Şimdi Ara

yeni octavia sürücü koltuğu sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARACIM YENİ OCTAVİA 1.6 DCI ELEGANCE MANUEL. sürücü koltuğunu alttaki mandal yardımıyla ileri geri hareket ettirip kendime göre ayarlıyorum. son defa ileri geri itiyorum, yerine oturmuş gibi duruyor ancak arabayı kullanırken bazen 1-2 gün sonra bazen aynı gün bi kasisten veya çukurlu yoldan geçince koltuktan tık diye güçlü bir ses alıyorum ve hareket hissediyorum. sanki koltuk o an tam olarak yerine oturuyor gibime geliyor. ve bu durumu bir kaç kez yaşadım. ne zamanki arabamı abim veya kardeşim kullandıysa koltuk ayarını değiştiriyorlar doğal olarak. ben de sonradan kendime göre ayarlayınca bu durumu hep yaşıyorum. ACABA BENDEN BAŞKALARI DA BÖYLE ŞEYLER YAŞADI MI BU ARABADA, VE BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI ARKADAŞLAR?

• her arabamda yaşadım..
    bence normal..
    çözümü: koltuğu ayarladıktan sonra silkeleneceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkadri12

ARACIM YENİ OCTAVİA 1.6 DCI ELEGANCE MANUEL. sürücü koltuğunu alttaki mandal yardımıyla ileri geri hareket ettirip kendime göre ayarlıyorum. son defa ileri geri itiyorum, yerine oturmuş gibi duruyor ancak arabayı kullanırken bazen 1-2 gün sonra bazen aynı gün bi kasisten veya çukurlu yoldan geçince koltuktan tık diye güçlü bir ses alıyorum ve hareket hissediyorum. sanki koltuk o an tam olarak yerine oturuyor gibime geliyor. ve bu durumu bir kaç kez yaşadım. ne zamanki arabamı abim veya kardeşim kullandıysa koltuk ayarını değiştiriyorlar doğal olarak. ben de sonradan kendime göre ayarlayınca bu durumu hep yaşıyorum. ACABA BENDEN BAŞKALARI DA BÖYLE ŞEYLER YAŞADI MI BU ARABADA, VE BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI ARKADAŞLAR?

2012 Octavia aracimla aynı problemi ben de sürekli yaşıyorum. Fakat bu durum normal mi, yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.