Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2068. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.354
Cevap
303
Favori
2.389.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba ,

Ben geçmişte araştırmaların sonucunda TRW markası ile değiştirmek istemiştim , şasi noya göre yanlış malzeme vermişler ancak ondan dolayı elde mevcut olan Delphi markası ile değişim yapmışlardı , başlarda orjinal balatadaki frenleme yok gibi hissettim ancak zamanla alıştım veya balata alıştı , şuan bir sorun olmadan kullanmaktayım.

bu ürünün kaliteli olduğu söylenmişti ama sizde bir araştırınız.

Yeni Opel Astra K (ANA KONU)
     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)opel ve chevrolet yedek parça fiyatları | biyedekparca.com
    Opel Astra K Ön Fren Balatası 276mm TRW | Biyedekparca.com
    https://www.biyedekparca.com/opel-astra-k-on-fren-balatasi-276mm-trw?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA9667BhDoARIsANnamQa6KEbp7sAaJB5Bmghni-k76AmjSHAzA7ZvJ3D5WxQGyHInwIx8sK8aAvVkEALw_wcB

• principino kullanıcısına yanıt
    Onlineyedekparca sitesinden ben bu yaz değiştirdim. Şase numarasını whatdapp numaralarına yazınca uygun balata ve diski söylüyorlar. Ben ferodo disk ve balata taktırdım önlere. Gayet memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, şu aralar 1.2 turbo astra k bakıyorum özel seri edition ve özel seri gs line lar var. Özel seri editionlar için yeterince bilgi var ancak gs line için pek fazla bilgi yok.
    Biraz araştırma sonucunda özel seri gs lineların 110 ps değil 130 ps olduğunu anladım. Sizin izleyebileceğiniz başka fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmaztaha -- 25 Aralık 2024; 22:47:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • korkmaztaha kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145805408

Her araç farkli farkli Opel o zaman cok ekle çıkar yaptığı icin biri birini tutmaz net olarak söylemek zor.

Özel seri denen donanım aslinda 2020 donanım paketi onlarda da her araç farklı farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Aralık 2024; 23:37:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkmaztaha kullanıcısına yanıt

1.2T olup 145PS motor gücüne sahip ve donanım olarak diğer 1.2T modellerden daha zengin olan 2020 serisine bakmanızı öneririm. Daha önce 2 yıl kadar 2020 donanım seviyesinde olan modeli kullandım. Bu araç Türkiye'de yine Edition özel seri olarak satıldı ve donanım listelerinde detayı asla yer almadı. Bu nedenle ismi pek bilinmiyor.

Bu donanımı en rahat ön çamurluklarda yer alan 2020 logosundan ayırt edebilirsiniz. Bu donanım seviyesinin de P9, P10, P11 ve P12 şeklinde 4 farklı seçeneği bulunmakta.

Bu dört seçeneğin hepsinde LED ön farlar, çift bölgeli elektronik klima, yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, otomatik kararan dikiz aynası, koltuk ve direksiyon ısıtma, ön+arka park sensörü, geri görüş kamerası, şerit koruma asistanı, aktif acil frenleme sistemi mevcut.

Farkları ise şu şekilde;

P9: Ön sis farı ve alarm yok

P10: Ön sis farı var, alarm yok

P11: Ön sis farı ve alarm var

P12: Ön sis farı yok, alarm var

2020 serisinde bir de P8 seçeneği vardı ancak motor gücü 110PS'ti. Yukarıdaki donanımlara ek olarak gelişmiş park pilotu, kör nokta uyarı sistemi, navigasyon, karartılmış arka camlar ve lastik tamir kiti vardı.

• @nonpassaran @mmncs teşekkürler. Bakarım paylaştığınız sitelere.

• ASTRA K 1.5 D 122hp GS Line kitapçığını nereden bulabilirim? Internette istedigim kitapcigi bulamadim.

• Astra K 2016 benzinli araç var. İki hafta önce sarsıntılı çalışmaya başladı sonra düzeldi. Tekrar sarsıntılı çalışıp motor arıza ışığı yandı. Kontrole götürürken esc hatası verdi. Bujiler kontrol edildi sıkıntı yok. Sonra kompresyona bakıldı. Bir silindirde basınç zayıf ölçülüyor. Usta üstü açalım subaplara bakalım aşağı piston silindire inersek baya masraflı olur diyor. Araba şu an traktör gibi çalışıyor.

Manisa- İzmir tarafında bilindik iyi servis var mı bir kaç yere daha göstermek istiyorum.

• bebott B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun.

İzmir 2.sanayi sitesinde ( Bornova ) Alkaya Opel servisi var. Oraya bir gösterin derim.

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 1 Ocak 2025; 20:39:59 >
  • Herkese merhaba 2021 model 1.4 T 145 HP CVT motorlu Edition Astra alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Araba 53000 km'de, servis bakımlı Ankara'da yapılmış bakımları, geçici bir süre için işimi görsün diye aldım ben aracı, eski piston kıran motor zannediyordum ama o motor değilmiş.

Biraz araştırdım CVT şanzımanmış araç. Motorda F14SHTkodlu imiş. OV0401547 kodlu 0 20 yağ kullanıyormuş.

Motorun ve şanzımanın karakteri hoşuma gitti atik bir araç arabada iyi yol tutuyor ama bende çok uzun süre kalmaz satarım.

Tabi kısa bir süre üretildiği için bu motorda kronikleşmiş sorun var mı öğrenmek istediğim konu bu. Çoğu kişi benim gibi araştırmıyor. Sebebine gelecek olursak sattığım kişinin sorun yaşamasını istemem. Servis bakımı bile yapılsa desem servisler çoğunluk yetkili gibi görünse de yetkisiz bile bir ara yanlış yağ koyuyormuş bu motora.

Benim görebildiğim bir kişi yağ pompası arızası yaşamış. Başka sorunda göremedim. Deneyimli arkadaşlardan buji değişim aralığı, kayış, triger kayışı değişim zamanı, CVT yag değişim zamanı ve yağ kodu ve varsa diğer sorunlarını öğrenmek isterim. Herkese iyi pazarlar.

• 1.2T 145hp kullananlardan "trigger" değiştiren oldu mu acaba aramızda?

4.5yıl ve 80.000km olduk. Yetkili serviste "tabi zamanı gelmiş ufaktan" gibi tahmini bir cevap alınca, buradan da bi sorayım istedim.

• Merhaba. aracımımda kalkış yaptıktan sonra ya da kalkış sırasında ayağımı debriyajdan çektikten sonra tak diye bir ses geliyor. sürekli gelmiyor. bazen arka arkaya da geldiği oluyor. 2. viteste de yapıyor. sanki ayağımı debriyaj dan hızlı çekince geliyor gibi ama tam anlayamadım. geçen sene debriyaj kitlendi. yolda kaldım. çekici üzerinde özel servise götürüp şanzıman sökülüp baskı balata değişmişti. baskı balata kırıldığı ortaya çıkmıştı sökülünce.

• Selam arkadaşlar.

Ankarada tavsiye edeceğiniz göçük düzeltme işi yapan iyi bir usta var mı ?

• snurce kullanıcısına yanıt
    Kayış 1.2 puretchde çok sıkıntı ve sakat bişey 80.000 değil 40000 de değişin diyor çoğusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.