Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cirm

Teşekkür ederim *XhsyPhoiDeus*

Teknosa 'dan 16 GB almayı düşünüyorum. Fiyatı 700 TL. internette daha ucuza 16 gb bulamadım.

İnternet browseri hakkında ne düşünüyorsunuz? Skyfire yada opera mini yüklenebiliyor mu? internette video desteği ne durumda?

web tarayıcı fena değil, iyi sayılır. opera mobile gibi her tarayıcıyı kurup etkin bi şekilde kullanabilirsiniz ama video yok malsef
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Teknosa 'dan 16 GB almayı düşünüyorum. Fiyatı 700 TL. internette daha ucuza 16 gb bulamadım.

İnternet browseri hakkında ne düşünüyorsunuz? Skyfire yada opera mini yüklenebiliyor mu? internette video desteği ne durumda?

web tarayıcı fena değil, iyi sayılır. opera mobile gibi her tarayıcıyı kurup etkin bi şekilde kullanabilirsiniz ama video yok malsef

Nasıl yani? internetteki videolar izlenemiyor mu??? en azından kayıt edip izlesek?
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yani? internetteki videolar izlenemiyor mu??? en azından kayıt edip izlesek?

gönül ister ki izlensn ama malesef

• quote:

gönül ister ki izlensn ama malesef

Haydiiii......
  • merhaba *XhsyPhoiDeus*

2 hafta önce x6 aldım (versiyon12) teknosa günü birlik indirimden 600 tl ye.. aranıza katılmış oldum. önceki tel n73 tü çalınmasaydı kullanmaya devam ederdim herld

neyse özellikle sana hitap ettim sayfaları bayağı gezdim benim şu an ki sorunumuda daha önce yorum yazdığını gördüm.

avea sitesinde modellerde de x6 ya yer vermemiş ve avea ile internete giremiyorum. ilk başta ayarlar geldi 0.76 lira da çarptılar ama ne olursa olsun giremiyorum. kendim ayar yapmaya çalıştım olmadı. gelen ayarlar mesajlar halinde duruyor hala. ayrıca 3g yaz 5555 e gönder kayıt ol yaptım. telefonda sol üstte küçük 3.5g yazısı geldi devamlı duruyor orada. ama daha sonra modelin desteklenip desteklenmediğini sorduğumda da telefonunuz 3g desteklememektedir diyor? çekip çekmeme ile alakası yok heralde avea hala bu teli kaydına almadı mı acaba? herhangi bir bilgin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer90

merhaba *XhsyPhoiDeus*

2 hafta önce x6 aldım (versiyon12) teknosa günü birlik indirimden 600 tl ye.. aranıza katılmış oldum. önceki tel n73 tü çalınmasaydı kullanmaya devam ederdim herld

neyse özellikle sana hitap ettim sayfaları bayağı gezdim benim şu an ki sorunumuda daha önce yorum yazdığını gördüm.

avea sitesinde modellerde de x6 ya yer vermemiş ve avea ile internete giremiyorum. ilk başta ayarlar geldi 0.76 lira da çarptılar ama ne olursa olsun giremiyorum. kendim ayar yapmaya çalıştım olmadı. gelen ayarlar mesajlar halinde duruyor hala. ayrıca 3g yaz 5555 e gönder kayıt ol yaptım. telefonda sol üstte küçük 3.5g yazısı geldi devamlı duruyor orada. ama daha sonra modelin desteklenip desteklenmediğini sorduğumda da telefonunuz 3g desteklememektedir diyor? çekip çekmeme ile alakası yok heralde avea hala bu teli kaydına almadı mı acaba? herhangi bir bilgin var mı?

-merhaba dostum hayırlı uğurlu olsun yeni telefonun.. güle güle eskitirsin inşallah.

-önceki telefonun için de geçmiş olsun vardır bi hayır allahından bulsun diyelim..

