Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _ALCHEMIST_

quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Arkadaşlar benim x6nın yanındaki kilit açma kapama tuşu düştü .Google da bulduğum yerlerde kasaya bağlı olduğu için komple kasayı değiştirmek gerekiyor diye birşeyler okudum.Sadece o tuşu bulamaz mıyız? Ayrıca diyelim ki kasayı değiştirmek lazım kaça patlar?

İstanbuldaysan kadıköye git yazıcıoğlunun arkasın da Nokia yetkili servis yazan bir Türkcell bayisi var ona bir sor uygun fiyata yapıyorlar.

Yok Adanadayım da telefonun yanına siyah bant çektim.Oto kilidi kaldırdım telefonu kardeşime verdim.Muhtemelen motorola milestone veya e72 alacağım her halükarda bu telefondan iyidir hiç beğenmedim bu telefonu

tuş kilidi koyma programları falan yükleseydin hiç değilse tuş kilidini öyle koyar. Bence nokia alma derim illa q klavye istiyorsan blackberyy mükemmel

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim x6nın yanındaki kilit açma kapama tuşu düştü .Google da bulduğum yerlerde kasaya bağlı olduğu için komple kasayı değiştirmek gerekiyor diye birşeyler okudum.Sadece o tuşu bulamaz mıyız? Ayrıca diyelim ki kasayı değiştirmek lazım kaça patlar?

İstanbuldaysan kadıköye git yazıcıoğlunun arkasın da Nokia yetkili servis yazan bir Türkcell bayisi var ona bir sor uygun fiyata yapıyorlar.

Yok Adanadayım da telefonun yanına siyah bant çektim.Oto kilidi kaldırdım telefonu kardeşime verdim.Muhtemelen motorola milestone veya e72 alacağım her halükarda bu telefondan iyidir hiç beğenmedim bu telefonu

tuş kilidi koyma programları falan yükleseydin hiç değilse tuş kilidini öyle koyar. Bence nokia alma derim illa q klavye istiyorsan blackberyy mükemmel

Sağol dostum kilit programı diye birşey olduğunu bilmiyordum. Mazelock diye bir program kurdum.Ekrana dokunarak açabiliyoruz. E72 aldım bile işimizi görür heralde blackberry süper olur ama bold 9700 ler 1000 tl + maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 13 Mart 2011; 15:57:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağol dostum kilit programı diye birşey olduğunu bilmiyordum. Mazelock diye bir program kurdum.Ekrana dokunarak açabiliyoruz. E72 aldım bile işimizi görür heralde blackberry süper olur ama bold 9700 ler 1000 tl + maalesef

Rica ederim. Güle güle kullan hayırlı olsun ahh şu blackberry 9700 şöyle 900tl falan olsa direk gider alırım :))

• beyler şimdi bu sertifikamı falan aldım opda dan, SignSis'i de indirdim programları imzalamak için; fakat ovi de ücretli olan programları şimdi nasıl imzalayıp kullanabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 13 Mart 2011; 18:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melik

beyler şimdi bu sertifikamı falan aldım opda dan, SignSis'i de indirdim programları imzalamak için; fakat ovi de ücretli olan programları şimdi nasıl imzalayıp kullanabilirim ?

kardeş onları indirip imzalayamazsın ne artık bu

forumlardan çeşitli sitelerden unsigned uygulamalar indirmelisin. onları imzalayıp kuracaksın işte.
    o sertifijayı da sakın kaybetme ha

• işte varmı tavsiye edebileceğiniz site ?

reis-eagle sitesi var da neredeyse uygulama yok...
  • beyler bende telefonu servise gönderdim daha alalı 2.ayını doldurmadı ve telefonda şöle sorunlar çıktı Nokia X6 16 GB
    KvK gönderdim ve 18.günü daha hiç bir haber yok işlemleri devam ediyor diyorlar.İdarelik telefonda vermiyorlar.
    Çıldırmak üzereyim, sizce bu sorunları hallederlermi ? Kasa değişikliği talebinde bulundum değiştirmelerini istiyorum.
    telefonu aldıktan 3-4 gün sonra sağ taraf açıldı birşey olmaz dedim devam ettim ama daha sonra bu sorunlarda oldu.
    şarj sorunu olmasa göndermezdim ama telefonu kullanamıyordum.Telefonu ancak şarjdayken kullanabiliyordum.
    lütfen bu konu hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.

Şarj oluyor gösteriyor ama dolmuyor.
    Sağ kapak açıklığı
    Şarj yeri & kulaklık yeri oynama
    arka kapak açıklığı
    Tuş kilidi açma yeri yumuşama ve takılma açmıyordu.
    Batarya telefondan düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theCix -- 14 Mart 2011; 2:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theCix
    beyler bende telefonu servise gönderdim daha alalı 2.ayını doldurmadı ve telefonda şöle sorunlar çıktı Nokia X6 16 GB
    KvK gönderdim ve 18.günü daha hiç bir haber yok işlemleri devam ediyor diyorlar.İdarelik telefonda vermiyorlar.
    Çıldırmak üzereyim, sizce bu sorunları hallederlermi ? Kasa değişikliği talebinde bulundum değiştirmelerini istiyorum.
    telefonu aldıktan 3-4 gün sonra sağ taraf açıldı birşey olmaz dedim devam ettim ama daha sonra bu sorunlarda oldu.
    şarj sorunu olmasa göndermezdim ama telefonu kullanamıyordum.Telefonu ancak şarjdayken kullanabiliyordum.
    lütfen bu konu hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.

