Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2065. sayfa)
-
-
Bu boşluğun konulma amacını anlayamadım hala, opel ne düşünüyordu acaba?
-
-
2021 dizel otomatik edition hakkında ne düşünüyorsunuz. Elegance den çok eksiği varmıdır. 1milyon civarında bir araç bakıyorum da km düşük az hasarlı anca bu modeli bulabildim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim aracım 1.5 d edition mayısta 950 bine aldim 52 binde kazasız boyasiz. Elektronik el freni var far led.
Elegance donanıma param yetseydi alaydim dedigim oluyor nedeni de söyle
1.Hayalet ekranı cok begeniyorum
2. Büyük ekran navi 900 gözüme hitap ediyor.
Fazla paketler arasi ahim sahim farkta yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Ekim 2024; 18:32:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet güzelmiş ama 200bin gibi bir fiyat farkı var iki model arasında ilanlarda
200 verince L kasa fiyatina yaklaşıyor bu isin sonu yok begeniyorsan bin dene al derim.
Aynen hocam J kasa vardı yıllar önce 1.3cdti sonra Megane 1.3tci bakalım birde bunu deneyeyim büyük ihtimalle bu iki araçtan sonra iç hacim genişliği hariç memnun kalacağıma eminim
Hocam Varta akünün model kodu neydi ve AGM özelilikli mi?
Varta 80Ah F17
Varta 80Ah F21 örnek olsun diye bu kodları gönderdim
-
inanın hiç bilmiyorum
start stopsuz benim araç
-
arkadaşlar astra K 1.2 145bg edition model bu motordaki "motor gücü azaltıldı" arızası kronik deniliyor, acaba bu sorun sonradan çözüldü mü? ilanlara bakarken bu araca denk geldim fakat şikayetvar sitesindeki yorumlar beni korkuttu açıkçası
-
hocam ben de de 1.6 dizel manuel var. benzer bir ses bende de geliyor. ama sürekli bir ses değil bazen geliyor 30 40 sn sürebiliyor. nerden geldiğini bende çözemedim.
-
Sanırım bu da kronik ve zamansız tüm araçlarında çıkabiliyor astranın. Çünkü okadar çok şikayet varki YouTube şikayet sayfaları servislerin yorumları vs vs. Yıllar önce astra j varken hiçbir sorunum yoktu tekrar Astra alayım diye niyetlenirken bu arıza ve piston kırması vs beni soğuttu açıkçası. Sanırım en sorunsuz 1.6 dizeller ya
Selamlar 2021. 1.5 dizel Astra k aracım var
Bu modelde triger kayış mı zincir mi acaba bilgisi olan var mı
1.2 145'lik araçlarda çıkan motor gücü azaltıldı uyarısı, 1.4 150'lik motorlarda karşılaşılan piston segmanlarının parçalanmasının önüne geçmek amacıyla koyulan bir önlemdir. Bu uyarı mesajı aracın yanlış kullanılmasından kaynaklı olarak çıkmaktadır. Genellikle yüksek viteste ve düşük devirde gaza aniden yüklenildiğinde çıkmaktadır. Bu uyarı mesajı çıktıktan sonra motor kapatılıp yeniden çalıştırıldığında normal olarak çalışarak yola devam edilebilmektedir. Kendim 2 yıla yakın 1.2 145'lik Astra K kullandım ve motor devir aralığına dikkat ederek sürdüğüm için bu uyarı ile hiç karşılaşmadım.
-
Zincirli
Hocam bunu detaylıca aktaran bi kaynak var mı internette bulamadım adam akıllı bi site
İnternette kaynaga gerek yok motoru görmek (dinlemek) yetiyor. Psa ya geçmeden olan GM yapımı 3 silindir 1.5cdti motor K kasa dizelde zincirli triger bulunur (timing chain diye geçer belt yerine)
3-5 mesaj yukarda zaten mesajim var 1.5 edition benim aracım.
122 beygirlik Motorun kodu F15DVH olarak gecer insignia da bulunan motordur.diagram falan ararsan diye yazayım.
Halen inanmıyorsan triger seti şu şekilde.
www.opelotoyedekparca.comOpel Astra K 1.5 Dizel Zincir Seti 6 Parça Orjinalhttps://www.opelotoyedekparca.com/urun/opel-astra-k-1-5-dizel-zincir-seti-6-parca-orjinal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Ekim 2024; 19:12:27 > -
Estağfurullah hocam inanmamak değil emin olmak için sordum teşekkürler bilgiler için 😎
Bakıma soktunuz mu? Aynı araca sahibiz bakım masraflarını merak ettim sanki yağ bende çabuk tükeniyor alalı 3 4 ay oldu yağ oranı %90lardan 50ye düştü. Ayrıca arada bir servise gidin uyarısı veriyor başka bir lamba vs yakmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zsealie -- 29 Ekim 2024; 19:28:59 >
Bu Araçta servise gidin uyarısı çok yüksek ihtimal bujiden kaynaklıdır. bujiye baktırın
Benim aracı bakımı yeni yapılmış aldım bakımım 60 binde olacak yada ocak ayında.
Bu araçtaki yağ göstergesi yağ kalitesi veya seviye ölçümü yapmıyor Matematiksel hesap yapıyor.
Yağ ömrünü hesaplamak için son sıfırlamadan bu yana geçen gün sayısı, kat edilen km sayısı, soğuk çalıştırma sayısı, DPF yenileme sayısı vb. gibi bazı formüller kullanılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Ekim 2024; 20:8:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X