Bildirim
Yeni Online Oyun
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle söyle söyleyeyim bende bu 2 oyunu cok uzun sure oynadım
Ve ne yazıkkı konuları bu tarz oyunlara benzemesine rağmen hiç bir oyunu beğenmedim!yani sen knight ve sro gibi oyun istiyosan bence bastran unut:=)
birinin kamerası sıkar,
birinin pvp si cok kotudur
birinde oynanabılırlık cok kotudur
diğeri cekik gözlüdür
Ana rakion veya gunz online yı öneririm
bunlar dısında hiç bir oyun tat vermiyor
yaklasık bu ay içinde 20 ye yakın oyun denedim -
quote:
Orjinalden alıntı: metathrone
öncelikle söyle söyleyeyim bende bu 2 oyunu cok uzun sure oynadım
Ve ne yazıkkı konuları bu tarz oyunlara benzemesine rağmen hiç bir oyunu beğenmedim!yani sen knight ve sro gibi oyun istiyosan bence bastran unut:=)
birinin kamerası sıkar,
birinin pvp si cok kotudur
birinde oynanabılırlık cok kotudur
diğeri cekik gözlüdür
Ana rakion veya gunz online yı öneririm
bunlar dısında hiç bir oyun tat vermiyor
yaklasık bu ay içinde 20 ye yakın oyun denedim
oyunların hepsini indirdiysen vay haline
arkadaş soruna gelince eğer ikisinide bıraktıysan ve oyun bulamıyosan en iyisi benim gibi arkadaşlarının en çok oynadığı web bazlı oyunlara git onlarla birlikte oyna
-
teşekkürler arkadaşlar daha önerilerinizi bekliyorum -
Bi de arkadaşlar bilgiasayarın özelliklerini söylemeyi unuttum ona uygun oyunlar verirseniz sevinirim boşuna indirmiyeyim
Intel pentium 4
64mb ekran kartı
256mb ram -
drift city kesinlikle tavsiye ederim 580 mb boyutu var fakat her mb'ını hakediyor -
o özelliklerle sana pek bi oyun öneremem arkadaşında dediği gibi wep bazlı oyunlar tavsiye ederim ... -
Ultima Online oyna o özelliklerdeki pcde bir tek bu oyunda sorun yaşamazsın 11 senelik uocuyum Uonun verdiği tadı başka hiç bi oyundan alamadım şuana kadar -
Rakionu tek gecerim adami bi sardimi bidaha birakimiyon ben arkadasin bilgisayarindan 1 kerelik bi denedim 1 bucuk yıldan beri oynuyorum
En guzel ozelligide diger oyunların(Knight-Hero online vbvb.) tam aksine bu oyunda lwl atladikca sıkıcı olmaya baslayacagina daha da zevkleniyo yani her lwl atlayisinda daha cok zevk aliyorsun
WoW da guzel oyun bana denemek hic nasip olmadi ama cok guzel diyolar ama onu oynamak icin biraz ugrasmak gerek onun icin rakionu tek gecerim -
Cabalonline en iyisi. -
bence sen knightta devam et en güzeli odur ama madem değişik istiyorsun last chaos sword of the new world en süpeir ama bilgisayarın kaldırmaz cabal onlidede idare eder tantra var bide
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X