Benimki macar malı ? İlk zamanlarda aldım, sahte olamaz heralde?
Sendemi versiyonu yükseltemiyorsun?
telefon macar malı değildir macaristanda üretilmiştir yani nokianin tüm özellikleri onda mevcuttur. Bence nokia shop'a gidin veriyon yükseltmek istediğinizi söylerseniz yarım saat içinde telefona yüklerler siz de bu kadar kolay miydi dersiniz:)
X6'ya 700'den fazla para vermeyin teknosa olsun turkcell olsun kazığa devam ediyor yemeyin
quote:
Orijinalden alıntı: RANAULT SYMBOL
quote:
Orijinalden alıntı: MinnieMouse
quote:
Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*
quote:
Orijinalden alıntı: MinnieMouse Ya arkadaşlar yeni versionu görmüyor?! Ne yapabilirim? yardımcı olabilecek varmı?
*#0000#den denedin mi. Istanbulda isen bi nokiaya git versiyon güncelleme yapsınlar bence en iyisi bu..
herşeyi denedim fakat hiç bir şekilde sürümü yükseltemedim. :S Ankaradayım.
Telefonun orjinalmi yoksa çakmamı yani bire bir banzeyen çin malı değilse olması lazım eğer olmuyorsa servise götür.
X6 ilk çıktığında >hepsiburada.com'dan almıştım. Nokia.com A.Ş garantili. Canvar gibi kesinlikle sahte fln değil.Sahte bir şey evimden içeri giremez.
Bende telefonu aldığımda V12 yüklüydü ve V21 bir türlü görmüyordu nedenini bilmiyorum ama zaten benim NOKIA 'da çalışan teknisyen arkadaşım asla kendin güncelleme demişti bende gidip NOKIA bayisinde güncelettim o zamanlar V31 çıkmak üzereydi arkadaşta V21 'e güncelledi ancak yazılım numarası farklı oluyor NOKIA bayilerinde güncelettiğinizde ondan sonra V2 yüklüyken telefon güncelleştirme uyarısı verdi V31 dayanamayıp yükledim şu anda hiç bir sorun yok hatta telefon eskiye göre daha rahat çalışıyor
Ancak yine de telefonları NOKIA bayilerinde güncellemek daha iyi oluyor sanırım mesela V21 de çoğu arkadaş şikayetçiydi ancak benim hiç br şikayetim yoktu yazılım farklılıkları oluyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: android137
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: chronicmaniac
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Herkese günaydın arkadaşlar navigasyonla ilerlerken başkent Ankara' da bile özellikle çevre ilçelere geçildiğinde bir çok yolu görmüyor. Garminin çok iyi olduğunu söylüyorlar kullananlar var sanırım aramızda nasıl memnunmusunuz. Telefonun içindeki Nokia Mapsden daha mı iyi? Birde yüklemek istersek nasıl yükleriz yardımcı olursanız sevinirim.
Garmin kullandım ben, evet daha ayrıntılı haritaya sahip.. Zaten bu iş için en ideal 2 programdan birisi.. Ya Garmin yada I-Go.. I-Go yu denemedim ama Garmin tavsiyemdir..
Peki garmin'ni yüklemek için teli bilgisayara bağlayarakmı yoksa telin internetinden mi yüklüyoruz. Evde pc yok işyerinden kullanıyorumda burada da bilgisayarlar korumalı tel bağlanmıyor. Detaylı bir kurulum anlatırsan sevinirim.
Garmin'i pc'den yüklüyorsunuz telefon üzerinden olmamakta.. Ücretsiz olarak yüklemek için Google'dan Reis-i Eagles arkadaşımızın sitesini arattırıp bulursanız yüklemeyle ilgili tüm detaylar orada belirtilmekte.. Tabi telefonunuzun hack'li yada sertifika işlemi gerçekleştirilmiş olmalı..
kardeş ben telefonu hacklemeye çalıştım da, valla zor kurtardım teli servis falan.. Ama imei'yi verip sertifika dosyalarını aldım. Onlar yeterli mi yüklemek için?yani uygulamayı imzalayıp yükleyebilir miyiz
evet evet uygulamayı imzalayıp yükleyebilirsin dostum yeterli
eyvallah sağol.. Bugün akşam yüklemeye çalışacağım 3 uygulama var: 1.garmin, imzalayıp yükleyeceğim 2.herhalde skyfire artık çalışıyor. Onun da dns ayarlarını değiştirmemiz lazım sanırım çalışması için. Dns ayarları nasıl değiştiriliyor bilen var mi? 3. Spb mobile shell. Fiyati 29.95$, eğer ilaçlı bulabilirsem onu yükleyeceğim. Serial falan uğraşacağım. Onu da bulamazsam süresi bitince satın almayı düşünüyorum bakalım...
Dostum skyfire'ı nereden indirdin ben hiçbir yerde bulamadım ovide yok kendi sitesinde symbian için yok çok aradım ama bulamadım :( .
