Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.383
Cevap
301
Favori
2.393.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayilere henüz araç gelmedi. Tanıtım için sanırım Ekimde gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedanı aynı zamanda satışa sunulurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Sedanı aynı zamanda satışa sunulurmu acaba?

Opel bayisine sordum, sedanının Kasım 2016 gibi geleceğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Giulietta-İ30 karışımı bir şey olmuş arkadan. Önden zaten Corsa gibi.

Opel çuvallamaya devam ediyor, yeni Corsa faciasından sonra normal karşılıyorum artık.

Filolar olmasın Opel, Alfa Romeo kadar ancak satar Türkiye'de. Her yer Rent A Car plakalıklı Corsa ve Astra dolu.

piyasa polo-golf-jetta-passat şirket aracı kaynıyor , neyin kafasındasın ?
    premimyum araçlar kıroların eline düştü bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

astra j den ne farkı var ki ön panjur değişmiş farlar biraz değişmiş stoplar değişmiş astra h ile j arasındaki fark uçurumdu mesela ama bu sefer öyle olmamış

40 yıldır sıkıcı tasarıma sahip kompaktlar varken, astra zaten güzel olan tasarımı fazla bozmaması çok doğru bir karar oldu.
  • An itibariyle astra h aracımı ilana verdim.astra k çıkana kadar diğer aracımla idare ederim artık.gelsin Görelim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni görseller,

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• j kasada panoramik sunroof olucak mı?
  • Dizel otomatik 90 bin TL den başlar. Donanım da Zayıf. benim 2008 emotion Bravo en full 2. Donanıma denk geliyor. Her şey opsiyonel. Makyajlı 2.0 Cdti ınsignia alınır 2014 model.
    Göreceksiniz fiyatları bak.

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    Önden fotoğrafı var mı hocam bu çekilen aracın

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Var ama fotoğraf yüklemede sorun var kaç zamandır, yüklediğim resimler açılmıyor , ara ara tekrar yüklemeye çalışacağım.

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

GTC,sedan olmayacak deniyordu. Station'ın bile resimleri düşmüş, ne iş?

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

bu haliyle olmasın daha iyi.

Rezalet.

• Kırmızının yeni pozları,

• Yeni Bir arabanın en olmayacak açılardan fotoğrafı çekilmeye başlandıysa o arabanın tipinde sıkıntı vardır arkadaş.

Reklamcı abiler zorlar da zorlar artık beğenilmeyen yerlerini güzel göstermeye.

Çek çek, egzozun ordan çek. O açıdan güzel görünüyormuş.

Senin tasarım anlamında en büyük yaratıcılığın, vazgeçemediğin yegane unsur, ön panjurdaki arabayı dişlek gösteren parlak krom parçasıysa..

Daha çook girersin arabanın altına güzel açı yakalayabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 1 Eylül 2015; 0:47:43 >
  • Fiyati sizce ne olur? 55.000 tl den basliyabilir mi? baslarsa super olur 60.000 eli ayagi duzgun bisi olabilir sanki?

• GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Dizel mi? Benzinli mi? Düz mü otomatik mi? Hangi motor? 55.000 den ancak manuel,benzinli ve 1000 cc lik 3 silindirli edition donanım başlayabilir ki onu da 58-59.000 TL civarı fiyat oluşur diye düşünüyorum..Eli yüzü düzgün dediğiniz şey (Orta donanım seviyesi, Navi vs ) 70.000 e yaklaşır..Rakiplerinin fiyatlarına da dikkat etmek lazım..308 ve Citroen kaç para olmuş ? ve de ne kadar satıyor? Gerçi keşke hepsi birden ucuzlasa nerede??..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Dizel mi? Benzinli mi? Düz mü otomatik mi? Hangi motor? 55.000 den ancak manuel,benzinli ve 1000 cc lik 3 silindirli edition donanım başlayabilir ki onu da 58-59.000 TL civarı fiyat oluşur diye düşünüyorum..Eli yüzü düzgün dediğiniz şey (Orta donanım seviyesi, Navi vs ) 70.000 e yaklaşır..Rakiplerinin fiyatlarına da dikkat etmek lazım..308 ve Citroen kaç para olmuş ? ve de ne kadar satıyor? Gerçi keşke hepsi birden ucuzlasa nerede??..

Abi Turkiyede olmadigimdan inan fiyatlarinin zammina yetisemiyorum.
    Duz manuel cosmonun bir alti sinifi tarzinda bisi diyatlar adeta cildirmis. 65.000 gozden cikarmak gerek herhalde duz benzinli icin

• GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Opel son günlerde ortalama 1500 TL civarında bir zam yaptı..Bence K kasaya hazırlık için fiyatları biraz yukarı alıyor..Gerçi hemen hemen her marka yaptı birşeyler özellikle Avrupa araçlarda Euro nun yükselmesinin de etkisi var tabi ki..Ancak 1-2 ay sonra tekrar bir zam bekliyorum Opel den..Aralıkta K modeline başlarlar belki J yi bitirirlerse..Galiba forumdan okuduğum kadarı ile hala J siparişi almaya devam ediyorlarmış. Ancak J kasayı klasik adı altında üretmeyecekleri için 2.elde değerini koruyacak ne de olsa çelik subap vs ile LPG uyumu var ve kasa çok güzel..Ben de J kasa olduğu için yağlayıp ballıyayım biraz Ne demişler BAZILARI AĞIR SEVER

• quote:

Orijinalden alıntı: DeActivate

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Sedanı aynı zamanda satışa sunulurmu acaba?

Opel bayisine sordum, sedanının Kasım 2016 gibi geleceğini söyledi.

saolasın hocam, o zaman hiç şimdiden bakmanın anlamı yokmuş :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.