Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayarlardan yapabilirsin.Internet ayarlarında olması gerekiyor.- her defasında sor 'u işaretlersen sorun ortadan kalkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanask
    Merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz, bende x6 var çok ta memnunum anacak geçenlerde bana bir mesaj geldi servis sağlayıcısından yapılandırma ayarlarını kaydet diyordu bede kaydettim ama kaydettikten sonra internete bağlanmak istiyorum wlan olan bir yerden önceden bana soruyordu bağlanacağım yere şebekeden mi bağlanayım wlandanmı die artık hiç sormuyo direk şebekeden bağlanıyor wlan hiç sormuyor bile nerden bunu iptal edicem ayrdımcı olu lütfen.

menü , internet, web tarayıcı, ayarlar, bağlantı, her zaman sor. Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

arkadaşlar telefondan gps kullanmak haritayı açtığımız zamanın faturada ne kadar ücreti var.

Geçmiş sayfalarda haritalar nasıl ücretsiz açılır baya detaylı bir şekilde anlatıldı.

baya bi baktım arattım sayfadan ama ücretleriyle iligli bi bilgi yok.. bilgi verirseniz sevinirim hiç kullanmadım pahalıdır ücretlidir diye.. kullanmak istiyorum ama hat faturalı olduğu içinde korkuyorum.

Bir çok kes açıkladım ara sayfalarda kayboluyor tabi aslında tüm bilgiler toplanıp birinci sayfaya aktarılsa çok güzel olurdu , Bende N79 varken N79 topiğinde ki ilk sayfayı düzenlemede yardımcı olmuştum tüm soruları toplayıp ve koymuştuk güzel olmuştu

GPS verisinden ayarlara ordan Konumlama yöntemlerine giriyoruz girdiğinizde bir çok şık işaretli görüceksiniz sadece W-lan ve Tümleşik GPS işaretli olsun kontör veya ücret hiç bir şekilde kesilmez

ben sizin söylediğiniz yeri bulamadım haritalara giriyorum orda solda ayarlar var ordan bakıyorum sizin dediğiniz gibi bi şey yok.. birde wlan olmayan yerde kullanırsak şebekeden ücretmi kesiliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: damie
    bir de arkadaslar ya bu sbp mobile olayı ne?ben yukledm uygulama biciminde kullanılıo cok saçma ve gereksz buldum bunu kalıcı yapmanın bi yolu yok mu?yani demo gbi bisey oluyo kendmi avutuyo gbi hssettm=D bi de herkes cok övmüs falan nedr bunun olayı bi acıklar mısınz ya?

dostum hem saçma gereksiz diyorsun hem de kalıcı olmasını istiyorsun beğendin ve kullanmak mi istiyorsun anlamadım.
    Spb mobile shell benim telefonu daha hevesle kullanmama yarayan bi arayüz. Elbette uygulama olarak kullanılacak. Bi tema olsaydı bu görünümü saglayamazdı. Işletim sistemi olmasını da beklemiyorsunuz herhalde.
    Iphone gibi bi kullanım sağlıyor. Widget ekliyorsun tek tuşla basit kullanım ayarları falan var güzel bi olay yani

Demek istedigim uygulama gibi oluşu saçma geldi.yani cok sarj yemez mi.tema gbi olsa daha hos dururdu demek istedim bilmedigim için sordum zaten bilgim olsa sormazdım. Zaten 15 günlük süre dolmus kullanamıyorum da.

• quote:

quote:

quote:

bir de arkadaslar ya bu sbp mobile olayı ne?ben yukledm uygulama biciminde kullanılıo cok saçma ve gereksz buldum bunu kalıcı yapmanın bi yolu yok mu?yani demo gbi bisey oluyo kendmi avutuyo gbi hssettm=D bi de herkes cok övmüs falan nedr bunun olayı bi acıklar mısınz ya?

dostum hem saçma gereksiz diyorsun hem de kalıcı olmasını istiyorsun beğendin ve kullanmak mi istiyorsun anlamadım.
    Spb mobile shell benim telefonu daha hevesle kullanmama yarayan bi arayüz. Elbette uygulama olarak kullanılacak. Bi tema olsaydı bu görünümü saglayamazdı. Işletim sistemi olmasını da beklemiyorsunuz herhalde.
    Iphone gibi bi kullanım sağlıyor. Widget ekliyorsun tek tuşla basit kullanım ayarları falan var güzel bi olay yani

Demek istedigim uygulama gibi oluşu saçma geldi.yani cok sarj yemez mi.tema gbi olsa daha hos dururdu demek istedim bilmedigim için sordum zaten bilgim olsa sormazdım. Zaten 15 günlük süre dolmus kullanamıyorum da.

Tema gibi olamaz çünkü arayüzü kabul etmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tema gibi olamaz çünkü arayüzü kabul etmez.

temasını kullanmak isteyenler SPB Black Theme'yi yükleyebilir. Çok hoş görünümü var onun da . Dikkatlice hazırlanmış bi tema. tüm simgeleri temaya uydurmuşlar ama abartı değil güzel görünümü var. Ben Spb Mobile Shell programını Spb Black Theme ile birleştirdim bizim x6, harbiden X6 oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefondan gps kullanmak haritayı açtığımız zamanın faturada ne kadar ücreti var.

