Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu güncelleme olayı herhangi bir nokia shop ta düzetilemiyor mu? yani reset atması demek ölüm demek asla uğraşmak istemem öyle bir telefonla:) tek isteğim müzk dinleyip pdf açıp wlan sahibi olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensturk13
    Peki bu güncelleme olayı herhangi bir nokia shop ta düzetilemiyor mu? yani reset atması demek ölüm demek asla uğraşmak istemem öyle bir telefonla:) tek isteğim müzk dinleyip pdf açıp wlan sahibi olmak.

Tabiki de bütün Nokia Careler de yazılım güncelleme yaptırabilirsiniz fakat paralı mı değil mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensturk13
    Peki bu güncelleme olayı herhangi bir nokia shop ta düzetilemiyor mu? yani reset atması demek ölüm demek asla uğraşmak istemem öyle bir telefonla:) tek isteğim müzk dinleyip pdf açıp wlan sahibi olmak.

aynen ölüm gibi. Zaman bulunca güncelleştirme ile de mecbur uğraşacağım
  • Swype'ı yükledim. Alışmaya çalışıyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer90

quote:

Orijinalden alıntı: zookie5

quote:

Orijinalden alıntı: theCix

beyler bende telefonu servise gönderdim daha alalı 2.ayını doldurmadı ve telefonda şöle sorunlar çıktı Nokia X6 16 GB
    KvK gönderdim ve 18.günü daha hiç bir haber yok işlemleri devam ediyor diyorlar.İdarelik telefonda vermiyorlar.
    Çıldırmak üzereyim, sizce bu sorunları hallederlermi ? Kasa değişikliği talebinde bulundum değiştirmelerini istiyorum.
    telefonu aldıktan 3-4 gün sonra sağ taraf açıldı birşey olmaz dedim devam ettim ama daha sonra bu sorunlarda oldu.
    şarj sorunu olmasa göndermezdim ama telefonu kullanamıyordum.Telefonu ancak şarjdayken kullanabiliyordum.
    lütfen bu konu hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.

Şarj oluyor gösteriyor ama dolmuyor.
    Sağ kapak açıklığı
    Şarj yeri & kulaklık yeri oynama
    arka kapak açıklığı
    Tuş kilidi açma yeri yumuşama ve takılma açmıyordu.
    Batarya telefondan düşüyor.

İzmirde oturuyorum. Lozan meydanındaki Nokia'ya gittim.Haritalarda sorununm vardı Yani cihaz uydu sinyalini alamıyordu.Güncelleme yapmanız gerekiyor.Biz hallederiz dediler.Tuş kilidi açma tuşum da kırıktı.Telefonu kilitlemiyodum.Bunu söyledim. Bunun için biz birşey yapamayız falan dediler. 1 saat sora gelin cihazın güncelleştirmesini yapalım dediler.Bende 1 saat sonra gittim ve bütün kasayı falan değiştirmişler. Bu tür sıkıntılarda direk nokiaya gidin bence.Çünkü kvk gerçekten sorunlu bir firma. Ama eger samsung varsa gidin telpa ya 1 haftada telefonn istanbula gitti geldi yapıldı.

bende izmirdeyim. telefonu ordan mı almıştın? yoksa sadece sorunları söylemek için mi gittin? ayrıca sende de güncelleme yapamama sorunu varmıydı? yardımcı olursan sevinirim

Yok ben telefonu hepsiburada dan almıştım. Haritalarda sinyal bulmuyodu bulsa da geç buluyodu. Bunu bi nokia merkezine gidip söyledim. Bana lozandakine gitmemi söylediler. Bende gittim. Güncelleme yapalım dediler. Yaptılar sorunum falan çözüldü.. Götür bence oraya hallediyolar :)

• Merhaba arkadaşlar X6 Telefonumda Şarja koyuyorum şarj oluyor diyor ama 2saat beklememe rağmen sarj fullemedi sebebi nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa0732
    Merhaba arkadaşlar X6 Telefonumda Şarja koyuyorum şarj oluyor diyor ama 2saat beklememe rağmen sarj fullemedi sebebi nedir acaba

