Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bu güzel cihazla birlikteliğimin sonuna geliyorum. :D HTC HD Desire alıcam büyük ihtimal. Gerçekten severek kullandığım bir cihazdı, 2.el kaça gider acaba 16 GB daha 6-7 ay kullanıldı, garantili cihaz üzerinde invisible komple body korumalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 14 Şubat 2011; 17:51:53 >
  • Arkadaşlar tamamen karanlık ortamda fotoğraf çekerken flaş ışığı fotoğrafa yansıyor sizde de bu sorun var mı ?
  • bilmem hiç denemedim :) fakat gündüz çekimleri süper !!! -Valla foto makinesnden fark yok hatta daha iyi çekiyor =) örnek isteyen olursa upload'larm
  • benim telefon hala v.30 olmadı :( kaç zaman geçti aradan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanyerci

benim telefon hala v.30 olmadı :( kaç zaman geçti aradan...

isterseniz direkt v31 yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_06
    Arkadaşlar tamamen karanlık ortamda fotoğraf çekerken flaş ışığı fotoğrafa yansıyor sizde de bu sorun var mı ?

Bende de o sorun var ama gece fotoraf çekmediğim için pek sıkıntı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Orijinalden alıntı: erdem_06
    Arkadaşlar tamamen karanlık ortamda fotoğraf çekerken flaş ışığı fotoğrafa yansıyor sizde de bu sorun var mı ?

Bende de o sorun var ama gece fotoraf çekmediğim için pek sıkıntı olmuyor.

+1
    sorun bende de var.

şu şekilde yapın. flaş yokmuş gibi davranın
    yani gece moduna alıp iyice odaklayıp çekim yapın. flaş fotoya yansıyor çünkü.
    gece çekimleri 10 üzerinden 3-4 puan.

gündüz ise 10 üzerinden 9 puan. dijital fotoğraf makiansından hiç bir farkı yok nerdeyse...

burada kameranın değil flaşın kötü olduğu ortaya çıkıyor..kamera kötü olsaydı günsüz kötü çekerdi çünkü...

• benim v12 ve telefon güncellemeleri görmüyr daha öncede böyle sorun yaşayan arkadaşlar varmış. sorunu çözüldü mü acaba?? bir bilgin var mı xhsphoideus??

ayrıca senin telin made in ??? :) telefon kasasında açıklık yok demişin benim made in hungary.. ve sağ tarafta hafif açıklık var ama toz yok henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Sanırım bu güzel cihazla birlikteliğimin sonuna geliyorum. :D HTC HD Desire alıcam büyük ihtimal. Gerçekten severek kullandığım bir cihazdı, 2.el kaça gider acaba 16 GB daha 6-7 ay kullanıldı, garantili cihaz üzerinde invisible komple body korumalı...

bende özellikle ekran için koruma arıyordum nerden temin ettin bunları kardeşim ?
  • benim kendi ekran folyosu aldığımdan beri takılı =) hiç çıkartmadım telefon zaten 0 gibi hala :)) 6-7 ay oldu alalı ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse
    benim kendi ekran folyosu aldığımdan beri takılı =) hiç çıkartmadım telefon zaten 0 gibi hala :)) 6-7 ay oldu alalı ^^

yaw ben onu ilk gün sökerim , sen bunu nasıl becerdin

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

benim kendi ekran folyosu aldığımdan beri takılı =) hiç çıkartmadım telefon zaten 0 gibi hala :)) 6-7 ay oldu alalı ^^

Aynen bende telefonu ilk aldığımda daha sim kartını bataryayı falan takmadan önce direk jelatinini çıkartırım :D nasıl olsa çizilmiyor bence jelatin koruyucu falan filan gereksiz yeterki bozuk para anahtarla birlikte cebine koyma.

• quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Aynen bende telefonu ilk aldığımda daha sim kartını bataryayı falan takmadan önce direk jelatinini çıkartırım :D nasıl olsa çizilmiyor bence jelatin koruyucu falan filan gereksiz yeterki bozuk para anahtarla birlikte cebine koyma.

evet harbiden ÇİZİLMEZ EKRAN

• Arkadaşlar şarja ihtiyaç duyduğumdan ekran parlaıklığını kıstım ve yarı yarıya farketti. önceden aynı günün akşamı şarj isterken şimdi 1.5 gün gitmeye başladı. ha ben gene ekranı parlaklaştırdım her gün şarj ettiiğim için ama şarjın uzun gitmesini isteyenler ekranı en düşüğüe getirsin mesajlaşanlar da titreşimi kapatsın yarı yarıya farkediyor..
  • Ben de yükledim V 31.0.004 yazılım sürümünü, göçme falan olmadı telefonda, ancak eski sürümden de bir fark göremedim açıkçası...
  • X6 16 Gb versiyonunu kullanıyorum şu sıralar. Bazı arkadaşlar video özelliği olmadığını söylemiş ancak telefonda YouTube uygulaması var ve gayet normal bi şekilde videoları izliyorum. Bu nasıl oluyor? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sovereign1983

Ben de yükledim V 31.0.004 yazılım sürümünü, göçme falan olmadı telefonda, ancak eski sürümden de bir fark göremedim açıkçası...

benim farkettiğim bişe var. eskiden müzikçalar arka planda iken ses açıp kısmıyordu şimdi yapıyor bu güzel bi değişiklik bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: weyis

quote:

Orijinalden alıntı: sovereign1983

Ben de yükledim V 31.0.004 yazılım sürümünü, göçme falan olmadı telefonda, ancak eski sürümden de bir fark göremedim açıkçası...

benim farkettiğim bişe var. eskiden müzikçalar arka planda iken ses açıp kısmıyordu şimdi yapıyor bu güzel bi değişiklik bence

mesaj alıp gönderme olayı tamamen değişmiş diyebiliriz. Müthiş hızlı mesaj olayı.
  • Selam Beyler,
    1-Suan bu cihazı almayı dusunuyorum istanbul ıcınde 16 gb satan en ucuz yer hangisi?veya electroworld,mediamarkt taki fiyatları suan nasıl?
    2-8gb olan versiyonu da iş gorur piyasa fiyatı nedir ve heryerde bulunuyor mu teknosa vs.?
  • kapasitif ekran dokunmatigi, insan vücudundan başka bir şeyle kullanmanın yolunu buldum:) tabi kullanmak demeyelim, ama yine de güzel algılıyor yönlendirebiliyorsnz:)
    Evet ne olabilir tahminleri alayım?
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.