*dur sakin ol bakalım x6' da internete giremeyecekse nokia ölsün o zaman

-şimdi öncelikle ayarlar-bağlantı-hedefler kısmındaki tüm internet erişim noktalarını ve wap erişim noktalarını sil.
    hiç wap'ta işin olmayacak, yani hiç wap erişim noktan olmasa da olur.

*hepsini sildikten sonra
    -menü-uygulamalar-setting wizard uygulamasına gir. sonra oradan operatör ayarlarına gir ve kendisi senin -mms, -internet ve -wap ayarlarını otomatik olarak yükleyecek. her erişim noktası ayarlamandan sonra telefonu yeniden başlat ki internete girebilesin. bilgisayar gibi düşün kaç defa restart ister canından bezdirir insanı. telefon da aynı şekilde restart gerektirir.
    -avea.com.tr'ye gir. oradan ayarlarını el ile alabilirsin. ama sakın bi daha para ödeme
    cihazlar arasında x6 yok. fakat x6'nın ayarları "e72" ile aynıdır. e72'nin ayarlarını x6da uyguladığın zaman gene internet erişimini yapabileceksin. 3g'ye kaydını yaptırmışsın zaten. tek yapman gereken öncelikle setting wizard'dan 2. öncelikle de e72'nin ayarlarını almak suretiyle erişim noktalarını tanımlamak (bu muntazam ipucunu heryerde bulamazsın ha), sonra telefonu kapatıp açtıktan sonra da internete istediğin gibi girebilirsin.
    -tabi bu interneti 0.facebook.com 'dan veya bazı ücretsiz cep bankacılığı hizmetlerinden başka bi site için kullanacaksan zaten internet paketinin olması gerektiğinden haberdarsındır.

-inşallah yardımcı olabilmişimdir, herkesin sorunlarıyla takadimiz yettiğince ilgilenmeyi isterim iyi forumlar iyi geceler

• 16Gb sürümden yazıyorum. 30.004 yüklemesini yaptım bilgi sahibi olan var mı
  • Arkadaşlar bende bugün dayanamayıp güncellemeyi yaptım V31.04 yüklendi 10 dk içinde yükleme tamamlandı ve şu anda telefon eskiye nazaran özellikle mesaj kısmında daha rahat gibime geldi çok daha hızlı yazdığımı düşünüyorum ve ara sıra donup kalırdı şu anda o sıkıntı yok menü geçişlerinde hız farkını hissettim ya da pskolojik de olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena
    16Gb sürümden yazıyorum. 30.004 yüklemesini yaptım bilgi sahibi olan var mı

yüklemişsn ışte ne konuda bilgi istiyorsun

Bu arada mesaj olayı müthiş hızlandı arkadaşlar kesin yükleyin 31.0.004ü

Sercan kardeş evet psikolojik de olsa güzel bi his:) ama gerçekten hızlandı mesaj olayı
  • x6 16 gb versiyonunun bataryası çok çabuk bitiyormus varmı böyle birsey 8gb versiyonunda durum nedir günde 1 saat mp3 dinleme ile 4 gün dayanırmı yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

quote:

merhaba *XhsyPhoiDeus*

-merhaba dostum hayırlı uğurlu olsun yeni telefonun.. güle güle eskitirsin inşallah.

-önceki telefonun için de geçmiş olsun vardır bi hayır allahından bulsun diyelim..

-şimdi öncelikle ayarlar-bağlantı-hedefler kısmındaki tüm internet erişim noktalarını ve wap erişim noktalarını sil.