Telefon açıkken şarja taktığında eğer kullanıyorsan msjlaşıyorsan falan şarjı fullemesi bazen 3 saati bulabiliyor ama kapalıyken 1 buçuk saatde falan doluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Merhaba arkadaşlar X6 Telefonumda Şarja koyuyorum şarj oluyor diyor ama 2saat beklememe rağmen sarj fullemedi sebebi nedir acaba

Telefon açıkken şarja taktığında eğer kullanıyorsan msjlaşıyorsan falan şarjı fullemesi bazen 3 saati bulabiliyor ama kapalıyken 1 buçuk saatde falan doluyor

evet kapalıyıken 1.5 saat fln sürüyo :) haklısın ama açıkken bi 2 saat fln sürüyo haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

evet kapalıyıken 1.5 saat fln sürüyo :) haklısın ama açıkken bi 2 saat fln sürüyo haliyle.

Evet öyle oluyor dostum hatta bazen daha da uzun sürebiliyor.

• arkadaşlar benim bi sorum olacak 7 ay önce alalımbakalım sitesinden ithalatçı garantili nokia x6 beyaz 16 gb aldım 5 ay sonra dokunmatik arızalandı servise verdim(ithalatçı oldugu için beyoğlunda bi servis başka yok yani ) daha sonra servisten teli almaya gittigimde telin kenarındaki demirlerin büküldügünü gördüm adama sordugumda bunun sebebini bana x6 nın montajının vidasız oldugunu ekranı değiştirmek için yandaki demirleri esneterek açıldıgını söyledi bende bu cevaba karşılık şok oldum ama hakkaten tellefon telefon olmaktan çıkmış bi haldeydi bu telefonu sırf görüntüsü için almıştım ama görüntü felann kalmamış telefonun başına gelenleri yazsam zaman yetmez lafı uzatmadan sormak istedigim şu dokunmatik arızasından dolayı x6 sını servise veren bi arkadaş varmı acaba bendeki gibi demir esnemeesi oldumu cevap yazarsanız çok mutlu olcam şimdiden sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup85

arkadaşlar benim bi sorum olacak 7 ay önce alalımbakalım sitesinden ithalatçı garantili nokia x6 beyaz 16 gb aldım 5 ay sonra dokunmatik arızalandı servise verdim(ithalatçı oldugu için beyoğlunda bi servis başka yok yani ) daha sonra servisten teli almaya gittigimde telin kenarındaki demirlerin büküldügünü gördüm adama sordugumda bunun sebebini bana x6 nın montajının vidasız oldugunu ekranı değiştirmek için yandaki demirleri esneterek açıldıgını söyledi bende bu cevaba karşılık şok oldum ama hakkaten tellefon telefon olmaktan çıkmış bi haldeydi bu telefonu sırf görüntüsü için almıştım ama görüntü felann kalmamış telefonun başına gelenleri yazsam zaman yetmez lafı uzatmadan sormak istedigim şu dokunmatik arızasından dolayı x6 sını servise veren bi arkadaş varmı acaba bendeki gibi demir esnemeesi oldumu cevap yazarsanız çok mutlu olcam şimdiden sağolun

arkadaşım 100 lira ucuz diye paralel falan almayın diye bas bas bağırıyoruz....
    forumlardan araştırsaydın ben bile 10 defa dedim paralel falan almayın, 100 lira daha fazla verip KVK garantili alın diye.

Kvk garantili ürünün ekran arızası vermesi imkansız, hadi verdi diyelim kesinlikle serviste bunu onarırsınız, kasayı bile değiştiriyor adamlar, ne esnemesi..

ben x6yı servise verdim, sim kart çıkmıyordu, iğneyle çıkarayım derken biraz çizildi, adamlar tüm kasayı değiştirmiş yahu, telefon sıfır gibi geldi elime..

