Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popeye85
    bunun 8gb lık versiyonu cıktı mı...ucuzlasada alsak keske... 500 tl ye düşmesi ne akdar sürere aceb..

hayatta düşmez 500e..
    5800 bile hala 479 500 civarında geziyo. Bu telefonun 500e düşmesi çok zor. BELKI yazdan sonra düşebilir
  • Arkadaşlar haftaya pazar X6 alıcam almadan sormak istediklerim var apple gibi store u varmı hızlandırmak için programlar uygulamalar varmı oyunlarını nereden indiriyoruz güncellemeleri jailbreak gibi bir şeye gerek varmı
    Uygulama programlarının bulunduğu sabit konu varsa oradan okuyayım link verirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

Arkadaşlar haftaya pazar X6 alıcam almadan sormak istediklerim var apple gibi store u varmı hızlandırmak için programlar uygulamalar varmı oyunlarını nereden indiriyoruz güncellemeleri jailbreak gibi bir şeye gerek varmı
    Uygulama programlarının bulunduğu sabit konu varsa oradan okuyayım link verirseniz.

Nokia ovi suite var.Appstore kadar kapsamlı değil ama işinize yarayacak uygulamalar bulursunuz.

Sertifikasız yazılım yüklemek için hacklemen gerekiyor cihazı birnevi jb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 15 Ocak 2011; 22:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

quote:

Orijinalden alıntı: sahtemp4

Arkadaşlar ben bu gun telefonu almaya gittim. resmen telefoncu yüzünden almadım bana söyledikleri tekrar foruma yönlendirdi size sormak istiyorum.Adam bana x6 nın 16 gb hafızasının işlemcisi yüzünden rahat kullanılmadığını , çok kastıgını alırsam pişman olucağımı söyledi ve onu alcağına c6 al dedi o öyle diyince tekrar nete dönüp c6 ya baktım fakat hiç beğenmedim (tip olarak) onu incelerken c7 gördüm fakat fiyat olarak x6 ile c7 arasında 150 lira oynuyor buda büyük para benim için. Sizce adamın dediklerinin doğruluk payı varmı ? ne yapmam mantıklı olur ?

adam sana daha pahalısını satmaya çalışmış.Sen X6'dan şaşma.

Aynen adam sana daha pahalısını satmaya çalışmış. Bence telefoncudan alma teknosadan al fiyatı 700tl.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011149&CS_Category=_SBA_220_1571_946_5541&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_NOKIA220

• Arkadaşlar x6'da cra.c.li olarak
    -quickoffice
    -adobe reader
    -spb mobile shell

bu programlardan kullanan var mi? Eğer kullanıyorsa nasıl yüklediğini ve cra.c.k yaptığını anlatabilir mi..
  • arkadaşlar telefondan gps kullanmak haritayı açtığımız zamanın faturada ne kadar ücreti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

arkadaşlar telefondan gps kullanmak haritayı açtığımız zamanın faturada ne kadar ücreti var.

Geçmiş sayfalarda haritalar nasıl ücretsiz açılır baya detaylı bir şekilde anlatıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

arkadaşlar telefondan gps kullanmak haritayı açtığımız zamanın faturada ne kadar ücreti var.

Geçmiş sayfalarda haritalar nasıl ücretsiz açılır baya detaylı bir şekilde anlatıldı.

baya bi baktım arattım sayfadan ama ücretleriyle iligli bi bilgi yok.. bilgi verirseniz sevinirim hiç kullanmadım pahalıdır ücretlidir diye.. kullanmak istiyorum ama hat faturalı olduğu içinde korkuyorum.
  • GPS beleş.Offline aramayı seç.O znm para fln gitmiyor ve gayet tatminkar.Bana yetiyor valla. :) - Drive özelliğini de kaç kere kullandım.Canavar gibi maşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

baya bi baktım arattım sayfadan ama ücretleriyle iligli bi bilgi yok.. bilgi verirseniz sevinirim hiç kullanmadım pahalıdır ücretlidir diye.. kullanmak istiyorum ama hat faturalı olduğu içinde korkuyorum.

