Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Orijinalden alıntı: slayer90

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

her yerde interneti kullanmadığınızda 3g'yi kapatın diyorlar şarjın uzun gitmesi için ama ben nerden kapanacağını bilmiyorum bu meretin yardım eder misiniz bir zahmet.

ayarlardan bağlanyı ayarlarına gir. ordan şebekeye. çift mod seçeneğini sadece gsm yap. umarım şarja katkısı olur bende şimdi yaptım hadı bakalım

Ben yaptım şarj süresinde gerçekten biraz uzama war ama 3gyi kapatınca da msj 3 saniye yerine 7 saniyede gidiyor :(

yok artık :s ne alaka ya eskiden bu kadar yavaşmıydı yani mesaj gönderme alma işi !

Hayır eski sony ericsson k550i ye taktım denedim o en geç 5 saniyede gönderiyor bu nokianın şebekesi de yavaş galiba ama sana şöyle diyeyim internet paketin varsa 3gyi kapamakla hiç uğraşma derim bende hep açık şarj yiyor ama açık olduğuna deyiyor

son sürümle beraber ne kadar mesajınız olursa olsun ne kadar uzunlukta yazarsanız yazın 2 saniyeyi geçmiyor mesajı göndermesi, gene 2 saniyede de göndermiş oluyor...

3g kapalıyken bile mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

her yerde interneti kullanmadığınızda 3g'yi kapatın diyorlar şarjın uzun gitmesi için ama ben nerden kapanacağını bilmiyorum bu meretin yardım eder misiniz bir zahmet.

ayarlardan bağlanyı ayarlarına gir. ordan şebekeye. çift mod seçeneğini sadece gsm yap. umarım şarja katkısı olur bende şimdi yaptım hadı bakalım

Ben yaptım şarj süresinde gerçekten biraz uzama war ama 3gyi kapatınca da msj 3 saniye yerine 7 saniyede gidiyor :(

yok artık :s ne alaka ya eskiden bu kadar yavaşmıydı yani mesaj gönderme alma işi !

Hayır eski sony ericsson k550i ye taktım denedim o en geç 5 saniyede gönderiyor bu nokianın şebekesi de yavaş galiba ama sana şöyle diyeyim internet paketin varsa 3gyi kapamakla hiç uğraşma derim bende hep açık şarj yiyor ama açık olduğuna deyiyor

son sürümle beraber ne kadar mesajınız olursa olsun ne kadar uzunlukta yazarsanız yazın 2 saniyeyi geçmiyor mesajı göndermesi, gene 2 saniyede de göndermiş oluyor...

3g kapalıyken bile mi ?

3g kapalı ya da açık , durum aynı hocam mesaj olayı müthiş düzeldi bende dediğim gibi..

• bugün tel 2 defa kapandı güncelleme ile geçermi bu durum bu durum acaba? :@
    Android137 senin telde son güncellemeler mi yüklü?
  • quote:

bugün tel 2 defa kapandı güncelleme ile geçermi bu durum bu durum acaba? :@

Hocam bende genpadan verdikleri sürüm yüklü üzerinde V20.0.005. Hiç bir sorun çıkartmadığı için güncelleme ihtiyacı duymadım ne zaman ki sorun çıkartıcak o zaman güncelliycem. Restart sorunu eğer sıklıkla yapıyorsa güncelle derim hangi sürüm yüklü sizde?
  • quote:

quote:

Hocam bende genpadan verdikleri sürüm yüklü üzerinde V20.0.005. Hiç bir sorun çıkartmadığı için güncelleme ihtiyacı duymadım ne zaman ki sorun çıkartıcak o zaman güncelliycem. Restart sorunu eğer sıklıkla yapıyorsa güncelle derim hangi sürüm yüklü sizde?

v12. Sorunlar var bayağı. Kapak sorunu ile güncelleyememe durumunuda söyledim. Onu halletmemisler tekrar göndermek de çok can sıkıcı. geçmiş yazıları okuduğum kadarıyla telefonu verip 1 saat sonra güncelleme yaptırıp alanlar var. Yukarıda sordum ayrıntıyı henüz alamadım. Eğer öyle ise teknosayı karıştırmadan yapacağım. Ayrıca bende reset sorunu vardı ama telin kapanıp açılmama durumu olmamıştı hiç. umarım donanımsal değildir bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer90 -- 27 Mart 2011; 6:54:12 >

• quote:

quote:

quote:

v12. Sorunlar var bayağı. Kapak sorunu ile güncelleyememe durumunuda söyledim. Onu halletmemisler tekrar göndermek de çok can sıkıcı. geçmiş yazıları okuduğum kadarıyla telefonu verip 1 saat sonra güncelleme yaptırıp alanlar var. Yukarıda sordum ayrıntıyı henüz alamadım. Eğer öyle ise teknosayı karıştırmadan yapacağım. Ayrıca bende reset sorunu vardı ama telin kapanıp açılmama durumu olmamıştı hiç. umarım donanımsal değildir bu...

