Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: siega

2 gündür telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor bazende kapanıyor ve açılmıyor benim açmam gerekiyor telefonu masanın üzerine koyunca herhangi bir sıkıntı yok ama kılıfına koyupda cebime atınca bu sorun oluşuyor telefon arka cebimde duruyor acaba oturuncamı böyle bir sıkıntı oluyor çözemedim gitti sıkıntısı ne olabilir bilen varmıdır

Kapak oynayıp pil yerinden çıkıyor olabilir mi

Benimde aklıma geldi bataryayı kontrol ettim gayet sağlam yerine oturmuş gibi duruyor ama telefonu cebime koyunca yukarıdada belirttiğim gibi ya kapanıyor tekrar açılıyor yada komple kapanıyor benim açmam gerekiyor acaba hartformat atsak düzelirmi yani yazılımsalmı sorun donanımsalmı anlamadım gitti sorununu....
    bugün bişey daha buldum telefonu alıyorum elime ileri geri sallıyorum telefon kapanıyor ve hemen açılıyor pin kodu falan istemiyor normal açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siega -- 27 Kasım 2011; 14:24:29 >

• yukarda bahsettiğim sorunu yaşayan yok mu? Yardıma ihtiyacım var :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

yukarda bahsettiğim sorunu yaşayan yok mu? Yardıma ihtiyacım var :'(

Bendede aynı sorun var hala telefonun driverini yükleyemedi bilgisayar ama ovi suit telefonu görüyor telefondaki dosyalarımı ovi suitenin içine alıp verebiliyorum
  • ben v40 yukleyelı 1 ay olmustu.fakat telefonun hızından dolayı artık kafayı yıcek duruma gelmıstım.hard soft her turlu format kaldırmadıgım uygulama olmadı.en sonunda satmaya karar verdım fakat dun forumları dolasırken cfw lere rastladım anlatılanlara gore baya bı performans artısı oldugu solendı.ve hemen ıse koyularak x6 v40 versıyonu ıcın olan bır cfw flash ladım telefonuma.ve suan konumunu bulmayan navıgasyonum bıle sorunsuzca calısıp hafıza dolu uygulama kapatın demeden calısabılıyor.hadı bunu gectım menu acılıp kapanma,galerıde resımlerde hemen gecebılme ve resımler galerıde hemen acılıyo menude asagı yukarı yapınca takılma dahı olmuyor.hız konusunda sıkıntısı olanlar cfw olayına bı bakmalı derım

• Arkadaşlar X6 geldi elime bir yerden. Symbian 3 başlığındaki yani (http://forum.donanimhaber.com/m_45060772/tm.htm) oyun ve programlar bu telefon için uyumlu mu
    ? Değilse hangi başlıktan program oyun vs indirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezarim

Arkadaşlar X6 geldi elime bir yerden. Symbian 3 başlığındaki yani (http://forum.donanimhaber.com/m_45060772/tm.htm) oyun ve programlar bu telefon için uyumlu mu
    ? Değilse hangi başlıktan program oyun vs indirebiliriz?

değil, s60 oyun, programlarına bakacaksın. Sanırım forumda 2-3 başlık var bayağı şey de var zaten bu konular altında..
  • Nokia X6 youtube videolarını sorunsuz oynatabiliyor mu, bir de internet bağlantı hızı nasıl?
  • quote:

yukarda bahsettiğim sorunu yaşayan yok mu? Yardıma ihtiyacım var :'(

dostum aynı sıkıntıyı yasıyorum bende taa ne zaman yazmıstım hatta kımse cozemedı sanırım bu sorunu. benım onceki bilgisayarım xp idi onda hıc sorun yoktu ınternete baglanıyodu sonra hem tel degıstı hem pc w7 x64 var ısletım sıstemı olarak. naptıysam olmadı cıldırdım yanı ınternette. yabancı sıtelerde ıngılızce olarak bı kac sey var anlatılmıs ama benım ıngılızcem onları cozebılcek durumda degıl acıkcası bıraz karısık cunku. sende bulabılırsen bı yerden pm falan atarsan sevınırım bende aynı sekılde bulursam yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Nokia X6 youtube videolarını sorunsuz oynatabiliyor mu, bir de internet bağlantı hızı nasıl?

youtube programı var x6 için yuklersen ordan acıp izleyebilirsin fakat internet hızı cok da super degıl vıdeonun dolmasını beklersın epey. zaten cogu telefonda asagı yukarı optimum bir ınternet hızı var sonucta baz ıstasyonuyla alakalı. tabı ufak tefek telefonuna gore degısıyo ıphonelarda falan.
  • Arkadaşlar,

Bir dostum X6 16Gb almak istiyor.
    Daha doğrusu telefona fazla para vermek istemediği için şekli şemali hoşuna gittiğinden de tercihini bu telefondan yana kullanıyor.

