Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Orijinalden alıntı: slayer90

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*
    kapasitif ekran dokunmatigi, insan vücudundan başka bir şeyle kullanmanın yolunu buldum:) tabi kullanmak demeyelim, ama yine de güzel algılıyor yönlendirebiliyorsnz:)
    Evet ne olabilir tahminleri alayım?

Statik elektiriğe sahip birşey mi ?

Dostum çatladım meraktan bir türlü bulamıyorum da

bolonu veya ebonit çubuğu sürtünme ile elektrikle sonra dokun bakalım bi

oldu

musluk contası hareket ettirebiliyor ama , facede geinemek ölüm :D

portakal

• quote:

ya bende vatan bilgisayardan lım telefınu kranındakapanırken fwlan turkcell yazısı çıkıyor. Guncellee konusunsa hala v12 de birde ovide daha ne yeni yazılım bekliorsunuz dio utanmadan *#0000# dan ve nsu danda kablo wifi hiçbir şekilde gormuyor product code değişmiştim aa olmadı nası olxak bu update işi yardımlarıı ekliyorum?

arkadaşım nss ile kodu değiştir zaten güncellemeyi hemen bulur..
    bu linklerden faydalanabilirsin.
    bu arada reise tekrar teşekurler..
    nss ile kod değiştirme:http://www.reis-ieagles.com/ileti33.html
    ve buda cihaz kodları:http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/turkce-urun-kodlari-product-codes-for-turkey-t864.html

haydi kolay gelsin.

• cihazda sorun yaşayan arkadaşlar eğer cihazınız sapıttıysa cihaza hard format atın ve v31 yukleyin yok eğer yine kafayı yemeye başladıysa navifirim den v31 indirin ve jaf ile flaş atın hiç bir sorun kalmaz.. (tabi çok dikkat etmek lazım cihazınız tamamiyle göçebilir) bilginize..

çünkü bende yeni x6 aldığım zamanlar cihaz sapıtıyordu v31 den jaf ile v30 a dönmek isterken cihaz göçtü ve jaf ile v31 flaş atarak cihaz kendine geldi.

ve tabi n97 faciaından dan sonra x6 aldım ve şu an son haliyle çok memnunum ne n97 gibi ne donma ne kendi kendine reset atma hiçbir sorun yaşamadım.

keşke malzeme kalitesi biraz daha iyi olsaydı çok güzel olurdu.
  • telefonda programlar var, 1200e yakın gelen mesaj 999 adet de gönderilmiş mesaj var, ve mesajı gönder tuşuna basar basmaz gönderiyor arkadaşlar gerçekten mesaj sıkıntısını düzeltmişler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slayer90

quote:

quote:

quote:

kapasitif ekran dokunmatigi, insan vücudundan başka bir şeyle kullanmanın yolunu buldum:) tabi kullanmak demeyelim, ama yine de güzel algılıyor yönlendirebiliyorsnz:)
    Evet ne olabilir tahminleri alayım?

Statik elektiriğe sahip birşey mi ?

Dostum çatladım meraktan bir türlü bulamıyorum da

bolonu veya ebonit çubuğu sürtünme ile elektrikle sonra dokun bakalım bi

oldu

musluk contası hareket ettirebiliyor ama , facede geinemek ölüm :D

portakal

en stabil conta bence :D

• hatırlarsanız güncellemeden sonra telefona format atmıştım öyle düzelmiştiç format atınca da ilaçlı spb mobile programı silinmişti. o silinince tekrar yükledim olmamıştı sorunlu yüklenmişti. ben de zaten format atmışken 15 günlük orijinalini yükleyeyim dedim. o dün bitti ve gene ilaçlıyı yükledim. sonuç başarılı. tekrar kullanıyorum SPB mobile shell programını. bu program bana çok iyi geldi
  • quote:

hatırlarsanız güncellemeden sonra telefona format atmıştım öyle düzelmiştiç format atınca da ilaçlı spb mobile programı silinmişti. o silinince tekrar yükledim olmamıştı sorunlu yüklenmişti. ben de zaten format atmışken 15 günlük orijinalini yükleyeyim dedim. o dün bitti ve gene ilaçlıyı yükledim. sonuç başarılı. tekrar kullanıyorum SPB mobile shell programını. bu program bana çok iyi geldi