Nokia Software Updaterdan güncelleme yapablirsin.

• Arkadaşlar X6'daki en stabil en sorunsuz ve en hızlı versiyonun v.31.0.004 olduğunu iddia eder, herkese bu güncellemeyi yapmasını tavsiye eder, bu güncellemeyi yükledikleri takdirde hiç bir sorun yaşamayacaklarını garanti eder, saygılar sunarım...
  • quote:

Arkadaşlar X6'daki en stabil en sorunsuz ve en hızlı versiyonun v.31.0.004 olduğunu iddia eder, herkese bu güncellemeyi yapmasını tavsiye eder, bu güncellemeyi yükledikleri takdirde hiç bir sorun yaşamayacaklarını garanti eder, saygılar sunarım...

aynen öyle...bu sürüm çok iyi oldu gerçekten...
  • bende ki hala görmüyor v31 i, bırak 30 u bile görmüyor.
  • Bugün itibariyle emektar x6 mı satmis bulunuyorum onu özleyeceğim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanyerci
    bende ki hala görmüyor v31 i, bırak 30 u bile görmüyor.

Dostum hiç kafanı yorma dirakman nokia care bayilerinden birine git 30 dakikada ücretsiz yapsınlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nokia Software Updaterdan güncelleme yapablirsin.

yok hocam benim tel güncellemeleri görmuyo garantiye vermem gerekiyo. Nss ile güncelleme yapamayanlar var onun için de hiç uğraşmayacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercanyerci
    bende ki hala görmüyor v31 i, bırak 30 u bile görmüyor.

Dostum hiç kafanı yorma dirakman nokia care bayilerinden birine git 30 dakikada ücretsiz yapsınlar.

bunu öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Bugün itibariyle emektar x6 mı satmis bulunuyorum onu özleyeceğim....

hayırlı olsun. htc hd yanında nokia hiç kalır abi. O tel nokiayi özletmez bence :)
  • bu telefonda yazılımsal sorun var mı acaba ?
  • HIç bir sorun Yok, taş gibi telefon,
    Navigasyon olayinda x6 daki navigasyon gibi hiç bir alette o kadar hızlı ve kullanışlı bir navigasyon yoktur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

bu telefonda yazılımsal sorun var mı acaba ?

Son güncellemelerle hiç bir sorun kalmadı.
  • Arkadaşlar bende son zamanlarda bu telefona çok ısındım ikinci elleri ortalama ne kadardır fiyatları ve değer mi bu telefon içn maks ne kadar vermeliyim?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensturk13
    Arkadaşlar bende son zamanlarda bu telefona çok ısındım ikinci elleri ortalama ne kadardır fiyatları ve değer mi bu telefon içn maks ne kadar vermeliyim?

Teşekkürler

ikinci el alman daha mantıklı olacaktır.çünkü telefon kendin pişir kendin ye gibi birşey sorunları çözmeden rahat kullanma ihtimalin yok. Onun için de uğraşman gerek. Mesela ben, kasasının değişmesini bekledim her tarafı açıktı böyle iğrenç bir kasa montajı olamazdı. Ayrıca telefonlar ne gariptir ki güncellemeleri görmüyor. Onun içinde koşuşturman gerek. Şu an bende eski versiyon var ve telefon günde abartmıyorum en az 10 defa reset atıyor. Hoparlörlerdn biri bozuk çalıyor ama garanti de sorun bulunamadı denip geri gönderiliyor telefon. Yani bunlardan bazıları güncellemeler ile geçer belki ama o kadar para verip bir de koşturması kadar saçma birşey yok. Senden öncekiler bu sorunları halletmişseler her halikarda karlı sen olursun :) ikinci el al fazla para verme derim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ensturk13

Arkadaşlar bende son zamanlarda bu telefona çok ısındım ikinci elleri ortalama ne kadardır fiyatları ve değer mi bu telefon içn maks ne kadar vermeliyim?

Teşekkürler

ben tertemiz garantili faturalı çiziksiz x6'mı 475'e verdiysem bu telefona 475'TEN kuruş fazla verilmez..

hala özlüyorum onu

keşke sattığım kişi dh kullansa da yazsa..
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.