*hepsini sildikten sonra
    -menü-uygulamalar-setting wizard uygulamasına gir. sonra oradan operatör ayarlarına gir ve kendisi senin -mms, -internet ve -wap ayarlarını otomatik olarak yükleyecek. her erişim noktası ayarlamandan sonra telefonu yeniden başlat ki internete girebilesin. bilgisayar gibi düşün kaç defa restart ister canından bezdirir insanı. telefon da aynı şekilde restart gerektirir.
    -avea.com.tr'ye gir. oradan ayarlarını el ile alabilirsin. ama sakın bi daha para ödeme
    cihazlar arasında x6 yok. fakat x6'nın ayarları "e72" ile aynıdır. e72'nin ayarlarını x6da uyguladığın zaman gene internet erişimini yapabileceksin. 3g'ye kaydını yaptırmışsın zaten. tek yapman gereken öncelikle setting wizard'dan 2. öncelikle de e72'nin ayarlarını almak suretiyle erişim noktalarını tanımlamak (bu muntazam ipucunu heryerde bulamazsın ha), sonra telefonu kapatıp açtıktan sonra da internete istediğin gibi girebilirsin.
    -tabi bu interneti 0.facebook.com 'dan veya bazı ücretsiz cep bankacılığı hizmetlerinden başka bi site için kullanacaksan zaten internet paketinin olması gerektiğinden haberdarsındır.

-inşallah yardımcı olabilmişimdir, herkesin sorunlarıyla takadimiz yettiğince ilgilenmeyi isterim iyi forumlar iyi geceler

menü-uygulamalar-setting wizard uygulamasına gir. sonra oradan operatör ayarlarına gir. -- bütün ayarları sildim bu işleme geldiğimde sadece e-posta ayarı seçeneğini görüyorum operatör ayarları yok. tabi ayarları almadan önce uğraştım bunları senin dediğin gibi

2- el ile e72 nin internet ayarlarını alıyorum ama orada ayarlarda da

# 1. Menü/Kntrl paneli/Ayarlar/Bağlantı/Hedefler/Erişim noktası

# 2. Kullanılabilir erişim noktaları otomatik kontrol edilsin mi? : Hayır

# 3. Erişim noktası seçim : Paket veri

# 4. Paket verisi erişim noktası ismi : AVEA INTERNET

# 5. Hedef seçin : Internet

# 6. Menü/Kntrl paneli/Ayarlar/Bağlantı/Hedefler/Internet/ AVEA INTERNET /Seçenekler/Düzenle

# 7. Bağlantı ismi : AVEA INTERNET

# 8. Veri taşıyıcı : Paket araması

# 9. Erişim noktası ismi: internet

# 10. Kullanıcı ismi : Yok

# 11. Şifre sorma : Hayır

# 12. Şifre : Yok

# 13. Doğrulama : Normal

# 14. Anasayfa :http://www.avea.com.tr

# 15. Seçenek/Gelişmiş ayarlar :

# 16. Ağ türü : IPv4

# 17. Telefonun IP adresi : Otomatik

# 18. DNS adresi : Otomatik

# 19. Yakın kopya sunucu adresi : Yok

# 20. Yakın kopya port no : 0

# 21. Menü/Internet/Web/Seçenek/Yer imi seçenekleri/Yer imi ekle

# 22. İsim : Avea Ana sayfa

# 23. Adres :http://www.avea.com.tr

# 24. Erişim Noktası : AVEA INTERNET ->Seçenekler/Kaydet

bunlar var. senin dediğin işimiz olmayacak kısımda (ayarlar-bağlantı-hedefler) çok işimiz olacak gibi gözüküyor?

3.internet,mms,aveagprs diye 3 ayar var.bunların hepsini yapmak gerekiyormu.internet ve mms yeterli mi?

sağolasın :) hepimize eskitmek nasip olur inş :)
    yardımların için çok sağol.. ( yalnız bu ayarlar beni korkutmadı değil eskiden bir mesajla her şey biterdi şimdi :S daha da zorlaşmış olaylar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer90 -- 12 Şubat 2011; 23:18:40 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar;

Sırf otofokus için C6-01 yerine X6 almayı düşünüyorum, fiyatı hala fazla geliyor ama, öğrenmek istediğim cihazda kronik sorunlar (takılma, donma, resetleme, yavaş menü, vs.) yaşayanlar var mı? Telefonu fiyatı yüksek olmasına rağmen önerirmisiniz?