Ne dersiniz bu telefonun hala alınabilirliği varmıdır?
  • android telefon al derim... bende x6 8gb var... 1yıldır kullanıyorum. fena değil yazılım ehh işte. foto güzel pil normal. sesi normal. tavsiyem androidli telefon al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: login35

Arkadaşlar,

Bir dostum X6 16Gb almak istiyor.
    Daha doğrusu telefona fazla para vermek istemediği için şekli şemali hoşuna gittiğinden de tercihini bu telefondan yana kullanıyor.

Ne dersiniz bu telefonun hala alınabilirliği varmıdır?

bende almak istiyorum taksitle. şekil şemal çok güzel ama Beyazını bulan gören varsa lütfen ama lütfen bana özel mesajla vs bildirsin. İstanbulda BAĞCILAR, BAHÇELİEVLER, GÜNGÖREN, BAYRAMPAŞA, MAHMUTBEY civarında
  • ilk çıktğında almıştım hala taş gibi. :) yanlız bir zaman sonra sıkılıyor insan ama yeni telefon almam artık boşu boşuna para kaybı bu telefon bozulana kdr kadar kullanırım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

android telefon al derim... bende x6 8gb var... 1yıldır kullanıyorum. fena değil yazılım ehh işte. foto güzel pil normal. sesi normal. tavsiyem androidli telefon al...

Bende androidli telefon varda ne oluyor ki sanki her allahın günü şarj bazen günde iki defa şarj.Daha önce N8 kullanıyordum bazen arıyorum o telefonumu.
    Arkadaşımda fazla özellik isteyen biri değil.Şarj normal sayılabilecek (2-3 gün gibi) kadar dayansın bir iki iyi foto çeksin içine attığı 3-5 MP3'ü rahat rahat dinlesin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: login35

quote:

Orijinalden alıntı: wings35

android telefon al derim... bende x6 8gb var... 1yıldır kullanıyorum. fena değil yazılım ehh işte. foto güzel pil normal. sesi normal. tavsiyem androidli telefon al...

Bende androidli telefon varda ne oluyor ki sanki her allahın günü şarj bazen günde iki defa şarj.Daha önce N8 kullanıyordum bazen arıyorum o telefonumu.
    Arkadaşımda fazla özellik isteyen biri değil.Şarj normal sayılabilecek (2-3 gün gibi) kadar dayansın bir iki iyi foto çeksin içine attığı 3-5 MP3'ü rahat rahat dinlesin yeter.

böyle düşünüyoran x6 dan başka alternatifin kalmıyor

• Nokia X6 telefonumun yanda bulunan tuş kilidi açma kapama düğmesi bozuldu, şu aralar telefoncu falan koşturacak durumda değilim, acaba tuş kilidini açma kapamayı telefondaki tuşlarla yapabiliyor muyuz? Yardımcı olacak arkadaşa çok büyük dualar edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyc

Nokia X6 telefonumun yanda bulunan tuş kilidi açma kapama düğmesi bozuldu, şu aralar telefoncu falan koşturacak durumda değilim, acaba tuş kilidini açma kapamayı telefondaki tuşlarla yapabiliyor muyuz? Yardımcı olacak arkadaşa çok büyük dualar edicem

otomatik tuş kilidi süresini azaltabilirsiniz ayarlar menüsünden.
  • quote:

Nokia X6 telefonumun yanda bulunan tuş kilidi açma kapama düğmesi bozuldu, şu aralar telefoncu falan koşturacak durumda değilim, acaba tuş kilidini açma kapamayı telefondaki tuşlarla yapabiliyor muyuz? Yardımcı olacak arkadaşa çok büyük dualar edicem

En sonuncu güncellemeyi yaparsanız iPhone tarzı tuş kilidi geliyor. Ekrandan kaydırarak açıyorsunuz. Ama kilitleme olmuyor bu şekilde sadece açabiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

otomatik tuş kilidi süresini azaltabilirsiniz ayarlar menüsünden.

Evet, son gelen güncelleme ile sürükleyerek yapabilirsiniz.
  • acaba yeni güncelleme gelecek mi telefon için :) sıkıldım valla telefondan yenilik gelsede eğlensek biraz
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.