Şarj oluyor gösteriyor ama dolmuyor.
    Sağ kapak açıklığı
    Şarj yeri & kulaklık yeri oynama
    arka kapak açıklığı
    Tuş kilidi açma yeri yumuşama ve takılma açmıyordu.
    Batarya telefondan düşüyor.

telefonu sağlam yerlerden almakta fayda var. bir de teknoloji şans işi. Olabilir böyle aksilikler geçmiş olsun, inşallah düzelir.

• Geçmiş olsun theCix, umarım telefonunu komple değiştirirler.

Ne kadar mantıklı olmasada elektronik gerçekten şans işi galiba. aynı fabrikada, aynı malzemelerle, aynı binlerce telefon içerisinden bu kadar sorunlusu olur mu? olsa bile size mi denk gelir yahu...

malesef oluyor işte, başka açıklaması var mı?

ayrıca telefonu düzgün yerden almak neyi değiştirecek ki? aynı telefon değil mi? herhangi bir sorunda aynı servise gitmeyecek mi? aynı servis elemanı ile muhattap olur derdinizi aynı şekilde aktarmayacakmısınız?

ben de hep iyi yerlerden almaya çalışırdım elektroniklerimi, artık pek umursamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 14 Mart 2011; 11:04:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Geçmiş olsun theCix, umarım telefonunu komple değiştirirler.

Ne kadar mantıklı olmasada elektronik gerçekten şans işi galiba. aynı fabrikada, aynı malzemelerle, aynı binlerce telefon içerisinden bu kadar sorunlusu olur mu? olsa bile size mi denk gelir yahu...

ayrıca telefonu düzgün yerden almak neyi değiştirecek ki? aynı telefon değil mi? herhangi bir sorunda aynı servise gitmeyecek mi? aynı servis elemanı ile muhattap olur derdinizi aynı şekilde aktarmayacakmısınız?

ben de hep iyi yerlerden almaya çalışırdım elektroniklerimi, artık pek umursamıyorum.

teşekkür ederim dostum..İnanki nerden aldığın önemli değil bu servislerin yaptığı harbiden insanlara zülum 2-3 günlük işi 1 ay bekletiyorlar.Ben izmir-gaziemirde oturuyorum kendi genel bayilerinden aldım telefonu KOÇAK ' tan ama yani 800 liralık telefon 2 ayda bu hale geliyorsa sıvı temas & darp yok iken ya ne diyim demekki telefon yere bi düşse parçalancak :) yazık yani alcaz 3310 kullancaz artık bu hale getirdiler tekno. gelişse ne olur ? böle tekn. gelişçekse hiç gelişmesin daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: theCix

quote:

Geçmiş olsun theCix, umarım telefonunu komple değiştirirler.

teşekkür ederim dostum..İnanki nerden aldığın önemli değil bu servislerin yaptığı harbiden insanlara zülum 2-3 günlük işi 1 ay bekletiyorlar.Ben izmir-gaziemirde oturuyorum kendi genel bayilerinden aldım telefonu KOÇAK ' tan ama yani 800 liralık telefon 2 ayda bu hale geliyorsa sıvı temas & darp yok iken ya ne diyim demekki telefon yere bi düşse parçalancak :) yazık yani alcaz 3310 kullancaz artık bu hale getirdiler tekno. gelişse ne olur ? böle tekn. gelişçekse hiç gelişmesin daha iyi.

Dostum geçmiş olsun. Bu tamamen bir şans işi ben telefonu topkapı sarayındayken cebime koyarken büyük taşlarla dolu yere düşürdüm ve hiç birşey olmadı hemde ekran üstüne düştü. Sadece kulaklık yeri ile mikrafon yerinin plastikleri çıktı onlarda kılipsliymiş hemen taktım. Yani kasası her ne kadar da dandik gibi dursa bence sağlam.

• sattım kurtuldum ! tavsiye ederim !
  • Hayırlı olsun :) Yerine ne aldınız?
  • samsung galaxy s. sonuna kadar helal olsun param oh be dünya varmış :D
  • güle güle kullanın. androide geçmeniz çok iyi olmuş.
  • Seneye bende satıcam ama Samsung lara alışamadım bir türlü İphone 5 gelsin direk onu alıcam

Hayırlı olsun
  • quote:

güle güle kullanın. androide geçmeniz çok iyi olmuş.

teşekkür ederim dostum.şimdi bir de invisible shield ile kapladım ohh miss :)
  • reis eagles dışında tavsiye edebileceğiniz uygulama siteleri var mı ?
  • Bugün itibariyle HTC DESIRE almış bulunmaktayım. Yıllardır Symbian kullanıyordum, androide geçebileceğim konusunda tereddütlerim vardı ama
    1 ghz işlemcisi 3.7 " multitouch ekranı 5 mp 720p video çekme özellikleriyle HTC DESIRE çok iyi telefon. Ayrıca da Android Market'in Türkiye de açılmış olması da cabası...
    Haydi bana hayırlı olsun.. X6'yı da satacağım inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*
    Bugün itibariyle HTC DESIRE almış bulunmaktayım. Yıllardır Symbian kullanıyordum, androide geçebileceğim konusunda tereddütlerim vardı ama
    1 ghz işlemcisi 3.7 " multitouch ekranı 5 mp 720p video çekme özellikleriyle HTC DESIRE çok iyi telefon. Ayrıca da Android Market'in Türkiye de açılmış olması da cabası...
    Haydi bana hayırlı olsun.. X6'yı da satacağım inşallah...

çok doğru bir seçim yapmışsın dostun hd desire nokia n8den kat kat dha güzel. Güle güle kullan hayırlı olsun. Kısmetse bi kaç aya bende değiştiricem bu hantalı :)
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.