Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ovi mağazaya girip ovi haritalar programını bi kur bakalım önce. sonra gel ovi suite'e türkiye haritasını ve türkçe sesli yönlendirmeyi indir tamamdır.

gene ovi suite'den v31'ü yükle bu da tamamdır, başka yapacak bişeyin yok. ha bi de gene ovi mağazadan spb mobile shell'i kurarsan tadından yiyemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melik

Beyler az önce aldım bi X6, şimdi yapacaklarım neler ? neler yüklenmeli neler güncelleştirilmeli nereden ne indirilir vs. ?

Almasaydın keşke Samsung Wave daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Beyler az önce aldım bi X6, şimdi yapacaklarım neler ? neler yüklenmeli neler güncelleştirilmeli nereden ne indirilir vs. ?

Almasaydın keşke Samsung Wave daha iyi

Aynen Nokia artık battı. Devir appleın blackberrynin samsungun devri.
  • X6 'yı seviyorum ama İpod Touch aldıktan sonra biraz soğudum açıkcası APPLE gerçekten çok farkı işletim sistemi olsun herşey olsun bu kadar rahatlık olamaz sırf telefonu İpod'a bağlamak içn yapmadığım şey kalmamıştı ve onu becerdim artık İpod'u İphone gibi kullanabiliyorum Telefonun internetini kullanıyor ve diğer programlar sayesinde mesajlaşma ve arama yapabilyorum tabi ki hat değil internet üzerinden olsun bana bu da yeter
  • quote:

bu arada navigasyon hakkında sorularım var; öncelikle uygulamayı ücretsiz kullanmam için ne yapmam gerekiyor ?

OVI Suite den maps güncelleştirmesi yapamıyorum, ''Cihanızıda Haritalar veya Sesli Yönlendirme dosyaları bulunamıyor'' hatası veriyor, ne yapmam lazım ?

-Menü>GPS verisi -> ayarlar-> Konumlama Yöntemleri -> sadece Tümleşik GPS işaretli olsun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Sizde sağ tarafta bi açıklık var mı?

Nasıl açıklık hocam? Telefonda hiç bir açıklık yok benimkinde...
    6 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu da olmadı maşallah...

Sağ tarafında Ekranla plastik yerin birleştiği yerde açıklık var.. rahatsız ediyor beni

Bende de var bu açıklık ancak Orjinal Silikon kılıf kullanıyorum bu kılıfı tasiye ederim çok sıkı olduğundan telefonu sıkı tutuyor ve çok rahat kullanım sağlıyor 30 TL 'ye Nokıa bayisinden almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

quote:

quote:

Sağ tarafında Ekranla plastik yerin birleştiği yerde açıklık var.. rahatsız ediyor beni

Bende de var bu açıklık ancak Orjinal Silikon kılıf kullanıyorum bu kılıfı tasiye ederim çok sıkı olduğundan telefonu sıkı tutuyor ve çok rahat kullanım sağlıyor 30 TL 'ye Nokıa bayisinden almıştım

Ben de orjinal x6 silikon kılıf kullanıyorum ve mediamarkttan 8.90 a aldım 30 pahalı keşke nokia bayiden almasaydın onlar pahalı satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknikcan

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de orjinal x6 silikon kılıf kullanıyorum ve mediamarkttan 8.90 a aldım 30 pahalı keşke nokia bayiden almasaydın onlar pahalı satıyor.

aynen katılıyorum, silikon veya değil bi kap kullanmanız lazım ki telefonun kendısı kaygan, soguktan kurumuş elde koyalıkla kayıyor. ama kılıf hem kaymıyor hemde , insana telefon daha saglammış hissi veriyor, mesela bn telefon kılıfsız yere düşse topluyamam heralde diye düşümüyorum

• quote:

ha bi de gene ovi mağazadan spb mobile shell'i kurarsan tadından yiyemezsin

heralde kimse o yazılıma 49 lira vermiyor, bunun gibi ücretli yazılımları bir şekilde halletmenin yolu yok mu ? :D
  • quote:

-Menü>GPS verisi -> ayarlar-> Konumlama Yöntemleri -> sadece Tümleşik GPS işaretli olsun...

böyle bir seçenek yok bende, daha doğrusu o ayarların olduğu kısmı bulamıyorum...
  • quote:

quote:

böyle bir seçenek yok bende, daha doğrusu o ayarların olduğu kısmı bulamıyorum...

