.Adam bana x6 nın 16 gb hafızasının işlemcisi yüzünden rahat kullanılmadığını , çok kastıgını alırsam pişman olucağımı söyledi ve onu alcağına c6 al dedi o öyle diyince tekrar nete dönüp c6 ya baktım fakat hiç beğenmedim (tip olarak) onu incelerken c7 gördüm fakat fiyat olarak x6 ile c7 arasında 150 lira oynuyor buda büyük para benim için. Sizce adamın dediklerinin doğruluk payı varmı ? ne yapmam mantıklı olur ?
bunun 8gb lık versiyonu cıktı mı...ucuzlasada alsak keske... 500 tl ye düşmesi ne akdar sürere aceb..
quote:
Arkadaşlar ben bu gun telefonu almaya gittim. resmen telefoncu yüzünden almadım bana söyledikleri tekrar foruma yönlendirdi size sormak istiyorum.Adam bana x6 nın 16 gb hafızasının işlemcisi yüzünden rahat kullanılmadığını , çok kastıgını alırsam pişman olucağımı söyledi ve onu alcağına c6 al dedi o öyle diyince tekrar nete dönüp c6 ya baktım fakat hiç beğenmedim (tip olarak) onu incelerken c7 gördüm fakat fiyat olarak x6 ile c7 arasında 150 lira oynuyor buda büyük para benim için. Sizce adamın dediklerinin doğruluk payı varmı ? ne yapmam mantıklı olur ?
adam sana daha pahalısını satmaya çalışmış.Sen X6'dan şaşma.
quote:
Orijinalden alıntı: sahtemp4 Arkadaşlar ben bu gun telefonu almaya gittim. resmen telefoncu yüzünden almadım bana söyledikleri tekrar foruma yönlendirdi size sormak istiyorum.Adam bana x6 nın 16 gb hafızasının işlemcisi yüzünden rahat kullanılmadığını , çok kastıgını alırsam pişman olucağımı söyledi ve onu alcağına c6 al dedi o öyle diyince tekrar nete dönüp c6 ya baktım fakat hiç beğenmedim (tip olarak) onu incelerken c7 gördüm fakat fiyat olarak x6 ile c7 arasında 150 lira oynuyor buda büyük para benim için. Sizce adamın dediklerinin doğruluk payı varmı ? ne yapmam mantıklı olur ?
herhalde c6 satmak istediği için öyle demiş. sakin aldırma, öyle şey olur mu hiç.. Eğer vazgeçeceksen bu yüzden vazgeçme öyle bişey yok