Şimdi Ara

Yeni Nvidia Mobil GTX 1060, 1070, 1080 inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayar A 1060 lı msi gt72 8.300 fiyat ile giriş yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al işte 6000 tl yapıo hemde 1070 olan fransadaki akrabaya xotic pcden siparis ettircem türkiyeye gelirken getirir burda gercekten cok pahalı.

https://www.amazon.com/Dominator-Notebook-Skylake-i7-6700HQ-NVIDIA/dp/B01J66BX1I/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1471633555&sr=1-2&keywords=gt72+vr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seversin62 -- 19 Ağustos 2016; 22:06:56 >
  • neden herkes fiyatlara takılmış anlamadım yeni çıkan şeyler özellikle de mobil grafikte çağ atlamışken tabiki pahalı olucak. ki yurt dışına bakıldığında 1070 msi 2000 dolardan aşağı vermiyo sager var 1700 dolar. 1700 dolar 5100 lira gibi bişi yapıuo e monster da o fiyat.bunlar elbet ucuzlucak ama özellikle bi önceki nesilden yüzde 40 -50 hıxlı olan bu kartlara fiyat açısından yaklaşmamak lazım bunlar şu an high end bütçesi düşük olanlar biraz daha beklesin 970 alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Bu kadar para versem masaüstü dizerim 6-7kdan bahsediyoruz

Adamlar masaüstünü taşınabilir hale getirmiş, daha ne olsun?

İyide insanlar masaüstü bilgisayar dizeceği zaman kaldırıp yanımda götüreyim diye yapmazlar ki, ayrıca bu fiyatlara çok daha iyi bilgisayar toplanabilir sürekli mobil olupta hardcore oyun oynamak isteyen biri için fp olabilir ama benim için değil.

Çok daha iyi bir sistem örnek verebilir misin? Fiyatların notebook ile çok yakın olacağını düşünüyorum.

http://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V9-1.html#.V7gjlVSLTIU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 20 Ağustos 2016; 12:36:20 >

• jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Ülkenin bir çoğu zaten yurtdışından sager markasını alıyorlar ondan takılmışlardır
  • Eski bir monster kullanıcısı olarak yeni nesil 1xxx serisine şuanda okadar para verilmesi taraftarı değilim 1070m 7500 TL gibi rakamlardan başlıyor 1080m 11.000 TL bunlar bi Notebook un hakettiği rakamlar değil bence

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    hayır sager 1700 dolar 5100 tl eder o da monsterın bu fiyat olması normal diyorum benim anlatmak istediğim şeyden kaçıp zıpbızla kelime seçiyorsun. konuda herkes şöyle pahalı böyle pahalı demiş 16nm teknolojisinden masaüstü kartlarının çok az bi değişikle laptop girmesi bunlar dan hiç baseden yok. dolar bu haldeyken kimse 1500 -2000 tl ye böyle bilgisayar beklemesin

Zaten ulkede bu seviyede laptoplari kimse alamiyor ki? Moster bir nebze ucuza geliyor millette ? Sager dedigin markayi ulkede nadir bilirler hele garantisi yoksa 1000 dolar bile versen kimse almaz. Yurtdisi fiyatlarini ornek gostersen bile ne olacak cunku ulkemizde suan 1070 bir kart 8000 bindem asagiya satilmatyacak ne kadar performansi iyi olsa da olmasada veya ne kadar yeni teknoloji olursa olsun TR kullanicilar cebine bakiyor bu yuzden yurtdisi fiyatlari baz alinamaz

• evet masaüstü oyun bilgisayarları bu seriyle birlikte tarihe karışmasının ilk adımı atılmış oldu. ben birkaç sonraki seriyi düşünüyorum, transistör boyutları daha da küçülürse ve mimari olarak bir takım iyileştirmeler olursa, devir değişir. Masaüstü pc toplama tercih edilirliği azalır. Masaüstü yerine büyük kavisli ekranlı AllInOne'lar ortaya çıkması muhtemeldir.hatta böyle bir şey çıkar benim de durumum el verirse alırım.