Haritaların içinde.
  • quote:

quote:

ha bi de gene ovi mağazadan spb mobile shell'i kurarsan tadından yiyemezsin

heralde kimse o yazılıma 49 lira vermiyor, bunun gibi ücretli yazılımları bir şekilde halletmenin yolu yok mu ? :D

var. uygulamayı imzalayıp yüklemek.
    opda'dan alıyorsunuz sertifikayı da
  • mini qwerty klavyenin olmaması kötü bişey.(yani yan döndürmeden düz birsekilde qwerty klavye yok).bana her mesaj yazmada yan döndürmek zor geliyor.bu sorunu çözebilen var mı acaba.dışarıdan eklenebilir mi?
  • çözersen burayada yaz arkadaşım bende bazen zorlanıyorum
  • arkadaşlar hepinize iyi günler forumu uzun zamandır takip ediyorum, ancak sorunlarıma çözüm bulduğum için üye olmamıştım şimdi ise bir sorunuma çözüm bulamıyorum. Nokia X6 almayı düşünüyorum ama borsa işlemlerimide X6'dan takip etmek istiyorum 5800 a baktım sanırım internet sayfaları flash ile açıldığından ondan girilmiyormuş X6 da böylemi acaba yardımcı olursanız sevinirim hepinize iyi günler iyi çalışmalar...
  • arkadaşlar hepinize iyi günler forumu uzun zamandır takip ediyorum, ancak sorunlarıma çözüm bulduğum için üye olmamıştım şimdi ise bir sorunuma çözüm bulamıyorum. Nokia X6 almayı düşünüyorum ama borsa işlemlerimide X6'dan takip etmek istiyorum 5800 a baktım sanırım internet sayfaları flash ile açıldığından ondan girilmiyormuş X6 da böylemi acaba yardımcı olursanız sevinirim hepinize iyi günler iyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastor22

arkadaşlar hepinize iyi günler forumu uzun zamandır takip ediyorum, ancak sorunlarıma çözüm bulduğum için üye olmamıştım şimdi ise bir sorunuma çözüm bulamıyorum. Nokia X6 almayı düşünüyorum ama borsa işlemlerimide X6'dan takip etmek istiyorum 5800 a baktım sanırım internet sayfaları flash ile açıldığından ondan girilmiyormuş X6 da böylemi acaba yardımcı olursanız sevinirim hepinize iyi günler iyi çalışmalar...

Dostum bu telefonda da 5800da olduğu gibi flash var yani borsa içerikli sitelere girebilirsin. Fakat seni delirtir ben bazen duvara fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi çok yavaş açıyor siteleri opera miniyide yüklesen flashlı bir sayfa geldiği zaman aşırı bekletiyor. Sana tavsiyem eğer para sıkıntın yoksa iphone 3gs, Samsung Galaxy S, iphone 4, blackberry torch bu saydığım telefonlardan birini tercih etmen kesinlikle sorunsuz cihazlar ve hepsnin hızları son sürat fiyat ortalamaları da 1000 ile 1800 arası. Artık bu devirde Nokia ya para verilmez symbian da adam olmaz geleceği yok malesef.

• quote:

mini qwerty klavyenin olmaması kötü bişey.(yani yan döndürmeden düz birsekilde qwerty klavye yok).bana her mesaj yazmada yan döndürmek zor geliyor.bu sorunu çözebilen var mı acaba.dışarıdan eklenebilir mi?

Swype adlı programmış kardeş arat çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem82

quote:

mini qwerty klavyenin olmaması kötü bişey.(yani yan döndürmeden düz birsekilde qwerty klavye yok).bana her mesaj yazmada yan döndürmek zor geliyor.bu sorunu çözebilen var mı acaba.dışarıdan eklenebilir mi?

Swype adlı programmış kardeş arat çıkar

yok kardeşim bende zaten swype var.ama swype telefonun kendi klavyesini kullanan bir program.benim aradığım telefonun içinde olmayan mini Q klavye.(5800da var galiba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Orijinalden alıntı: adminastor22

arkadaşlar hepinize iyi günler forumu uzun zamandır takip ediyorum, ancak sorunlarıma çözüm bulduğum için üye olmamıştım şimdi ise bir sorunuma çözüm bulamıyorum. Nokia X6 almayı düşünüyorum ama borsa işlemlerimide X6'dan takip etmek istiyorum 5800 a baktım sanırım internet sayfaları flash ile açıldığından ondan girilmiyormuş X6 da böylemi acaba yardımcı olursanız sevinirim hepinize iyi günler iyi çalışmalar...

Dostum bu telefonda da 5800da olduğu gibi flash var yani borsa içerikli sitelere girebilirsin. Fakat seni delirtir ben bazen duvara fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi çok yavaş açıyor siteleri opera miniyide yüklesen flashlı bir sayfa geldiği zaman aşırı bekletiyor. Sana tavsiyem eğer para sıkıntın yoksa iphone 3gs, Samsung Galaxy S, iphone 4, blackberry torch bu saydığım telefonlardan birini tercih etmen kesinlikle sorunsuz cihazlar ve hepsnin hızları son sürat fiyat ortalamaları da 1000 ile 1800 arası. Artık bu devirde Nokia ya para verilmez symbian da adam olmaz geleceği yok malesef.

android137 arkadaşıma öncelikle sorumu cevapladığı için çok teşekkür ederim. Nokia X6 anladığım kadarıyla bir symbian klasiği olarak yavaş kalıyor, fakat evde olmadığım zamanlarda borsa için kullanılacağından (borsada yavaş kalmamak gerekiyor bazen cidden saniyeler çok önemli oluyor) bundan dolayı fikrimi iphone 4 veya iphone 3 gs olarak değiştireceğim sanırım peki iphone 3 g sayfa geçişleri hızı bakımından 3gs'nin çokmu arkasında kalıyor... İyi akşamlar

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.