Şimdi Ara

YENİ NOTEBOOK ALICAM ÖNERİ LAZIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOTEBOOK UM ÇALINDI 4 YILDIR KULLANIYORDUM MARKASI COMPAQ EVO N8OO İDİ
    YENİ ALICAM ÖNERECEĞİNİZ MODELLER VARMI

• Hocam Packard Al .. 1299+kdv vatan computer, 16 aya bölüyorlar vade farksız.. card finasa manyak bi makine bul .. çok memnunum .. eğer laptop aldığında packardı görürsen diğerlerini unutursun zaten, benim kafam da HP vardı . bunu bi gördüm unuttum diğerlerini :)
  • kardeşim toşhiba almada ne alırsan. marka adına aldanma sakın paran heba olur. dell centrino 1.5 makınamı satıp toşhiba 1.73 centrino aldım inan dellin yarısı kadar hızlı değil acayip yavas .. ve sıfır 2 haftalık makınam buyuk ıhtımal hardiskindede sorun var ekranda ölü piksel. kimse ilgilenmiyor markayı satana kadar herşey. ve sanırım forumları oku ekran konususnda en probli makina bunlar toşhibalar.
  • hepsi burada com da 1199 $ +kdv kampanya yapmis, ilgilenenlere duyurulur.. vatanda card finansa %8 indirim yap1yor.oda 1195 $ dolara geliyor gibi.. kafa kafaya...
  • bence msi m635 64 bit
    yada ACER Aspire 5024 oda 64 bit ve ekran kartı da pci express
  • Arkadaslar bende bakıyorum bi dizüstü ancak halen daha karar veremedim F/S amilo pro, ACER Aspire 5024, datron KXA arasında siz hangısını alırdınız veye soyle KDV siz 1200$ olan önerecegınız varmı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.