Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes benim sorunum hala devam etmektedir ekran duzelmesi için tekrar tekrar tus kilidi açıp kapatmam gerekiyo surn neden kaynıklıdır acaba nokia bayine goturmek istemiyorum oraya verince telefon günlerce gelmiyo
  • Arkadaşlar telefonlara ilgisi alakası olan bir insan degilim..Elimde şuanda nokia x6 var biraz kurcaladım baktım da telefonun üzerinde harici bir hafıza kartı giricek yeri yok..telefonun iç kısmında 16gb hafıza yazıyor...Galiba telefon hafıza 16gb...Ancak telefonu kurcaladıgımda telefon hafıza 248mb olarak gözüküyor..Ve az önce format attım telefona...Telefonun 16gb hafızasını nasıl kullanıcam ekstra birşey yapmam gerekiyor mu ???? Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü cidden telefondan hiç anlamıyorumm..özel mesaj atarsanız sevinirim

• arkadaslar 2 sorum olacak 1.sı x6 16gb sahibiyim ve ekranın sag ust kosesınde bırıken tozlar cıldırttı artık beni ortalara kadar geliyor bunu temizlemenin bi yolu yokmu evde? 2.sorum ise orange tsunami diye bi pro duydum nette bnu nasıl kuracagım yabancı sıtelerde anlatılmıs ama cok karısık dah kolay bı yolu yokmu bunun basıt bı sekılde yukleyemezmıyım? yardımlarınızı bekliyorum...
  • Arkadaşlar bende de nokia x6-00 16gb var cihaz sürümümde RM-559 cihaz sw sürümü: V 12.0.091 yazıyor. Telefon üzerinden wireless tan güncellemeyi denedim telefon güncel dedi. NOkia software updater'dan denedim ondada telefonunuz güncel dedi ama burda 30'lu versiyonlardan söz ediliyor. telefonum orjinal hiç hack'lemedim. Telefon çok yavaş ve bu beni deli ediyor. Telefon yazılımını güncellemenin başka bir yolu yokmudur? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxwaitformexxx

Arkadaşlar telefonlara ilgisi alakası olan bir insan degilim..Elimde şuanda nokia x6 var biraz kurcaladım baktım da telefonun üzerinde harici bir hafıza kartı giricek yeri yok..telefonun iç kısmında 16gb hafıza yazıyor...Galiba telefon hafıza 16gb...Ancak telefonu kurcaladıgımda telefon hafıza 248mb olarak gözüküyor..Ve az önce format attım telefona...Telefonun 16gb hafızasını nasıl kullanıcam ekstra birşey yapmam gerekiyor mu ???? Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü cidden telefondan hiç anlamıyorumm..özel mesaj atarsanız sevinirim

kart takamazsnız. 16 gb kendi hafızası var.

az bi miktar telefon hafızasına ayırıyor, geri kalan da depo hafıza diye geçer. asıl kısım ordadır.
    şimdi symbianda dosya yönetici hatırlamıyorum ama herhangi bir osya yöneticiyle kontrol edebilir dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyc

Telefonu kamerayla resim çekerken default olarak flaş açık şekilde ayarlanmış her defasında flaşı kapatmak zorunda kalıyorum, deafult olarak flaş kapalı olsun istiyorum, nasıl ayarlayabilirim?

bilen el atsın
  • Yok mu arkadaş şu telefonu kullanan forumda. Şuraya bak 25 gündür post atılmamış. Yeni güncelleme falanda çıkmıyor, Nokia'da boşvermiş aleti.
  • yeni güncelleme çıkmış 40 küsür diye ama ben yüklemedim bazen güncellemeler sorun yaratıyor güncelleyenler artısını ve eksisini yazsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazyboy2099

yeni güncelleme çıkmış 40 küsür diye ama ben yüklemedim bazen güncellemeler sorun yaratıyor güncelleyenler artısını ve eksisini yazsa çok iyi olur

Bende merak ettim acaba yükleyenler ne gibi artı eksiler ile karşılaştı

V40.0.002
  • Biraz araştırdım şu anda şikayetçi olunan bir nokta yok en çok beğenilen tarayıcı hızı olmuş ve kilit ekranında saatin görünmesi

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <===

• Şimdi yükledim ben. Birazda olsa hızlanma var. Mesajlarda smileyler çıkıyor. iPhone tarzı tuş kilidi açma var, kaydırarak. İnternet tarayıcısı değişmiş. Şimdikil gözle görülür pek eksik bi yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Şimdi yükledim ben. Birazda olsa hızlanma var. Mesajlarda smileyler çıkıyor. iPhone tarzı tuş kilidi açma var, kaydırarak. İnternet tarayıcısı değişmiş. Şimdikil gözle görülür pek eksik bi yanı yok.

Güncellerken herhangi bir şey siliniyormuydu hatırlayamadım fotoğraflar , müzikler , rehber vs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Şimdi yükledim ben. Birazda olsa hızlanma var. Mesajlarda smileyler çıkıyor. iPhone tarzı tuş kilidi açma var, kaydırarak. İnternet tarayıcısı değişmiş. Şimdikil gözle görülür pek eksik bi yanı yok.

Güncellerken herhangi bir şey siliniyormuydu hatırlayamadım fotoğraflar , müzikler , rehber vs ?

Yok hayır silinmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Yok hayır silinmiyor.

İlginize teşekkür ediyorum , USB kablosu kampüste kalmıştı okula gidince yüklerim diyordum o zaman gerek yok şimdi güncelliyorum.

• yeni Nokia Suit güncellemesi geldiğinden beri telefonu pc'ye bağlayamıyorum. Nokia suit x6'yi göremiyor. Sorun driver kaynaklı. Windows x6 driverini yüklemiyor.
    p.s Windows 7 x32 kullanıyorum.
    :S off önceki sürüm ne güzel çalışıyordu..
    problem başlığı x6 driver problem..

yardımcı olabilecek biri var mı?

• *up, aynı sorunu yaşayan yok mu yeni ovi suit ile?
  • 2 gündür telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor bazende kapanıyor ve açılmıyor benim açmam gerekiyor telefonu masanın üzerine koyunca herhangi bir sıkıntı yok ama kılıfına koyupda cebime atınca bu sorun oluşuyor telefon arka cebimde duruyor acaba oturuncamı böyle bir sıkıntı oluyor çözemedim gitti sıkıntısı ne olabilir bilen varmıdır
  • quote:

Katılıyorum, ben beğendim
  • bırakın bunu satın kurtulun sorunlu alet ben kullandım benimde reset sorunum hoparlor cızırtısı sorunum konuşmalarda karşı tarafı duyamama sıkıntım oldu satın kurtulun android filan alın nokia artık telefon yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: siega

2 gündür telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor bazende kapanıyor ve açılmıyor benim açmam gerekiyor telefonu masanın üzerine koyunca herhangi bir sıkıntı yok ama kılıfına koyupda cebime atınca bu sorun oluşuyor telefon arka cebimde duruyor acaba oturuncamı böyle bir sıkıntı oluyor çözemedim gitti sıkıntısı ne olabilir bilen varmıdır

Kapak oynayıp pil yerinden çıkıyor olabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.