Geçmiş sayfalarda haritalar nasıl ücretsiz açılır baya detaylı bir şekilde anlatıldı.

baya bi baktım arattım sayfadan ama ücretleriyle iligli bi bilgi yok.. bilgi verirseniz sevinirim hiç kullanmadım pahalıdır ücretlidir diye.. kullanmak istiyorum ama hat faturalı olduğu içinde korkuyorum.

Bir çok kes açıkladım ara sayfalarda kayboluyor tabi aslında tüm bilgiler toplanıp birinci sayfaya aktarılsa çok güzel olurdu , Bende N79 varken N79 topiğinde ki ilk sayfayı düzenlemede yardımcı olmuştum tüm soruları toplayıp ve koymuştuk güzel olmuştu

GPS verisinden ayarlara ordan Konumlama yöntemlerine giriyoruz girdiğinizde bir çok şık işaretli görüceksiniz sadece W-lan ve Tümleşik GPS işaretli olsun kontör veya ücret hiç bir şekilde kesilmez

ben sizin söylediğiniz yeri bulamadım haritalara giriyorum orda solda ayarlar var ordan bakıyorum sizin dediğiniz gibi bi şey yok.. birde wlan olmayan yerde kullanırsak şebekeden ücretmi kesiliyor..

Menü -> uygulamlar -> GPS verisi - > ayarlar -> konumlama Yöntemleri -> SADECE TÜMLEŞİK GPS seçili olsun ! Hiç bir şekilde kontör gitmiycektir ister W-lan dan girin ister W-lansız telefon Uyduya bağlanıcaktır Şebekeye değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 20 Ocak 2011; 18:47:24 >

• ben toz muhabbetine çok sinir olurum yanları açılıp içine toz kaçıyormuş burada bunu yaşayan varmı?

ek: evet varmış

sürümden kaynaklanan bir sorun olabilir mi acaba? çünkü herkes bu sorunu yaşamıyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer90 -- 22 Ocak 2011; 8:54:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer90
    ben toz muhabbetine çok sinir olurum yanları açılıp içine toz kaçıyormuş burada bunu yaşayan varmı?

sürümden kaynaklanan bir sorun olabilir mi acaba? çünkü herkes bu sorunu yaşamıyormuş..

olmaz olur mu ah o açıklık cınayet sebebi.bir de her an kırılcak gibi zaten malzeme kalitesi 0 bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slayer90
    ben toz muhabbetine çok sinir olurum yanları açılıp içine toz kaçıyormuş burada bunu yaşayan varmı?

olmaz olur mu ah o açıklık cınayet sebebi.bir de her an kırılcak gibi zaten malzeme kalitesi 0 bence.

Garanti kabul de etmiyor. Bir cinnet geçicen de beni yazın
  • Sizlere hayırlı kullanımlar arkadaşlar.Bende o açıklık ve toz sorunu felan vardı değiştirdim telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba
    Sizlere hayırlı kullanımlar arkadaşlar.Bende o açıklık ve toz sorunu felan vardı değiştirdim telefonu

değiştrdm derken,başka bi modelle mi yoksa yine x6 mı?cunku x6 nın genel sorunu die biliyorum bu açıklğı ben.
  • quote:

quote:

Sizlere hayırlı kullanımlar arkadaşlar.Bende o açıklık ve toz sorunu felan vardı değiştirdim telefonu

değiştrdm derken,başka bi modelle mi yoksa yine x6 mı?cunku x6 nın genel sorunu die biliyorum bu açıklğı ben.

Yok dostum samsung galaxy kullanıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Bravo kardeş çok doğru yapmışsın yemişim nokia yı! X6 kullanıcısı olarak x6ya
    Ne kadar fark ödedin acep galaxy için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

quote:

quote:

quote:

Bravo kardeş çok doğru yapmışsın yemişim nokia yı! X6 kullanıcısı olarak x6ya
    Ne kadar fark ödedin acep galaxy için?

Kafa kafaya hocam para vermedim almadımda.Birazda sinirime geldi değiştirdim gitti 4gündür bende andoridi yetiyor

• Tuşlu telefonları hızlı kullanan biri olarak X6 da bir aramayı sonlandırıp yeni bir arama yapmak bana ölüm gibi geliyor.Sinirimden bazen kırıp atasım geliyor.Yani doğru dokunuşları yapıyorum ama telefonun algılaması beni çileden çıkarıyor.

x6 kullanan diğer arkadaşlar bana kızmasın.Kullanıcısı olarak kendi fikirlerimi belirtiyorum.Her türlü kişisel görüşe saygılıyımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 23 Ocak 2011; 12:33:20 >
  • @ Mardini haklısınız. Bende arasıra çileden çıkıyorum. :S telefonun kendini toplaması uzun sürüyor.
  • Türkiyeye 8gb modelleri geliyormu ? yoksa avrupadanmıgeliyor bilen arkadaşlar varsa ?? (Çoğu sitede paralelithalat yazıyor ne ki bu ?? ) ( 8gb için)
  • arkadaşlar n97 faciasından sonra yaklaşık 7 aydır emektar n95 8gb kullanıyordum. Dün bir karar alıp gittim x6 16 gb alarak aranıza katıldım.inşallah kazasız belasız kullanırım Bakalım hayırlısı.
  • arkadaşlar n97 faciasından sonra yaklaşık 7 aydır emektar n95 8gb kullanıyordum. Dün bir karar alıp gittim x6 16 gb alarak aranıza katıldım.inşallah kazasız belasız kullanırım Bakalım hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.