Dostum şu sbp mobileı bedava kullanmak için yaptığın yöntem ovide ki paralı uygulamalar da işe yarar mı ?
  • quote:

quote:

hatırlarsanız güncellemeden sonra telefona format atmıştım öyle düzelmiştiç format atınca da ilaçlı spb mobile programı silinmişti. o silinince tekrar yükledim olmamıştı sorunlu yüklenmişti. ben de zaten format atmışken 15 günlük orijinalini yükleyeyim dedim. o dün bitti ve gene ilaçlıyı yükledim. sonuç başarılı. tekrar kullanıyorum SPB mobile shell programını. bu program bana çok iyi geldi

Dostum şu sbp mobileı bedava kullanmak için yaptığın yöntem ovide ki paralı uygulamalar da işe yarar mı ?

onlar değil de nette var dostum,
    onları hiç denemedim ama olmaz sanırım

• quote:

quote:

quote:

onlar değil de nette var dostum,
    onları hiç denemedim ama olmaz sanırım

Bildiğin güzel bir site var mı nette tam sürüm indirmek için çünkü ovide ki oyunlar biraz sıktı internet paketi olmadığı için de sponsora teşekkür istiyen oyunları okulda oynıyamıyorum

• Arkadaşlar vodafone red kampanyalarıyla Nokia N8 almayı düşünüyorum... İnşallah hayırlısı olur benim için..

Zaten benim nete, mesaja, ve konuşmaya ödediğim tutar 110 lira. Vodafone ise bu paraya n8 hediye ediyor. Ben de almayı düşündüm.

Nokia N8
    Samsung Wave 2
    HTC HD Mini

bu 3 telefondan birini tercih etmeliym. Sizce hangisi? Ben gelen özellikleriyle N8 üzerinde duruyorum..

Böyle olursa da Garantili, Tertemiz x6'ımı satarım herhalde... Bilirsiniz herkes kasa açıklığından tozdan kapak şikayetlerinden bahsederken bende sapasağlam bir telefondu x6.. Eğer 2. elden düşünen olursa pm atabilir.. Piyasasını da bilmiyorum kaça verecez bi fikrim yok. Ama telefon daha 1 sene olmadı alalı. Navigasyonuyla kamerasıyla dokunmatiğiyle mükemmel bir telefon. En son güncelleme de cuk oturmuştu, ondan ayrılmak bana çok zor gelecek....

Bir nokia'yı gene bir başka nokia'ya değişrim.. O da n8 olacak.. özellikleri insanı resmen büyülüyor.

1.5 sene Garantili (bimeksten alınma), sorunsuz ve hatasız tüm aksesuarlarıyla beraber x6 almak isteyen olursa pm'den ulaşsın. İkametim istanbul'dur (veyahut ankara da olur).

Forumun özellikle x6 kulübünün çakılı üyelerindenim. Satın alma esnasından sonra en ufak bir sorunda yardımcı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Telefonda sorunsuz çalışan spb mobile shell programı, tüm gerekli programlar (.pdf reader, .doc, .xls, .ppt quick office programı), sınırsız ücretsiz güncel versiyonuyla ovi haritalar (navigasyon) ve gene sınırsız mp3 indirme için lisans kodu telefonla beraber kutuda mevcut olacaktır.

16 GB'lık Siyah modelidir. Çok uzun zamandır telefona olan sevgim imzamdan bellidir.

İlgilenenleri PM'den bekliyorum.. Teşekkürler.

• Sizde sağ tarafta bi açıklık var mı?
  • bende iki tarafta açıklık var sorun yok kasa genleşiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Sizde sağ tarafta bi açıklık var mı?