• ithalatçı firma garantili almamın nedeni 100 lira daha az para vermek değildi hocam nokia x6 nın beyazdından yoktu kvk da siyahı sevmedigim için beyaz aldım mecburen ithalatçı garantili olarak esneme olayı yok diyosanız şuan telefon serviste kasayı degiştirene kadr uğraşırım adamlar bide yedek parça sıkıntısı var diyolar daha yeni çıkan bi telefon için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup85 -- 16 Nisan 2011; 11:49:51 >
  • quote:

ithalatçı firma garantili almamın nedeni 100 lira daha az para vermek değildi hocam nokia x6 nın beyazdından yoktu kvk da siyahı sevmedigim için aldım beyaz aldım mecburen ithalatçı garantili aldım esneme olayı yok diyosanız şuan telefon serviste kasayı degiştirene kadr uğraşırım adamlar bide yedek parça sıkıntısı var diyolar daha yeni çıkan bi telefon için

yalan söylüyorlar, ne sıkıntısı yahu, nokia x6 ile kapasitif dünyasına adım attı, çoğu kimsede 58den sonra x6 var benimkine kasayi 3 günde getirdiler, siz de sonuna kadar gidin yaptırın
  • quote:

arkadaşlar benim bi sorum olacak 7 ay önce alalımbakalım sitesinden ithalatçı garantili nokia x6 beyaz 16 gb aldım 5 ay sonra dokunmatik arızalandı servise verdim(ithalatçı oldugu için beyoğlunda bi servis başka yok yani ) daha sonra servisten teli almaya gittigimde telin kenarındaki demirlerin büküldügünü gördüm adama sordugumda bunun sebebini bana x6 nın montajının vidasız oldugunu ekranı değiştirmek için yandaki demirleri esneterek açıldıgını söyledi bende bu cevaba karşılık şok oldum ama hakkaten tellefon telefon olmaktan çıkmış bi haldeydi bu telefonu sırf görüntüsü için almıştım ama görüntü felann kalmamış telefonun başına gelenleri yazsam zaman yetmez lafı uzatmadan sormak istedigim şu dokunmatik arızasından dolayı x6 sını servise veren bi arkadaş varmı acaba bendeki gibi demir esnemeesi oldumu cevap yazarsanız çok mutlu olcam şimdiden sağolun

Nasıl yani anlamadım dostum telefonu adam vidaları yok diyerekten büke büke mi kasasını çıkardı ?:S

• aynen oyle dostum bu x6 nın montajı vidasızmış (?? söyledigi şeye kendiside inanmadı) bu yüzden yandaki demirleri esneterek çıkarmak zorunda kalmıs ekranı 2 kere aynı arızadan bıraktım servise büyük ihtimal yine yapamayacaklar parasını talep edeceğim 7 ay oldu teli alalı 3 ayı serviste geçti alıyorum başka bi arıza çıkıyo daha dogrusu adamlar yanlış montajdan dolayı telde sorun çıkartıyolar sabırla bekliyorum
  • quote:

aynen oyle dostum bu x6 nın montajı vidasızmış (?? söyledigi şeye kendiside inanmadı) bu yüzden yandaki demirleri esneterek çıkarmak zorunda kalmıs ekranı 2 kere aynı arızadan bıraktım servise büyük ihtimal yine yapamayacaklar parasını talep edeceğim 7 ay oldu teli alalı 3 ayı serviste geçti alıyorum başka bi arıza çıkıyo daha dogrusu adamlar yanlış montajdan dolayı telde sorun çıkartıyolar sabırla bekliyorum

Geçmiş olsun dostum. Kesinlikle paranı iste hakkını sonuna kadar ara adam bozmuş resmen telefonu ya vidasız telefon mu olurmuş tamamen yalan.
  • quote:

aynen oyle dostum bu x6 nın montajı vidasızmış (?? söyledigi şeye kendiside inanmadı) bu yüzden yandaki demirleri esneterek çıkarmak zorunda kalmıs ekranı 2 kere aynı arızadan bıraktım servise büyük ihtimal yine yapamayacaklar parasını talep edeceğim 7 ay oldu teli alalı 3 ayı serviste geçti alıyorum başka bi arıza çıkıyo daha dogrusu adamlar yanlış montajdan dolayı telde sorun çıkartıyolar sabırla bekliyorum

Tüketici haklarına göre bir ürün aynı arızadan 2, farklı arızalardan toplam 3 kere teknik servise gidiyorsa, satıcı firma bu ürünü değiştirmek ya da parasını iade etmek zorundadır. Sayılar yanlış olabilir ama bi 3 vardı geçmiş olsun..

• nokia öldü !!!
  • Nokia E5 e geçerek aranızdan ayrılmış bulunuyorum arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinakinci

nokia öldü !!!

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.