• Piyasa düşen ilk makinalar genelde problemli cihazlardı almamak gerekir bence biraz bekleyip revize ediyorlar cihazlar.Kullanıcılardan gelen şikayetler üzere hemen atlamamak lazım
    birader ilkokulu açıktan falan mu bitirdin ben ne anlatıuorum sen zorla anlamak istemiyosun.

tekrarlıyorum yeni çıkan ve mobil ekran kartlarında şu an çağ atlanmışken bu fiyatlar normal diyorum.tr kullanıcı cebine bakıyorsa diğer satılan ülkelerde de fiyat aşağı yukarı aynı diyorum.

sen bana hikaye anlatıyosun. tekrarlıyorum fiyatlar dolar bu halde iken normal son teknoloji aletleri ilk çıktıklarında zaten pahalılı olurlar.ayrıca 1000 serisi de gerekli değil amd nin kartlarıda nvidanın 900 serisi de yetrli

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

hayır sager 1700 dolar 5100 tl eder o da monsterın bu fiyat olması normal diyorum benim anlatmak istediğim şeyden kaçıp zıpbızla kelime seçiyorsun. konuda herkes şöyle pahalı böyle pahalı demiş 16nm teknolojisinden masaüstü kartlarının çok az bi değişikle laptop girmesi bunlar dan hiç baseden yok. dolar bu haldeyken kimse 1500 -2000 tl ye böyle bilgisayar beklemesin

Hayir.

http://www.xoticpc.com/sager-np8152-clevo-p650rp6.html

Suna g sync ekle 1300 dolar olsun. Iste bu kadar. Monsterin 5600 liraya sattigi sey bu. 3900 lira + 700 vergi desen 4600 lira. 1000 lira da monster cebine atiyor. Artik sunlarin fiyat politikasini savunmayin lutfen.

• Drakoid D kullanıcısına yanıt
    Yanlış olmasın 240 gb SSD yok Xotic modelinde onu da ekleyince 5000 tl ediyor 600 tl eksik Monster modelinden. Ancak o 600 liraya bütün garanti ve bakım onarım işlerinden vazgeçmek mantıklı mi emin değilim. Bende şu sıralar laptop almayı planlıyorum Xotic de listemde ancak hepsinin fiyatları çok yüksek eskiden yurtdışından almanın ciddi avantajı oluyordu öyle fiyat farkı ortaya çıkıyordu ki insanlar diğer faktörleri düşünmüyordu bile ancak artık öyle bir durum kalmadı. Fiyat politakası bütün firmaların rezalet eleştireceksek tarafsız herkesi eleştirmek lazım.
    Hangi cümlene cevap yazacağımı şaşırdım,kendi kelimelerin ile çelişkiye düşüyorsun ki? Neyse haklısın davanda bir şey diğemiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chezzey

Yanlış olmasın 240 gb SSD yok Xotic modelinde onu da ekleyince 5000 tl ediyor 600 tl eksik Monster modelinden. Ancak o 600 liraya bütün garanti ve bakım onarım işlerinden vazgeçmek mantıklı mi emin değilim. Bende şu sıralar laptop almayı planlıyorum Xotic de listemde ancak hepsinin fiyatları çok yüksek eskiden yurtdışından almanın ciddi avantajı oluyordu öyle fiyat farkı ortaya çıkıyordu ki insanlar diğer faktörleri düşünmüyordu bile ancak artık öyle bir durum kalmadı. Fiyat politakası bütün firmaların rezalet eleştireceksek tarafsız herkesi eleştirmek lazım.

