Şimdi Ara

Yeni Nvidia Mobil GTX 1060, 1070, 1080 inceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    üstelik pascal serisi maxvell serisinden daha ucuza satışa çıktı amd sayesinde amd biraz daha bastırsa güzel bi ekran kartı çıkarsa laptop için fiyatlar yine düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

5300 liraya gtx 1070 li i5 6600k li sistem topladim. Buna 16 gb rami, monitörü, klavyesi ve ssd si de dahil. Buna mouse ve hoparlor de eklense (laptopla denk olsun diye) ve vatandan alinsa taş çatlasa 6000 lira eder. 6600k overclock edildiginde 6700k ile aynı oluyor zaten. Bir tek gsync eksigi olur. 2500 lira gibi bir fark çıkıyor. Ama gercekten denk olmasini istersek yani 6700k ve gsync monitör falan koyulduğunda fiyat 7000 i aşar. Gerçi monitör 15 inçe karşı 24 inç orasi da var ama tasinabilir olmasi icin mantikli olabilecek kadar yakın bir fark cikiyor bence. Ben gsync seçiminin opsiyonel olmasini isterdim. Gsync olmasa en fazla 5 bin liraya 1060 li monster alinabilirdi muhtemelen.

Babacım ben diyorum ki bu laptoplara verilecek parayla daha iyi bir masaüstü bilgisayar toplanılabilir, sen bana ne anlatıyosun?

• fungsclup kullanıcısına yanıt
    Kardeşim orada 8300 liralik monster laptobun muadilini masaustunde toplasan 7000 lirayi aştigini gosteriyorum. Yani 1070 li 6700k li monster fiyatına 1080 lisi masaustunde olur anca. Sen ne anladin oradan bilmiyorum ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 23 Ağustos 2016; 10:54:55 >
  • Sonunda GTX 10 serisi mobiller geldi diye sevinecektim. Fiyatı görünce:

• ZÜÜRTÜN ÇENESİNE DÖNDÜRMÜŞLER GENE MUHABBETİ PARASI OLAN ALSIN BNDEKİ MAKİNA 14 K LIK T7 V9.2 4.2GHZ DDR4 64R 1080 LE GORDUGUM MAKS. ISI 56C FPS MİN 67 GÖRDÜM YANİ KISACA MASAÜSTÜ ALIRSIN SADECE EVİNDE DURUR BEN MAKİNEMİ İSTEDİĞİM YERE GÖTÜRÜR RAHAT RAHAT İŞİMİ GÖRÜRÜM AGA
    DİPNOT:MSİ TİTAN ALCAKTIM TESADUF MONSTER I FARK ETTİM İYKİ DE ALMIŞIM HEM 10K KARDAYIM HEMDE DAHA İYİ PERFORMANS İNCELİK SESSİZLİK VE SICAKLIK OLMADAN RAHATIM...

• Ne tesaduf ya milllet 10xx kartlarin cikmasini bekliyormus.

• 1070 ekran kartına sahip notebooklar 5000 tl nin altını görürmü ne dersiniz
  • 5000 Bin mi hemde TR de unut böyle rakamı... Laptop satıyordum yurtdışın da GT62 ne hale getirmişler bir ekran kartı koydular diye.Şuan bendeki makina 970 ama onların yanında canavar ya
  • Cidden pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ZÜÜRTÜN ÇENESİNE DÖNDÜRMÜŞLER GENE MUHABBETİ PARASI OLAN ALSIN BNDEKİ MAKİNA 14 K LIK T7 V9.2 4.2GHZ DDR4 64R 1080 LE GORDUGUM MAKS. ISI 56C FPS MİN 67 GÖRDÜM YANİ KISACA MASAÜSTÜ ALIRSIN SADECE EVİNDE DURUR BEN MAKİNEMİ İSTEDİĞİM YERE GÖTÜRÜR RAHAT RAHAT İŞİMİ GÖRÜRÜM AGA
    DİPNOT:MSİ TİTAN ALCAKTIM TESADUF MONSTER I FARK ETTİM İYKİ DE ALMIŞIM HEM 10K KARDAYIM HEMDE DAHA İYİ PERFORMANS İNCELİK SESSİZLİK VE SICAKLIK OLMADAN RAHATIM...

şu canavarın bir kac fotoğrafını at bakalım ya ağzımız sulandı.
  • Bu laptopların detaylı incelemesini bekliyorum. GTX 1080'li veya 1070'li T7'lerinden birini alıcam ama bir an önce yapın şu incelemeyi hocam. Satışa çıkmasının ardından 2 hafta oldu, ne Technopat ne siz inceleme videosu hazırlamadınız :/ Bir an önce almak istiyorum ama incelemeyi görmeden de cebim varmıyor almaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bu laptopların detaylı incelemesini bekliyorum. GTX 1080'li veya 1070'li T7'lerinden birini alıcam ama bir an önce yapın şu incelemeyi hocam. Satışa çıkmasının ardından 2 hafta oldu, ne Technopat ne siz inceleme videosu hazırlamadınız :/ Bir an önce almak istiyorum ama incelemeyi görmeden de cebim varmıyor almaya.

Başka altarnatif mi var :) Seve seve aldırıyorlar ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMr.Brain

Orta seviye gpulu bi laptopa 5600 Tl vermek mantıklı iş değil. Bakın devir değişiyor, yeni nesil oyunlar daha çok gpu gücü istiyor. Yani şimdiki 1060 ile battlefield 1 de alacağın performans, gtx 760m ile battlefield 4 de alacağın performansa eşdeğer olabilir. O zamanlar laptop böyle pahalı değildi. Allahınızı severseniz uygun demeyin, teknoloji geliştikçe fiyatların artması anormal.

Kardeş 5600₺ ucuzmuş. Şimdi freedos 1060lı sisteme 6200 vermeyi düşünüyorum ki 1060 lısistemler 10000₺ geçik fiyatlarda olan modeller doldu.

• 1070 yerine 1060 almak mantıklı olur mu?

* uzun vadede , çok oyun oynamak ve sıcaklık bakımından karşılaştırırsanız sevinirim

cihaz olarak msi ge63/73 vr raider modelini referans alırsak
  • Fiyatıda harbi Monstermış hani.
  • Monsterdan ucuzu yok bir yandan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.