Şimdi Ara

Yeni Online Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar silkroad ve knight oynadım onların ardından sarabilecek online oyun arıyorum.Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

• öncelikle söyle söyleyeyim bende bu 2 oyunu cok uzun sure oynadım
    Ve ne yazıkkı konuları bu tarz oyunlara benzemesine rağmen hiç bir oyunu beğenmedim!yani sen knight ve sro gibi oyun istiyosan bence bastran unut:=)
    birinin kamerası sıkar,
    birinin pvp si cok kotudur
    birinde oynanabılırlık cok kotudur
    diğeri cekik gözlüdür
    Ana rakion veya gunz online yı öneririm
    bunlar dısında hiç bir oyun tat vermiyor
    yaklasık bu ay içinde 20 ye yakın oyun denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metathrone

öncelikle söyle söyleyeyim bende bu 2 oyunu cok uzun sure oynadım
    Ve ne yazıkkı konuları bu tarz oyunlara benzemesine rağmen hiç bir oyunu beğenmedim!yani sen knight ve sro gibi oyun istiyosan bence bastran unut:=)
    birinin kamerası sıkar,
    birinin pvp si cok kotudur
    birinde oynanabılırlık cok kotudur
    diğeri cekik gözlüdür
    Ana rakion veya gunz online yı öneririm
    bunlar dısında hiç bir oyun tat vermiyor
    yaklasık bu ay içinde 20 ye yakın oyun denedim

oyunların hepsini indirdiysen vay haline
    arkadaş soruna gelince eğer ikisinide bıraktıysan ve oyun bulamıyosan en iyisi benim gibi arkadaşlarının en çok oynadığı web bazlı oyunlara git onlarla birlikte oyna

• teşekkürler arkadaşlar daha önerilerinizi bekliyorum
  • Bi de arkadaşlar bilgiasayarın özelliklerini söylemeyi unuttum ona uygun oyunlar verirseniz sevinirim boşuna indirmiyeyim
    Intel pentium 4
    64mb ekran kartı
    256mb ram
  • drift city kesinlikle tavsiye ederim 580 mb boyutu var fakat her mb'ını hakediyor
  • o özelliklerle sana pek bi oyun öneremem arkadaşında dediği gibi wep bazlı oyunlar tavsiye ederim ...
  • Ultima Online oyna o özelliklerdeki pcde bir tek bu oyunda sorun yaşamazsın 11 senelik uocuyum Uonun verdiği tadı başka hiç bi oyundan alamadım şuana kadar
  • Rakionu tek gecerim adami bi sardimi bidaha birakimiyon ben arkadasin bilgisayarindan 1 kerelik bi denedim 1 bucuk yıldan beri oynuyorum

En guzel ozelligide diger oyunların(Knight-Hero online vbvb.) tam aksine bu oyunda lwl atladikca sıkıcı olmaya baslayacagina daha da zevkleniyo yani her lwl atlayisinda daha cok zevk aliyorsun

WoW da guzel oyun bana denemek hic nasip olmadi ama cok guzel diyolar ama onu oynamak icin biraz ugrasmak gerek onun icin rakionu tek gecerim
  • Cabalonline en iyisi.
  • bence sen knightta devam et en güzeli odur ama madem değişik istiyorsun last chaos sword of the new world en süpeir ama bilgisayarın kaldırmaz cabal onlidede idare eder tantra var bide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.