Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

Bu kadar kötü mü bu telefon ??

hayır hocam ben 8 aydır kullanıyorum gayet memnunum :) -sanırım birazda kullanım ile alakalı. Üzerinde henüz 1 çizik yok.
  • kulaklık patlamış garantide yok :s servisede veremedim bi
  • x6 süper bir telefondu... ona laf Yok....
    fakat symbian çok yavaş bir işletim sistemi.. insan androidde anlıyor.. nokiada tek telefon kaldı N8, gerisi boş...
  • merhaba arkadaşlar telefonumu nasıl günlleceğim ?
    evde wireless var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

merhaba arkadaşlar telefonumu nasıl günlleceğim ?
    evde wireless var...

*#0000# > options check for updates. :)
  • bağlantı hatası :(
  • wirelessi açmamışım

indiriliyor...

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinakinci

nokia öldü !!!

+10000
  • galaxy ace aldım x6 servise verip satıcam artık
  • telefon abimden miras kaldı bu arada

bu telefona 400 tlden fazla vermem şahsen...
  • telefon çok iyi benimki sorunsuzdu düşürünceye kadar :D ama sıkılıyor insan
  • +1 bende yavaş yavaş sıkılmaya başladım :) neden bilmiyorum ama cidden yavaş. Mesaj-menü geçişlerinde falan =_= bir de kulaklığını hiç sevmedim. Kulak içi gömme ama benim kulaklarıma durmuyor malesef.
  • Arkadaşlar son 1 haftadır ovi musicden müzik indiremiyorum. Hem bilgisayardan hem de telefondan sizde de var mı bu sorun ?
  • Arkadaşlar merhaba daha önce e72 kullanırken Ekim 2010'dan bu yana iPhone 4 kullanıyorum.
    Haliyle arada e72 mi sattım.
    Fakat şimdi benim için yeniden ikinci bir telefon ihtiyacı oldu.
    Az kullanılmış olacak şekilde almayı düşündüğüm e72 ve x6 16gb arasında kaldım.
    Bir süre e72 kullandığım için özellikle x6 kullanan arkadaşlardan yorumlar almak isterim.
    Ayrıca siz olsanız bu iki modelden hangisini seçerdiniz ? Ve hangi sebeple ?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 23 Nisan 2011; 20:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer306

Arkadaşlar merhaba daha önce e72 kullanırken Ekim 2010'dan bu yana iPhone 4 kullanıyorum.
    Haliyle arada e72 mi sattım.
    Fakat şimdi benim için yeniden ikinci bir telefon ihtiyacı oldu.
    Az kullanılmış olacak şekilde almayı düşündüğüm e72 ve x6 16gb arasında kaldım.
    Bir süre e72 kullandığım için özellikle x6 kullanan arkadaşlardan yorumlar almak isterim.
    Ayrıca siz olsanız bu iki modelden hangisini seçerdiniz ? Ve hangi sebeple ?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Eğer iş için kullanıcaksanız kesinlikle Nokia E72. Çünkü E72 X6 dan 2 kat daha hızlı bir telefon. Her ne kadar da ikinci bir telefon olarak kullansanız dahi yavaşlığa tahammülünüz yoksa E72yi tercih edin.

• hocam onlar kıyas edilir mi allah aşkına, ufacık ekranıyle e72'yi hiç tavsiye etmem, iş için ne yapacaksınız sanki? eposta değil mi o x6da paşalar gibi mevcut... ve ekran olarak dokunmatik hassasiyet olarak ekran büyüklüğü olarak, kamera olarak kısacası herşeyiyle x6......
  • Nokia X7 çıkacakmış...Çok şık duruyor... Çıkış tarihini bilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sovereign1983
    Nokia X7 çıkacakmış...Çok şık duruyor... Çıkış tarihini bilen var mı acaba ?

2. Çeyrekde çıkıcakmış dh de öyle yazıyordu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Orijinalden alıntı: sovereign1983
    Nokia X7 çıkacakmış...Çok şık duruyor... Çıkış tarihini bilen var mı acaba ?

2. Çeyrekde çıkıcakmış dh de öyle yazıyordu galiba

Şu anda 2. çeyrekteyiz, her an çıkabilir o zaman... Ben sabırsızlıkla bekliyorum valla :)
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.