Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
41.376
Cevap
301
Favori
2.391.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayinin asıl amacı sport donanım satmak.liste fiyatından sportta düşüyorlar ama cosmo da 1000 tl anca düşürebildik.sport 1.6 dizel bugün 67-69 Arasında bayilerden alınabiliyor enjoy ise 63 civarı.yeni kasa hem hafif olur hem dokunmatik ekran standart gelir hemde fiyatlar şimdiki seviyede olursa çok tutar.bu Arada J kasa Classic olarak satılacaktır,3-5 Donanım kırpar,yeni motor seçeneklerini koyup satarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa güzel, donanım iyi... Umarım fiyat etiketi de makul olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s700 kullanıcısına yanıt

''Word on the street is that the China-spec Chevrolet Cruze’s 7-speed dual-clutch gearbox will arrive on the Opel Astra K as soon as possible. ''

7 ileri çift kavrama olacak gibi gözüküyor..Araç hafifledi ve rüzgar direnç katsayısında da az da olsa bir iyileştirme var. Motorda da revizyon yapılmış..Bu da J kasaya göre daha az benzin yakacak demektir.

• Hocam, haklısınız :) Ben pek dikkat etmeden o kısmı yazmışım. Ortalama doluluğu ben Cosmo olarak, dolu araçtan kasıt, cam tavan, jant, navigasyon, geri görüş, IntelliLux (Tabi bunlar standart verilmezse) özellikleri olan aracı kastediyorum. Navigasyonlu Cosmo 82.000'e geliyor. Manuel'i sizce de 85, otomatiği 90 civarından gelmez mi?

Avrupa fiyatlarını bilmiyorum ama, Golf 7'ler Türkiye'ye geldiklerinde Comfortline Dizel Otomatikleri 52.500'den, Xenon'ları 55.000'den geldi. O dönemde de 49 civarına Comfort Otomatik Golf 6 alınabiliyordu. 55'lik araba üç senede 85.000 oldu.

Umuyorum dediğiniz fiyatlardan gelir ben yanılırım. Ama rakiplerinin fiyatları;

V40 Advance Dizel Powershift 97.000
    Need Concept Plus Dizel Otm. 73.000,
    Leon 1.6 TDI DSG 72.900
    Focus Titanium TDCI Powershift 85.000
    Megane 1.6 dCi EDC 74.000
    Astra Cosmo 1.6 CDTI (ki bu araba manuel) Nav650 ile 82.000 (Nav650'siz 79.000)

Rakiplerinin hepsi otomatik, Astra manuel haliyle daha Focus hariç daha yüksek. Bu durumda 85e dizel otm. Cosmo gelmez herhalde. Zam yapacaklardır gibi geliyor. En azından lansman fiyatları değil de takip eden araçlar için. Şu noktada haklısnız, Karl-Thomas Neumann da zaten fiyatın rekabetçi olacağını söylüyor. Avrupa'da eski araç ucuzluyor, yeni hemen hemen aynı fiyattan geliyor. Ae desek boş şimdilik.

Rozetmen hocam aynen öyle, Cosmo araç istediğinizde burunlarından kıl aldırmıyorlar. Ben de Cosmo diye gidip Sport alanlardanım. Ama iyi ki de Sport almışım diyorum bazen. Koltukları ve direksiyonu kullanırken ayrı bir keyif veriyor aracın. Eğer özel sipariş verilirse, 1.6 CDTI Sport + Intellilux + R 4.0 ve jant opsiyonu olan bir araç almayı isterim. G kasadan beri baz donanımın bir üstü olan donanımı satıyorlar Classic diye. Muhtemelen Business mı ne var şuan, onu satarlar.

• cridor C kullanıcısına yanıt
    Bayide cosmoya da sporta da bindim.sportun koltuklarına oturunca sanki uçak kullanıyorum hissiyatı verdi.direksiyonu da yumuşak ve etli.cosmo da iyiydi ama fiyatta asla düşmüyorlar.yeni kasa da 1.4 sport ya da 1.6 enjoy düşünüyorum.sport dizel olunca 70 bandına dek çıkıyor.belli mi olur belki aileden destek alır sport dizeli yapıştırırız bu arada astra j sürüş keyfi olarak bana golften daha hissiyatlı ve güzel geldi.

• cridor C kullanıcısına yanıt
    Hesap basit ortalama 5.000 TL fiyat farkı gelecektir.Cosmo daha özellikli olduğu için bu fark bir parça daha yüksek olabilir. Zaten Opel rakiplerine göre donanım yönünden daha zengindir.Bayilerde de %3-4 gibi bir indirim alınıyor genelde.
  • 75000 civarına sunroof lu sports model alabilirim gibime geliyor, cruze u 30 dan takasa verebilirsem iyidir.
  • Bugünün şartlarıyla fiyatlar bu tür markalarda 100'e kolaylıkla yaklaşırsa, kişisel görüşüm; BMW, Mercedes, Volvo, Audi... gibi araçları çok yakıyormuş az yakıyormuş benzinliymiş, dizelmiş, manuelmiş, otomatikmiş fanlıkmış fansızlıkmış şusu eksikmiş busu doluymuş felan dinlemem mantığımı saydığım markalar lehine tekrar gözden geçiririm!
  • dün bayiden arkadaşım için fiyat aldım stil paketli sport modeli için 72 bin stil paketsiz 69 bin fiyat verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkansah

dün bayiden arkadaşım için fiyat aldım stil paketli sport modeli için 72 bin stil paketsiz 69 bin fiyat verdiler

aha yeni modellerin fiyatları belli olmuş mu ?
  • GTC,sedan olmayacak deniyordu. Station'ın bile resimleri düşmüş, ne iş?

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

GTC,sedan olmayacak deniyordu. Station'ın bile resimleri düşmüş, ne iş?

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

muhtemelen fake yoksa duyruldu .

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    sedanın yan profili çok iyi.

ama muhtamelen fake. c sütınunda göz tırmalayan bişeyler var.

bir de diğer araçlar yeni kasalarında uzunluk ve genişliklerini arttırken, opel kısaltmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt45 -- 3 Haziran 2015; 14:51:36 >
  • yeni kasa için değil :=) şuan ki kasa
  • Corsa fiyatlarını gördükten sonra Astra fiyatlarına nasıl şaşırıp kalırız tahmin edebiliyorum. Bekleyip göreceğiz
  • Tasarımı çok beğendim.

• Surekli resimlerine bakip duruyorum :) Ozellikle arka tasarimi cok begendim.. Yine ic tasarim spy resimlerde cok basit duruyordu ama seri uretimde baya bir degismis.. Mazda 3 ile birlikte sinifinin en heyecanlandiran araci olacak..

• Mazda motor konusunda çok geri kalmış bir firma.Benzinli ve dizel motorlarda rekabet gücü çok zayıf. 90 lı yıllarda ki mazda arabaları düşünüyorum da şimdi o günlerden eser yok.

• Oto Teknik Veri - Otomobil Haberleri
    2016 OPEL ASTRA F�YATI ALMANYA'DA AÇIKLANDI
    http://www.ototeknikveri.com/haber/4941/2016-opel-astra-fiyati-almanyada-aciklandi

almanya fiyatları acıklanmış 270 avro zam gelmiş almanyada.

• Sitede söylenen rakamlar hatalı,

Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.