Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mh.

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

versiyon 30 yükleyen arkadaşlar cihazınızın üretim yeri neresi ve cihazınız paralel ithalatmı yoksa kvk ve genpa garantilimi birde cihazda bataryanın altında etikette 'code' yazar o kodu burada paylaşırlarsa sevinirim. Mesela benim cihazın kodu 059B015 ve versiyon 30 yükleyemiyorum ve MADE IN HUNGARY üretimi..

dostum şarjim o kadar az ki, o dediğini yaparsam kesin açılmaz:) akşam yazarım ama. Şimdi forumdan mahrum etme beni telefondan giriyorum haliyle

Bu arada spb mobile, eşşek gibi şarj tüketiyor. Resmen içiyor enerjiyi:) olsun sorun değil zaten her akşam şarja takıyorum ben

tamam arkadaşım akşam bekliyorum.

x6 16 gb black Türkiye, ürün kodu: 059B036

• quote:

arkadaşlar cihaz kodunu değiştirerek sonunda versiyon 30 u yükledim

bu arada Reis-i Eagles e katkılarından dolayı çok teşekür ederim

7.30 saatten sonra 25 saniye geç mi kaldık:)
    Gene de hadi gözün aydın:)
  • quote:

quote:

arkadaşım ilgin için çok teşekur ederim. Benim kodumda seninkıyle aynıydı sonra reisin sitesinden nsu programını indirdim kodu değiştirdim ve hemen ardından versiyon 30 yükledim.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım ilgin için çok teşekur ederim. Benim kodumda seninkıyle aynıydı sonra reisin sitesinden nsu programını indirdim kodu değiştirdim ve hemen ardından versiyon 30 yükledim.

önemli değil dostum.. diğer arkadaşlara da yardımcı olursun artık bu konuda..

• Nasıl yaptın banada anlatırmısın? Cihazlarımız aynı. Kod,ülke olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse
    Nasıl yaptın banada anlatırmısın? Cihazlarımız aynı. Kod,ülke olsun.

biri minniemouse arkadaşa v30 yüklemesinde yardımcı olsun artık:)

Yalnız yükleme esnasında dikkat edin cihaz geri donulemez arızaya, servise düşebilir
  • Ben de x6 8gb var, onun tartışma konusu da burası mı oluyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyc

Ben de x6 8gb var, onun tartışma konusu da burası mı oluyo?

hı hı evet burası
  • arkadaş 5günden beri yeni bir tel bakıyorum kendime, samsund wave 7233 x6 ve c6 01 aasında gidip geliyorum
    herkes birşey söylüyor. nokialar symbian kullandığı için kasılıyomuş yavaşalıyormuş symbianın geleceği yokmuş artık ölmüş falan, samsungta badanın geleceği yokmuş gelişi güzel olsun diye yapılmış ne olduğu belli değilmiş falan filan, tabi bunları aksi şekilde övenlerde var on numara süper diye.

sizce nedir ne değildir?

x6 dan memnunmusunuz tarafsız bir şekilde kullandığınız telefonun - ve + larını yazarmısınız?

bnm telefonlardan beklediğim video sitelerinden video izleyebileyim ve güzel bir interneti olsun ve dokunmatik ekranın güzelliği.

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

arkadaş 5günden beri yeni bir tel bakıyorum kendime, samsund wave 7233 x6 ve c6 01 aasında gidip geliyorum
    herkes birşey söylüyor. nokialar symbian kullandığı için kasılıyomuş yavaşalıyormuş symbianın geleceği yokmuş artık ölmüş falan, samsungta badanın geleceği yokmuş gelişi güzel olsun diye yapılmış ne olduğu belli değilmiş falan filan, tabi bunları aksi şekilde övenlerde var on numara süper diye.

sizce nedir ne değildir?

x6 dan memnunmusunuz tarafsız bir şekilde kullandığınız telefonun - ve + larını yazarmısınız?

bnm telefonlardan beklediğim video sitelerinden video izleyebileyim ve güzel bir interneti olsun ve dokunmatik ekranın güzelliği.

şimdiden teşekkürler

eğer video sitelerinden video izlemek amaçlı telefon alacaksan nokia alma ,skyfire diye bir program var çalıştırabileceksen yani çalışıyorsa al

dokunmatik hassasiyeti arıyorsan x6nın üstüne yok diyebiliriz iphone hariç

yoksa nokia servis ağıdır internet hizmetleridir program bolluğudur kullanım basitliğidir güzel telefon
    yavaşlık falan yok

• bana kalırsa android isltm sistemli bi telefon al.hem sölediin telefonların fiyatları özelliklerine göre uçuk.ama illa alcam diosan c6-01 al symbian^3. x6 dan çok daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknikcan
    bana kalırsa android isltm sistemli bi telefon al.hem sölediin telefonların fiyatları özelliklerine göre uçuk.ama illa alcam diosan c6-01 al symbian^3. x6 dan çok daha iyidir.

c6 nin dokunmatigi resistive, x6 kapasitif.. O yuzden x6 daha iyi hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

bana kalırsa android isltm sistemli bi telefon al.hem sölediin telefonların fiyatları özelliklerine göre uçuk.ama illa alcam diosan c6-01 al symbian^3. x6 dan çok daha iyidir.

aman dokunurken basma zorunda kalmayın. harbiden dokunmatik alın yani

tercüme:
    rezisitif; basmatiktir hassas değildir.
    kapasitif;dokunmatiktir hassastır.

