Şimdi Ara

Yeni Octavia 2013 Cam Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni octavia da bilhassa ön camlar ya fitilleri gevşek malzemeden olduğu için yada cam yuvasında bir problem olduğu için ses yapıyor. Araç hareket halinde değilken ve Cam açıkken (ister birazcık açık olsun ister çok açık olsun) kapıyı çarptığınızda cam yerinden çıkacakmış gibi bir ses geliyor. Camın yuvasında ciddi bir boşluk var. cam, kapıyı çarpmanın etkisiyle içerde bir metale değiyor sanki. Oysa SuperB' de öyle bir sorun yok.
    Skoda servisleri bunu bir problem olarak görmüyor, çünkü tüm yeni octavialarda böyle olduğunu söyleyip topu genel merkezlerine atıyorlar, yani Müşteri hizmetlerine söyleyin diyorlar (sanki tümünde olunca HATA MASUMLAŞIYORMUŞ GİBİ!!!) Müşteri hizmetleri ise bu konuyla ilgili şikayetlerin artmasını bekliyormuş müdahale etmek için. Ben bizzat görüştüm ve bu şekilde cevaplar aldım.
    Eğer siz de bu sesten rahatsız iseniz benim gibi lütfen müşteri hizmetlerine acilen bir şikayet maili çekin.(neticede sıfır araç alıyorsun, bu sesler şimdiden varsa ileride kim bilir ne olur!!!)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.