Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xezx00

Türkiyeye 8gb modelleri geliyormu ? yoksa avrupadanmıgeliyor bilen arkadaşlar varsa ?? (Çoğu sitede paralelithalat yazıyor ne ki bu ?? ) ( 8gb için)

TR garantisi olmuyor cihazın aldığın yerin sorumluluğunda oluyor cihaz KVK felan getirmiyor yani.Birde 1yıllık ücretsiz şarkı kodu kullanılamıyor yurt dışı cihaz olduğu için
  • x6 alma işi yattı ozmn :S c5-03 akar
  • kimse çeşitli sebeplerden dolayı x6'dan vazgeçip, sonra gelip de burda çamura girişmesin sakın!!
    yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun..süper bi telefon aldıklarını bilsinler.
  • 5800 ile x6 arasında ne fark var... haftaya alıcam ama kafam iyice allak bullak oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

5800 ile x6 arasında ne fark var... haftaya alıcam ama kafam iyice allak bullak oldu..

Sana şöyle söyliyeyim dostum. En yakın arkadaşımda 5800 var bende de x6 16 gb var. Arkadaş msjı hızlı yazabilmek için tırnaklarını uzatmak zorunda kalıyor çünkü telefonun dokunmatiği çok küt olduğu için hızlı yazmak için bununla uğraşıyor. Bense her türlü rahat ve hızlı bir şekilde msjımı yazıyorum. Gelelim sensöre 5800in sensörünü arkadaş sinirlendiği için kapadı telefonu sallıyorsun ancak o zmn yana dönüyor :)). Ama x6 da döndürmenle bir oluyor. Teknik özelliklerdeki artıları söylememe gerek yok zaten biliyorsundur. Eğer bu 2 si arasından seçim yapıcaksan 700tl ver ve x6 al kesinlikle verdiğin paraya değer.

• arkadaşlar versiyon 30 u bulamıyor nasıl yukleyeceğim.
    yukleyen arkadaşlar, versiyon 30 u nasıl yükleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.
    yada codumu değiştirmem lazımmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

kimse çeşitli sebeplerden dolayı x6'dan vazgeçip, sonra gelip de burda çamura girişmesin sakın!!

ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mh.

arkadaşlar versiyon 30 u bulamıyor nasıl yukleyeceğim.
    yukleyen arkadaşlar, versiyon 30 u nasıl yükleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.

benim de yeni versionu görmüyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

quote:

arkadaşlar versiyon 30 u bulamıyor nasıl yukleyeceğim.

benim de yeni versionu görmüyor :S

versiyon 30 u yukleyen arkadaşlar acaba cihaz kodu nedir?
    cihaz kodu cihazın arkasında bataryanın altında code diye yazar!!
  • quote:

kimse çeşitli sebeplerden dolayı x6'dan vazgeçip, sonra gelip de burda çamura girişmesin sakın!!

bende uzun zamandır alicam 2. elini ama uygun temiz bir cihaz denk getiremedim. acilma ve toz olaylari basımı agritcak gibi. birde kabul edelim telefon biraz yavas. en azından benim eski symbian lı telefonumdan yavas..
  • sp mobile olayını bende yükledim manyak birşey oldu ama internetsiz tam olarak faydalanamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

bende uzun zamandır alicam 2. elini ama uygun temiz bir cihaz denk getiremedim. acilma ve toz olaylari basımı agritcak gibi. birde kabul edelim telefon biraz yavas. en azından benim eski symbian lı telefonumdan yavas..

inşallah denk getirirsiniz.. dediğinizde haklısınız yavaştı telefon ama gerçekten v30'u yükledikten sonra yavaşlığı kalktı. en çok şikayet eden olaran tek bi şikayetim kalmadı..

Spb black theme ve spb mobile shell'i de yükleyince gerçekten kusursuz oldu.

bu toz olayı nedir yav? bende toz falan yok, ekran tertemiz, kasa açıklığı falan yok.. nedir bunlar anlamadm.. fotoğraf isteyenlere yakın bş çekim bi foto çekebilirim referans olması için.. ya da benm göremediğim bi şey mi var

samsunlusemih arkadaşım internetsiz tam olarak faydalanamaz dediğini anlamadm...

versiyon yüklemesi yapacak arkadaşların birkaç seçeneği var..

ovi suite yükleyip yazılım güncellemeleri var menüde oradan baksınlar

pcsuite yükleyip software update'i çalıştırsınlar.

telefonun menülerinden birinde yazılım güncellemeleri var oradan denetlesnler

*#0000# yapın, sonra güncellemeleri denetleyin .

söylediklerim için gerek pc'de gerek telefonda ya wifi ya da net paketi gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 24 Ocak 2011; 1:47:54 >

• herşeyi denedim fakat görmüyor v30'u :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

inşallah denk getirirsiniz.. dediğinizde haklısınız yavaştı telefon ama gerçekten v30'u yükledikten sonra yavaşlığı kalktı. en çok şikayet eden olaran tek bi şikayetim kalmadı..