Nasıl açıklık hocam? Telefonda hiç bir açıklık yok benimkinde...
    6 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu da olmadı maşallah...
  • quote:

Bende de Herkeste olduğu gibi sağ ve sol tarafında açıklık var ama sorun olmuyor.
  • quote:

Arkadaşlar vodafone red kampanyalarıyla Nokia N8 almayı düşünüyorum... İnşallah hayırlısı olur benim için..

Zaten benim nete, mesaja, ve konuşmaya ödediğim tutar 110 lira. Vodafone ise bu paraya n8 hediye ediyor. Ben de almayı düşündüm.

Nokia N8
    Samsung Wave 2
    HTC HD Mini

bu 3 telefondan birini tercih etmeliym. Sizce hangisi? Ben gelen özellikleriyle N8 üzerinde duruyorum..

Böyle olursa da Garantili, Tertemiz x6'ımı satarım herhalde... Bilirsiniz herkes kasa açıklığından tozdan kapak şikayetlerinden bahsederken bende sapasağlam bir telefondu x6.. Eğer 2. elden düşünen olursa pm atabilir.. Piyasasını da bilmiyorum kaça verecez bi fikrim yok. Ama telefon daha 1 sene olmadı alalı. Navigasyonuyla kamerasıyla dokunmatiğiyle mükemmel bir telefon. En son güncelleme de cuk oturmuştu, ondan ayrılmak bana çok zor gelecek....

Bir nokia'yı gene bir başka nokia'ya değişrim.. O da n8 olacak.. özellikleri insanı resmen büyülüyor.

1.5 sene Garantili (bimeksten alınma), sorunsuz ve hatasız tüm aksesuarlarıyla beraber x6 almak isteyen olursa pm'den ulaşsın. İkametim istanbul'dur (veyahut ankara da olur).

Forumun özellikle x6 kulübünün çakılı üyelerindenim. Satın alma esnasından sonra en ufak bir sorunda yardımcı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Telefonda sorunsuz çalışan spb mobile shell programı, tüm gerekli programlar (.pdf reader, .doc, .xls, .ppt quick office programı), sınırsız ücretsiz güncel versiyonuyla ovi haritalar (navigasyon) ve gene sınırsız mp3 indirme için lisans kodu telefonla beraber kutuda mevcut olacaktır.

16 GB'lık Siyah modelidir. Çok uzun zamandır telefona olan sevgim imzamdan bellidir.

İlgilenenleri PM'den bekliyorum.. Teşekkürler.

Dostum o kadar çok para vericeksen kesinlikle Htc Desire Hd al mükemmel bir telefon bence bu devirde artık Nokiaya para verilmez x6 benim için son nokia olucak.

• quote:

quote:

Nasıl açıklık hocam? Telefonda hiç bir açıklık yok benimkinde...
    6 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu da olmadı maşallah...

Sağ tarafında Ekranla plastik yerin birleştiği yerde açıklık var.. rahatsız ediyor beni
  • beyler telefonun arka kapağını bazı durumlardan dolayı erittim.. yani isteyerek olmadı ama bi süre ateşe maruz kalması sonucu eridi.. şu anda kullanılabilir durumda sadece biraz erime var ama değiştirmek istiyorum.. arka kapağı bulabileceğim bir site fln var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix
    beyler telefonun arka kapağını bazı durumlardan dolayı erittim.. yani isteyerek olmadı ama bi süre ateşe maruz kalması sonucu eridi.. şu anda kullanılabilir durumda sadece biraz erime var ama değiştirmek istiyorum.. arka kapağı bulabileceğim bir site fln var mı??

Sahibinden.com da vardır yada gittigidiyor.com da.
  • Beyler az önce aldım bi X6, şimdi yapacaklarım neler ? neler yüklenmeli neler güncelleştirilmeli nereden ne indirilir vs. ?
  • bu arada navigasyon hakkında sorularım var; öncelikle uygulamayı ücretsiz kullanmam için ne yapmam gerekiyor ?

OVI Suite den maps güncelleştirmesi yapamıyorum, ''Cihanızıda Haritalar veya Sesli Yönlendirme dosyaları bulunamıyor'' hatası veriyor, ne yapmam lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.