Teşekkürler...

kardeşim bana kalırsa c6-01 çok daha iyi.otofokus özelliği çok önemli bi özellik değil.ayrıca c6-01 in işletim sistemi son sürüm symbian^3.eski symbianv9.4 a göre olarak çok daha ilerde.bu telefonlarda yanılmıyorsam grafik hızlandırıcısı var.ayrıca x6nın malzeme kalitesi çok çok kötü açıklıklar var ve ekran toz kaçırıyor.benim 2 ayda açma kapama düğmesi koptu ki ben telefonu çok titiz kullanırım.x6 nın tek güzel yanı hassas dokunmatiği.bunlar göz önünde bulundur derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

x6 16 gb versiyonunun bataryası çok çabuk bitiyormus varmı böyle birsey 8gb versiyonunda durum nedir günde 1 saat mp3 dinleme ile 4 gün dayanırmı yardımcı olursanız sevinirim

kim çıkarıyor bu 4 gün dalgasını yahu

ben hayatta inanmam kimse yalan söylemesin. telefonu etkin bi şekilde kullanacaksın wifi gireceksin müzik dinleyeceksin sonra telefon kapanmadan 4 gün gidecek

hadee beeee

inanmayın hocam 4 gün gitmiyor. normal kullanımda ilk birkaç ay 2-3 gün gidebilir sonradan düşüyor. versiyonlar arasında sanırım fark olmaz. 2si de aynı bence 16gb tercih edin.

ilk aldınız telefonu günde sadece 1 saat müzik dinlemeyle herhalde 2.5 gün gider

• quote:

quote:

quote:

merhaba *XhsyPhoiDeus*

*hepsini sildikten sonra

menü-uygulamalar-setting wizard uygulamasına gir. sonra oradan operatör ayarlarına gir. -- bütün ayarları sildim bu işleme geldiğimde sadece e-posta ayarı seçeneğini görüyorum operatör ayarları yok. tabi ayarları almadan önce uğraştım bunları senin dediğin gibi

2- el ile e72 nin internet ayarlarını alıyorum ama orada ayarlarda da

# 1. Menü/Kntrl paneli/Ayarlar/Bağlantı/Hedefler/Erişim noktası

# 2. Kullanılabilir erişim noktaları otomatik kontrol edilsin mi? : Hayır

# 3. Erişim noktası seçim : Paket veri

# 4. Paket verisi erişim noktası ismi : AVEA INTERNET

# 5. Hedef seçin : Internet

# 6. Menü/Kntrl paneli/Ayarlar/Bağlantı/Hedefler/Internet/ AVEA INTERNET /Seçenekler/Düzenle

# 7. Bağlantı ismi : AVEA INTERNET

# 8. Veri taşıyıcı : Paket araması

# 9. Erişim noktası ismi: internet

# 10. Kullanıcı ismi : Yok

# 11. Şifre sorma : Hayır

# 12. Şifre : Yok

# 13. Doğrulama : Normal

# 14. Anasayfa :http://www.avea.com.tr

# 15. Seçenek/Gelişmiş ayarlar :

# 16. Ağ türü : IPv4

# 17. Telefonun IP adresi : Otomatik

# 18. DNS adresi : Otomatik

# 19. Yakın kopya sunucu adresi : Yok

# 20. Yakın kopya port no : 0

# 21. Menü/Internet/Web/Seçenek/Yer imi seçenekleri/Yer imi ekle

# 22. İsim : Avea Ana sayfa

# 23. Adres :http://www.avea.com.tr

# 24. Erişim Noktası : AVEA INTERNET ->Seçenekler/Kaydet

bunlar var. senin dediğin işimiz olmayacak kısımda (ayarlar-bağlantı-hedefler) çok işimiz olacak gibi gözüküyor?

