Şimdi Ara

yeni opel astra hb mi? yoksa yeni seat leon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. foruma yeni üye oldum. araç almayı düşünüyorum ama kararsızım iki araç arasında. aklımda olan araçların bir tanesi 2006 model yeni kasa opel astra hb diğeri ise 2006 model yeni seat leon mu? ama başka araç tavsiyeniz de varsa onu da yazarsanız çok memnun olurum. şimdiden çok teşekkür ederim...

• bu iki araç arasında seat Leon
    goLf düşünmez misin ? çok güzel oLur o zamn da goLf Leon astra derim
    bi araç daha ekLersek bu da hyundai i30 oLur çok güzeL araç oda karar senin
    307 de ekleyebiLiriz
    .................................................................................................................
  • iki arabayadı kullandım bi kere ıc dızayn ve malzeme kalıtesı bakımından astra sınıfının en ıyısı dıs gorunuse gelınce leon gercekten cok hos bı arac ama sıyah bır body kıtlı astra harikaa.. c sınıfında alınacak en guzel arac bana gore opel astra
  • astranın iç malzeme kalitesi leon dan daha ustundur.
    motoro olaak pek bir farkları yok açıkçasi.1.6 102 hp 8v lik leon un motoru nu sakın kucumsemeyın,sorunsuz ve torqunu alt devirlerde veren bir motordur.
    burada secim sizin tercihinize kalmiştir.
    iç mekan da astra,dış tasarımda leon.
    motor-yol tutus vs... geri kalan bircok ozellikleri cok yakın birbirlerine.
  • peki yakıt bakımından leon astra golf ??? fiyat bakımından da 26000 ytl yi aşmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addda -- 29 Mart 2008; 22:47:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: addda

peki yakıt bakımından leon astra golf ???

burada vw grup ın kullandıgı motorlar ile opel ın motoru karşilaştırmasi sozkkonusu.
    eger leon alırsanız 2. el de 102 hp lik motoru alacaksınız.golf de hem bu motor hemde 115 h lik fsi motor var.
    102 lik motor leon da kız arkadasimda var.bursa sehiriçi trafiginde bu araç 10 litreyi yakıyor.yyakmıyor değil.
    ancak daha bos ve uzun mesafeli yollar ile sehiriçini kariştirinca yakıtı 8 lere cekebiliyorsunuz hatta 3000 devirin altında kullanırsanız 7.5-7.7 ler yakanıyor çok rahat.tabii bunda benzınnın da cok etkisi var.en guzel degerleri yenı almaya basladıgımız bir shell istasyonun benzini ile yakaladık.
    fsi motor için gerçekten 1.6 bir motor için cimri diyebilirim.normal sehiriçinde 8 litre yakıyor.
    sehirlerarasında otomatik fsi ile 5 in altına bile indirk sakın kullanımda(bu arada bu veriler anlık değil tabiikide ortalama yakıt verileri,anlık verilerde 25 litrede var 2 litre de var)

astrayı bukadar yakından takip edemedım benzın tuketımı konsuunda ama kullanan arkadaşlarım shriiçinde 10 litre civvarında oldugunu soyluyor.
    yanı 3 aşagı 5 yukari astra ile vw grub un 1.6 102 hp lik motoru yaklaşık degerleri veriyor.fsi motor de bunlardan birazdaha cimri.

ama tabii cok buyuk bir yakıt tasaruufu beklemek yanliş olur bu araçlardan.
    bu arada 2006 model leon için ne istiyorlar?ve donanım hangisi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.