Yetkili mi özel mi hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2070. sayfa)
-
-
Özel hocam. Tanıdık bir ustaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Videoda debriyajdan ayağı çekince gelen pat sesi var. sürekli yapmıyor ama çoğunlukla oluyor. acaba neden yapıyor bu sesi? daha önce 2019 yılıydı sanırım yetkili serviste teknik aksiyon gereği debriyaj alt merkez falan değişmişti. geçen senede debriyaj kitlendi sonrasında baskı balata kırılmış olarak çıktı şanzıman içinden ve değişti. ama öncesinde yapıyodu bu sesi ara ara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axy_ -- 12 Şubat 2025; 9:27:3 > -
Arkadaşlar, 2017 model astra k aracımın ön balatasını değiştireceğim. Önereceğiniz ön balata markası var mı? Birde aracımı alalı ağustos ayında 8 yıl olacak. Daha aküsü değişmedi akü olarak ne öneriyorsunuz.
-
Ferodo taktırdım gayette memnunum tavsiye ederim
Benim de akü değişmedi hocam. Ölçtürün ona göre değiştirin bence
80A Varta alıp yenilemiştim ben de 2024 Ekim’de 7.000TL civarı tutmuştu
Akü olarak varta derim.
Balata olarak ATE güzeldir yada GM alın. Bunlar pahalı derseniz bosch, delphi vs olur.
-
arabanızı ilk çalıştırırken şunu yapın.
frene basmadan start stopa basılı tutun kadran selamlayı yapana kadar bekleyin ortalama 8 10 saniye.
sonrasında frene basıp çalıştırın.
zincir kurma sesi gelecektir zaten ilk. zincirin daha uzun ömürlü olmasını sağlar.
-
Motor çalışmadan triger nasıl kurulsun hocam onu döndüren ayrı bir elektrik mekanizması yokki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam zincir kurulumu de, hazırlık de herneyse adını karıştırmışta olabilirim.
opel forumlarında da araştırın bu önerilir zaten.
-
En fazla mazot pompası mazot basar kızdırma bujileti ısınır bunlar dizelse tabi. Başka da birşey olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zincir ile alakalı. yağmı gidiyor ne oluyor şu an tam hatırlamıyorum, araştırıp bulabilirsem atacağım.
benim arada sırada zincir sesi geliyordu. bunu denetikten sonra gelmemeye başladı.
öneririm.
-
32 gb flash diski okumuyor araçlarımız bilginiz olsun. 16 gb okuyor mu bilmiyorum. 8 gb okuyor.
-
araç içi kamera taktıran oldumu hiç.
malum çarpışma önleyici aynanın arkasında baya yer kaplıyor.
ona göre daha küçük kaliteli birşey lazım.
-
Beyler yakın zamanda servise periyodik bakım yaptıran oldu mu?
Bugün Aradım fiyat istedim, Filtreler, Total 5w30 yağ, cam suyu vs 8950 işçilik dahil dedi Afyon servis, uşak servis 8000 istedi. Ne biçim fiyatlar bunlar. Ben mi çok geride kaldım. Sizler nasıl hallediyorsunuz?
-
16 gb kullanıyorum ben.
Ayrıca kamerayı da xiaomi 70mai kullanıyorum. Gayet memnunum.
Dizelmi biz yağı internetten satın alıp yağcıda hepsini hallettiyoz 3 yıldır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
16 gb deneyeyim teşekkürler. Kamerayı kendiniz mi taktınız acaba.
Selamlar, "70 mai m500" kullanıyorum. Kaliteli, ufak bir cihaz. Hatta UP-03 aksesuarıyla kullanıyorum, o sayede park halinde de kayıt alıyor. Tek sıkıntısı saati kayıyor zamanla, arada bir güncellemen gerekiyor.
Ön camda sağ üste yaptım montajını Görüntü de aşağıdaki gibi. Not: Aynada asılı olan kokuyu görmesi önemli, o sayede park halinde gelen darbeyi ve şiddetini anlamıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X