Bence yurtdışından laptop almak hala daha cazip.Neden diye sorarsanız bir kasanın üstünde takılı kalmayınız bence.Bahsettiğiniz SAGER bir marka güzel olabilir ama test sonuçlarınada bakmamız lazım kasa yapısı soğutma açısından. Örnek şimdi ülkeden MSİ GT kasalarından almakmı mantıklı yoksa yurtdısından mı almak mantıklı ki şuan msi GT bir kasasını alsan nerdeden baksan 1500 1800 TL arasından kar edersin? ve ülkeden rahat satarsın dimi.
    Bu verdiğniz örnek MSİ olsa haklısınız derım

Monster eski kasalari clevo dan aliyordu. Bakmadim ama muhtemelen bu yeniler de oyledir ve oyleyse Sager le ayni makineyi satiyor sayilir. Clevo nun modellerinin sicaklik sonuclarini internetten bulabilirsiniz.

Türkiye'deki Msi fiyatları şaka gibi zaten onlara hiç bakmadım bile piyasası hakkında pek bir bilgim yok. Zaten 1800 gibi rakamdan söz ediyor olsaydık bende aynı fikirde olurdum ben laptop piyasasına genelde çok hakim değilim aslında son 1 haftadır ilgileniyorum daha önceden hep masaüstü, genel olarak bir şey anladıysam o da gaming notebook sorunlu bir iş zaten bunu daha önceden arkadaşlar vasıtasıyla deneyim etmiştim. Masaüstüne nazaran teknik servisi olsun bizim yaptığımız bakımı olsun daha meşakkatli bir iş burdan yola çıkınca daha garantici davranasım geldi açıkçası.
  • Chezzey C kullanıcısına yanıt
    Guzel bir kartli ve dedigim gibi Msi Gt serisi bir kasa secerseniz laptoplarda problem olmaz. Bakiniz internettiki konulara Msi modellerk yok isiniyor yok tozlandi vs hep bu hatayi veren cihazlar GE GS slim modelleri gaming diye satiyorlar ama bence tirt bir kasa ve problem yapmasida kacinilmaz. Soyle hem ince kasa olsun sogutmasi iyi olsun ozellikleri cok iyi olsun 2 kg olsun veya sekli olsun gaming laptoplarda fazla sekil aramayin bence pisman olursunuz ki zaten oluyorlar alan kullanicilar.

Zaten mümkün değil hem ince olup hep soğutmasının sağlam olması nereye girecek o kadar fan. Msi' ın benim için şöyle bir avantajı olacak ki bu benim için çok önemli ben senenin büyük kısmı yurtdışında olacam bundan dolayı uluslararası garantisi/servisi olan bir laptop olmasının çok artısı olur benim açımdan. Zaten önümüzdeki günlerde bunla alakalı bir konu açacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chezzey -- 21 Ağustos 2016; 4:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Zaten ulkede bu seviyede laptoplari kimse alamiyor ki? Moster bir nebze ucuza geliyor millette ? Sager dedigin markayi ulkede nadir bilirler hele garantisi yoksa 1000 dolar bile versen kimse almaz. Yurtdisi fiyatlarini ornek gostersen bile ne olacak cunku ulkemizde suan 1070 bir kart 8000 bindem asagiya satilmatyacak ne kadar performansi iyi olsa da olmasada veya ne kadar yeni teknoloji olursa olsun TR kullanicilar cebine bakiyor bu yuzden yurtdisi fiyatlari baz alinamaz

Sager i 1000$ a hayir diyen adam zaten bi halttan anlamiyordur 1070 kovalayan kisi bi zahmet neyin ne oldugunu ogrensin fiyat permosmans iyide kotude olsa me demek ? Iyi bisey alicaksan cebini dusunemezsin yetmiyosa oturur evinde sesini cikarmazsin 8000 tlden asagiya gelmezmis iphone 650$ lik 3500 e su gibi satiyorsa amerikadaki 2000$ lik msi zaten 6000tl yapiyir e birakta 2k karlada satsinlar ki max 7k olur bunda dusunecek bisey yok paran yoksa susacaksin o arkdas zaten 2k$ i sokaktan toplamiyo onada pahali zaten ayrica istanbulda su gibi satiyor monster zaten burda (istanbul disina cok satisi var) bu firmalar oyle varos kesimi baz almaz elit ve ekstrem kullanicilari baz alir parasi yetmeyeb konuyada girmesin bi zahmet

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.