Bir çok kes açıkladım ara sayfalarda kayboluyor tabi aslında tüm bilgiler toplanıp birinci sayfaya aktarılsa çok güzel olurdu , Bende N79 varken N79 topiğinde ki ilk sayfayı düzenlemede yardımcı olmuştum tüm soruları toplayıp ve koymuştuk güzel olmuştu

GPS verisinden ayarlara ordan Konumlama yöntemlerine giriyoruz girdiğinizde bir çok şık işaretli görüceksiniz sadece W-lan ve Tümleşik GPS işaretli olsun kontör veya ücret hiç bir şekilde kesilmez

• burdaki x6 sahiplerinden daha önce sony ericsson walkman serisinden herhangi bir telefon kullanmıs arkadas varmı acaba?
  • EEEEvvvveeeettttt

Yükledim Spb Mobile Shell'i ve x6'nın keyfine doymayalım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 18 Ocak 2011; 1:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

EEEEvvvveeeettttt

Hayırlı olsun Crack 'limi buldun yoksa ovi' denmi yükledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RANAULT SYMBOL

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

EEEEvvvveeeettttt

Hayırlı olsun Crack 'limi buldun yoksa ovi' denmi yükledin?

eyvallah dostum ama o kelimeyi kullanmiyoruz yerine "ilaç" diyelim.
    Evet ilaçlı buldum onu imzaladim ve yükledim.. 50 lira vermekten kurtulduk:)

• nasıl yapiyosun o işi ya bende yapiyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araneida
    nasıl yapiyosun o işi ya bende yapiyim :)

yap dostum opda.netten sertifikani al sonra signsis.exe programıyla imzala yükle:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21
    burdaki x6 sahiplerinden daha önce sony ericsson walkman serisinden herhangi bir telefon kullanmıs arkadas varmı acaba?

evet dostum var.w810i kullanmstm?
  • bir de arkadaslar ya bu sbp mobile olayı ne?ben yukledm uygulama biciminde kullanılıo cok saçma ve gereksz buldum bunu kalıcı yapmanın bi yolu yok mu?yani demo gbi bisey oluyo kendmi avutuyo gbi hssettm=D bi de herkes cok övmüs falan nedr bunun olayı bi acıklar mısınz ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damie
    bir de arkadaslar ya bu sbp mobile olayı ne?ben yukledm uygulama biciminde kullanılıo cok saçma ve gereksz buldum bunu kalıcı yapmanın bi yolu yok mu?yani demo gbi bisey oluyo kendmi avutuyo gbi hssettm=D bi de herkes cok övmüs falan nedr bunun olayı bi acıklar mısınz ya?

dostum hem saçma gereksiz diyorsun hem de kalıcı olmasını istiyorsun beğendin ve kullanmak mi istiyorsun anlamadım.
    Spb mobile shell benim telefonu daha hevesle kullanmama yarayan bi arayüz. Elbette uygulama olarak kullanılacak. Bi tema olsaydı bu görünümü saglayamazdı. Işletim sistemi olmasını da beklemiyorsunuz herhalde.
    Iphone gibi bi kullanım sağlıyor. Widget ekliyorsun tek tuşla basit kullanım ayarları falan var güzel bi olay yani
  • Merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz, bende x6 var çok ta memnunum anacak geçenlerde bana bir mesaj geldi servis sağlayıcısından yapılandırma ayarlarını kaydet diyordu bede kaydettim ama kaydettikten sonra internete bağlanmak istiyorum wlan olan bir yerden önceden bana soruyordu bağlanacağım yere şebekeden mi bağlanayım wlandanmı die artık hiç sormuyo direk şebekeden bağlanıyor wlan hiç sormuyor bile nerden bunu iptal edicem ayrdımcı olu lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.