Spb black theme ve spb mobile shell'i de yükleyince gerçekten kusursuz oldu.

bu toz olayı nedir yav? bende toz falan yok, ekran tertemiz, kasa açıklığı falan yok.. nedir bunlar anlamadm.. fotoğraf isteyenlere yakın bş çekim bi foto çekebilirim referans olması için.. ya da benm göremediğim bi şey mi var

samsunlusemih arkadaşım internetsiz tam olarak faydalanamaz dediğini anlamadm...

versiyon yüklemesi yapacak arkadaşların birkaç seçeneği var..

ovi suite yükleyip yazılım güncellemeleri var menüde oradan baksınlar

pcsuite yükleyip software update'i çalıştırsınlar.

telefonun menülerinden birinde yazılım güncellemeleri var oradan denetlesnler

*#0000# yapın, sonra güncellemeleri denetleyin .

söylediklerim için gerek pc'de gerek telefonda ya wifi ya da net paketi gerekir

Evet sana katılıyorum bu toz olayını fazla abartıyorlar sanırım bu biraz kullanımla alakalı bir şey. Ben telefoncularda bir iki tane ikinci el x6 gördüm ekranın sağ tarafı kasa açılmış eğer sen telefonu kılıfsız kullanıyorsan vede cebinden çıkarırken bir yere taktıysan kasada açılır içine tozda girer. Ben telefonu almadan önce böyyle bir durumla karşılaşacağımı biliyordum vede bile bile bu telefonu aldım ama kullanırken dikkatli kullanıyorum. Mesela en basit örnek genelde ekranın sağ tarafı açılıyor buda ekranı silerken soldan sağa doğru sildiğiniz için oluyor. İnanmayan varsa denesin görsün kasaya en ufak bir fiziksel temasda hemen açılacak gibi duruyor. Elinize aldığınızda telefon hemen kırılacak dökülecek gibi duruyor ama tamamen kullanıma bağlı birşey. Dışarıdan bakınca çok geniş bir ekran vede bu kadar geniş bir ekrana çok kibar bir kasada ancak bu şekilde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse
    herşeyi denedim fakat görmüyor v30'u :S

konuyu başlatan kişi ile görüşmenizde fayda var
  • versiyon 30 yükleyen arkadaşlar cihazınızın üretim yeri neresi ve cihazınız paralel ithalatmı yoksa kvk ve genpa garantilimi birde cihazda bataryanın altında etikette 'code' yazar o kodu burada paylaşırlarsa sevinirim. Mesela benim cihazın kodu 059B015 ve versiyon 30 yükleyemiyorum ve MADE IN HUNGARY üretimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mh. -- 24 Ocak 2011; 10:18:20 >
  • quote:

versiyon 30 yükleyen arkadaşlar cihazınızın üretim yeri neresi ve cihazınız paralel ithalatmı yoksa kvk ve genpa garantilimi birde cihazda bataryanın altında etikette 'code' yazar o kodu burada paylaşırlarsa sevinirim. Mesela benim cihazın kodu 059B015 ve versiyon 30 yükleyemiyorum ve MADE IN HUNGARY üretimi..

dostum şarjim o kadar az ki, o dediğini yaparsam kesin açılmaz:) akşam yazarım ama. Şimdi forumdan mahrum etme beni telefondan giriyorum haliyle

Bu arada spb mobile, eşşek gibi şarj tüketiyor. Resmen içiyor enerjiyi:) olsun sorun değil zaten her akşam şarja takıyorum ben
  • quote:

quote:

versiyon 30 yükleyen arkadaşlar cihazınızın üretim yeri neresi ve cihazınız paralel ithalatmı yoksa kvk ve genpa garantilimi birde cihazda bataryanın altında etikette 'code' yazar o kodu burada paylaşırlarsa sevinirim. Mesela benim cihazın kodu 059B015 ve versiyon 30 yükleyemiyorum ve MADE IN HUNGARY üretimi..

dostum şarjim o kadar az ki, o dediğini yaparsam kesin açılmaz:) akşam yazarım ama. Şimdi forumdan mahrum etme beni telefondan giriyorum haliyle

Bu arada spb mobile, eşşek gibi şarj tüketiyor. Resmen içiyor enerjiyi:) olsun sorun değil zaten her akşam şarja takıyorum ben

tamam arkadaşım akşam bekliyorum.

• Evet arkadaşlar daha önce söylediğim haritanın çevre ilçelerde bir çok yeri hatta Ankara' da koskoca kazan ve kızılcahamam ilçelerini görmediğini yazmışdım oviden haritaları güncelleştirdim. Şimdi canavar gibi oldu görmediği hiç bir yer kalmadı.
  • arkadaşlar cihaz kodunu değiştirerek sonunda versiyon 30 u yükledim

bu arada Reis-i Eagles e katkılarından dolayı çok teşekür ederim
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.