sonuç:x6

• quote:

tamam arkadaşım şimdi cepten yazıyorum müsait bir zamanda buraya yazarım uygularsın. Unutma dikkat et şarjin dolu olsun yoksa cihaz göçer.
  • quote:

quote:

tamam arkadaşım şimdi cepten yazıyorum müsait bir zamanda buraya yazarım uygularsın. Unutma dikkat et şarjin dolu olsun yoksa cihaz göçer.

tşk. ederim gerek kalmadı. :) çözdüm ve bugün yaptım. Yanlız ben güncellemeyi yaptıktan sonra eski kodumu tekrar girdim. Birde şimdi Ovi'de 3 tane güncelle görüyor ve onları yükle(ye)miyor. google maps,here and now vs.vs. gibi 3 güncelleme. Sanırım onlar zaten güncelle esnasında zaten yüklendi fakat neden tekrar görüyor anlamış değilim.

• quote:

quote:

quote:

tercüme:

ya bırakın şu kapasitif resesitif meselesini.ne telefonlar var resesitif dokunmatii gayet iyi.örneğin lg gt540. rahat ol sen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tercüme:

ya bırakın şu kapasitif resesitif meselesini.ne telefonlar var resesitif dokunmatii gayet iyi.örneğin lg gt540. rahat ol sen.

gt540'in dokunmatigi ii diye tüm önümüze gelen rezitifleri alacak miyiz yani? Bize ne o telefondan. Ben dikkat edin dokunmatik deyin geçmeyin dedim. Istersen 58 e bak bi de x6ya bak farkı görürsün. Yoksa kim ne alırsa alsın çok da umrumda, uyarmak bize icraat size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 25 Ocak 2011; 18:34:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tercüme:

gt540'in dokunmatigi ii diye tüm önümüze gelen rezitifleri alacak miyiz yani? Bize ne o telefondan. Ben dikkat edin dokunmatik deyin geçmeyin dedim. Istersen 58 e bak bi de x6ya bak farkı görürsün. Yoksa kim ne alırsa alsın çok da umrumda, uyarmak bize icraat size

kardeşim ben "örneğin" dedim dikkatli bak istersen.ayrıca tabiki de sadece gt540 öyle diye diğerleri de öyle olcak hali yok, örneğin T10 ya da 5800 dokunmatk açısından kötü..ben de x6 kullanıyorum ve sırf çok duyarlı ekranı var diye tercih edilebilecek bir telefon olmadığını belirtmek için söylüyorum.ne agresif adamsın yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Tuşlu telefonları hızlı kullanan biri olarak X6 da bir aramayı sonlandırıp yeni bir arama yapmak bana ölüm gibi geliyor.Sinirimden bazen kırıp atasım geliyor.Yani doğru dokunuşları yapıyorum ama telefonun algılaması beni çileden çıkarıyor.

x6 kullanan diğer arkadaşlar bana kızmasın.Kullanıcısı olarak kendi fikirlerimi belirtiyorum.Her türlü kişisel görüşe saygılıyımdır.

+10000000000......00000000000

ve tabi x6 ya bir kez daha

Hayattan soğudum diyebilirim bu sebepten.
    Benzer olay msj gidince iletim raporu geldiginde de oluyor.ya da bir iki sey aynı anda acınca.! ne olmus actıysak koca x6 16 gb sın arkadaşım kasmasan makinan mı bozulur!

• quote:

Orijinalden alıntı: damie

quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Tuşlu telefonları hızlı kullanan biri olarak X6 da bir aramayı sonlandırıp yeni bir arama yapmak bana ölüm gibi geliyor.Sinirimden bazen kırıp atasım geliyor.Yani doğru dokunuşları yapıyorum ama telefonun algılaması beni çileden çıkarıyor.

x6 kullanan diğer arkadaşlar bana kızmasın.Kullanıcısı olarak kendi fikirlerimi belirtiyorum.Her türlü kişisel görüşe saygılıyımdır.

+10000000000......00000000000

ve tabi x6 ya bir kez daha

Hayattan soğudum diyebilirim bu sebepten.
    Benzer olay msj gidince iletim raporu geldiginde de oluyor.ya da bir iki sey aynı anda acınca.! ne olmus actıysak koca x6 16 gb sın arkadaşım kasmasan makinan mı bozulur!

dokunmatik telefonların bu gibi çakışmaları olur. Bu n8de de var. X6ya değil nokiaya şikayet ediniz. Arama sonlandırmak için kırmızı kapatma tuşuna basmayın. Tuşlu telefon olmadığı için dokunmatik ile tuşlar çakışabilir. Zaten deneme yanılma yöntemiyle bunu öğrenmiş olmanız gerekiyor. Aramayı bitirmek için tuşu değil aramayı kapat bölümüne dokunmanız gerekiyor. Hiç bi uyarı olmadan hiç bi kasma olmadan kapanır. Ama tuşa basarsanız izin yok izin yok der durur. Bunu deneyin tavsiye ederim.

Sonra gelen uyarı balonlarinin gitmemesi x6nin suçu değil ki, iletim raporu geliyor bekle allah bekle. Bu nokianin eşşekliği. Dokununca (tuşlu telefonda uyarı geldiğinde bi tuşa basınca uyarının gitmesi gibi) uyarının gitmesi lazım. Ama gitmiyor. Iletim raporunu kapattım ben de. Bu her dokunmatikte var x6ya bağlamayın. V30u yükledikten sonra da yavaş diyenler resmen haksızlık ediyor o kadar da değil yani..

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.