Bende telefonu aldığımda V12 yüklüydü ve V21 bir türlü görmüyordu nedenini bilmiyorum ama zaten benim NOKIA 'da çalışan teknisyen arkadaşım asla kendin güncelleme demişti bende gidip NOKIA bayisinde güncelettim o zamanlar V31 çıkmak üzereydi arkadaşta V21 'e güncelledi ancak yazılım numarası farklı oluyor NOKIA bayilerinde güncelettiğinizde ondan sonra V2 yüklüyken telefon güncelleştirme uyarısı verdi V31 dayanamayıp yükledim şu anda hiç bir sorun yok hatta telefon eskiye göre daha rahat çalışıyor
Ancak yine de telefonları NOKIA bayilerinde güncellemek daha iyi oluyor sanırım mesela V21 de çoğu arkadaş şikayetçiydi ancak benim hiç br şikayetim yoktu yazılım farklılıkları oluyor
v30 diycektin demi hocam :)
Günaydın arkadaşlar X6 için fotoğraf çekerken üzerine tarih atan bir program varmı acaba
quote:
Günaydın arkadaşlar X6 için fotoğraf çekerken üzerine tarih atan bir program varmı acaba
o benm de aklıma geldi ama bence yoktur hiç de araştırmadım gerçi.. ama olsaydı güzel olurdu nokia'nın düşüncesizliği...
quote:
quote:
o benm de aklıma geldi ama bence yoktur hiç de araştırmadım gerçi.. ama olsaydı güzel olurdu nokia'nın düşüncesizliği...
Orjinal bir şey olmasada başka fotoğraf çekme programı olabilir mutlaka. Bende daha önceden 7610 vardı ona yüklediğim bir program sayesinde bu işi yapıyordum yıllar önce ama şimdi bulamadım.
quote:
quote:
quote:
Orjinal bir şey olmasada başka fotoğraf çekme programı olabilir mutlaka. Bende daha önceden 7610 vardı ona yüklediğim bir program sayesinde bu işi yapıyordum yıllar önce ama şimdi bulamadım.
Benim eski sony ericssonumda o özellik kendiliğinden vardı çektiği fotorafın sağ al köşesine yeşil renkle tarihi ekliyordu bu akılsız nokiada malesef yok :((
quote:
Orijinalden alıntı: android137
quote:
quote:
quote:
Benim eski sony ericssonumda o özellik kendiliğinden vardı çektiği fotorafın sağ al köşesine yeşil renkle tarihi ekliyordu bu akılsız nokiada malesef yok :((
Ewet bendede sony ericsoon k790i vardı dediğin gibi sağ alt köşeye tarih atıyordu çok güzel bir özellik ama mağlesef nokia yapmıyor hiç değilse yardımcı bir program olsada bu sorunu çözsek....
Aslında bir program buldum guduwap sitesinde fakat fotğraflara çekerken değilde çektikten sonra manuel olarak tarih atıyor. Olsun bunuda kullanırım dedim fakat programın adı phoda.sis telefon bunu yüklemiyor. Desteklenmeyen dosya biçimi diyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba.
Arkadaşlar kardeşimin X6'sından çıkan Ovi Müzik kuponunu benim hesabıma eklemeye çalışınca " Siz veya bu kupon için bu yer yanlış - kupon bu ülkenin mağazası için geçerli değil." diyor. Nokia Türkiye garanti sorgulamadan bakınca telefonun bu ülke için garantisi devam etmektedir diyor, yani telefon kaçak değil. daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
arkadaşlar az önce 30.0.003 lü sürümü nsu dan yükledim ama telefonda hiç bir değişiklik göremedim. normalde rehber mesajlar vs silinmesi gerekmiyormuydu şu andaki sürüm yeni 30 lu sürüm gözüküyor ama hiç bi değişiklik yok teldeki kayıtların silinmemesi normalmi.
quote:
Orijinalden alıntı: gecemavisi06
arkadaşlar az önce 30.0.003 lü sürümü nsu dan yükledim ama telefonda hiç bir değişiklik göremedim. normalde rehber mesajlar vs silinmesi gerekmiyormuydu şu andaki sürüm yeni 30 lu sürüm gözüküyor ama hiç bi değişiklik yok teldeki kayıtların silinmemesi normalmi.
tabi ki normal.. hiç biri silinmez.. görünümde bi değişiklik olmaz..
Way be bi dünya para veriyoruz ama fotoğraf üzerine bi tarih attıramadık iyimi !!! Yokmu bi yol bilen
quote:
quote:
eskiden bütün herşey siliniyordu.. şimdi yeni sürümle beraber ne değişiklikler oldu..
quote:
quote:
quote:
eskiden bütün herşey siliniyordu.. şimdi yeni sürümle beraber ne değişiklikler oldu..
telefonun yavaşlaması gitti, ki bu süper oldu. Sonra hızlı rehber çubuğunda kişi kartlarına girince bi görünüm değişikliği oldu, bunlar benim farkettiklerim, haritalar, müzik çalarda değişiklikler oldu. Ama en önemlisi kasmiyo artık x6 miz:)