3.internet,mms,aveagprs diye 3 ayar var.bunların hepsini yapmak gerekiyormu.internet ve mms yeterli mi?

sağolasın :) hepimize eskitmek nasip olur inş :)
    yardımların için çok sağol.. ( yalnız bu ayarlar beni korkutmadı değil eskiden bir mesajla her şey biterdi şimdi :S daha da zorlaşmış olaylar..

kardeş tamam işte yapmışsın ayarını artık girebilirsin internete???

wap erişim noktasına ihtiyacın yok. internet erişim noktası işini görür.

bu ayarı kaydet restart at tamamdır.

mms ve internet olsa yeterli

@teknikcan,
    milleti yanıltma malzeme kalitesi kötü falan değil. bende ne açıklık var ne de toz var. ben de hem hor kullanırım telefonu. birkaç kere düşürdüm hatta. ama taş gibi maşallah.
    kamerası çok iyi x6'nın. özellikle gündüz çekimleri. dokunmatiği harika. tercih edilebilecek bi telefon.

• güncellemeden sonra tanımlı olmayan wirelesslara baglanamıyordum wireless donup kalıyordu format attım düzeldi anca bu sürmde bi bozukluk var
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader
    güncellemeden sonra tanımlı olmayan wirelesslara baglanamıyordum wireless donup kalıyordu format attım düzeldi anca bu sürmde bi bozukluk var

Zaten bu kadar kısa bir süre de yeni bir yazılım çıkarmaları ilginçdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader
    güncellemeden sonra tanımlı olmayan wirelesslara baglanamıyordum wireless donup kalıyordu format attım düzeldi anca bu sürmde bi bozukluk var

Zaten bu kadar kısa bir süre de yeni bir yazılım çıkarmaları ilginçdi.

ben de hiç bi sorun yok hatta canavar gibi oldu:)
  • @*XhsyPhoiDeus*,
    amacım insanları yanıltma değil.ben arkadaşa kendi görüsümü açıkladım.bende olan sorunlar bunlar;toz, açıklık ve kapama düğmesinin kopması problemi.sende bu sorunlarn olmamasının nedeni ya yeni almış olman yada alman üretimi olması olabilir bendeki macar üretimi.ayrıca beim gibi düşünen birçok insan var x6nın malzeme kalitesi nokianın yakın zamanda çıkardığı nerdeyse bütün telefonlardan kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknikcan

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Sırf otofokus için C6-01 yerine X6 almayı düşünüyorum, fiyatı hala fazla geliyor ama, öğrenmek istediğim cihazda kronik sorunlar (takılma, donma, resetleme, yavaş menü, vs.) yaşayanlar var mı? Telefonu fiyatı yüksek olmasına rağmen önerirmisiniz?

Teşekkürler...

kardeşim bana kalırsa c6-01 çok daha iyi.otofokus özelliği çok önemli bi özellik değil.ayrıca c6-01 in işletim sistemi son sürüm symbian^3.eski symbianv9.4 a göre olarak çok daha ilerde.bu telefonlarda yanılmıyorsam grafik hızlandırıcısı var.ayrıca x6nın malzeme kalitesi çok çok kötü açıklıklar var ve ekran toz kaçırıyor.benim 2 ayda açma kapama düğmesi koptu ki ben telefonu çok titiz kullanırım.x6 nın tek güzel yanı hassas dokunmatiği.bunlar göz önünde bulundur derim.

Teşekkür ederim Teknikcan; tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Zaten X6 'nın fiyatı beni şaşırttı doğrusu.

• merhabalar bır sey sormak ıstıyorum, yenı cıkan x6 8 gb de 16 ve 32 ye nazaran herhangı bır fark varmı...bazı yerlerde gelıstırmeler yapıldı denılıyor..kullanan ve bılen arkadaslardan yorum alabılırmıyım
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.